Tamraton Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Potřebuju poradit čím bych mohl vylepšit holou palubní desku u spolujezdce. Mám namysli nějaké protiskluzové podložky, nebo něco takového. Díky za jakýkoli nápad. Jestli máte někdo fotky něčeho takového, tak díky za ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Potřebuju poradit čím bych mohl vylepšit holou palubní desku u spolujezdce. Mám namysli nějaké protiskluzové podložky, nebo něco takového. Díky za jakýkoli nápad. Jestli máte někdo fotky něčeho takového, tak díky za ně. Nevím jak to myslíš?No já nevím,ale bacha není tam náhodou Airbag?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 up- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Já ho tam nemám. Co to je na tom obrázku, nějak to nemůžu poznat. takovéhle vylepšení jsem nemyslel jen nějakou drobnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 up- To je čo? Fabča WRC Home Edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 já bych tam nedával nic, cokoli navíc to akorát popizdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 já bych tam nedával nic, cokoli navíc to akorát popizdí Hlavně stříbrný madlo na schránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 já bych tam nedával nic, cokoli navíc to akorát popizdí Hlavně stříbrný madlo na schránce to je ovšem jiná liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) já bych tam nedával nic, cokoli navíc to akorát popizdí Hlavně stříbrný madlo na schránce to je ovšem jiná liga Kdo s kým hraje ? Editováno: 20. Duben 2007, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 já bych tam nedával nic, cokoli navíc to akorát popizdí Hlavně stříbrný madlo na schránce to je ovšem jiná liga Kdo s kým hraje ? :smich: Hluchoněmé Tóna, Klaca,Bobik a Olo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) Já znám jenom Bobíka takže mu fandím. Ale jinak tu palubku před spolujezdcem bych nechal tak jak je. Editováno: 20. Duben 2007, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Právě proto,jaká ta palubka je dělá Fabii Fabii......mě se to líbý jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 "strohá" palubka u Fabie je naprosto super. Nic tam nedávej. Osobně mi kaslíky a všemožné píč*viny na palubce vadí. Když kaslík, tak zavírací a ten tam nedáš . R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Souhlas, kazdej nadava na strohost pristrojove desky Fabie, mne osobne to ale vyhovuje. Ocenim kvalitni materialy a zpracovani u Fabie mnohem vic, nez treba na prvni pohled libivou desku v Peugeotu 207, nicmene z tvrdeho plastu a jeste vrzajici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Považuji palubku fabie za jednou z jejích předností. Je hezký přehledná, souměrná a kvalitní. Např. takové Clio, děs běs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Ja mam na sve Octe toto a jeste to koupim do schranky a vsude kde se neco hejbe - super vec - drzi vse - od kov. penez po mobil, penezenku a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Ja mam na sve Octe toto a jeste to koupim do schranky a vsude kde se neco hejbe - super vec - drzi vse - od kov. penez po mobil, penezenku a pod. počkej až budeš potřebovat někde pořádně zastavit... odrazí se ti to od předního skla a rozseká to někomu v autě hlavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Mne osobne tiež na palubke nič nechýba a tá palubka robí fábiu dábiou.... ...a GolfCiti GolfCiti v Južnej Afrike.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Ja mam na sve Octe toto a jeste to koupim do schranky a vsude kde se neco hejbe - super vec - drzi vse - od kov. penez po mobil, penezenku a pod. počkej až budeš potřebovat někde pořádně zastavit... odrazí se ti to od předního skla a rozseká to někomu v autě hlavu... naprosto souhlasím, od jisté doby nesmí být uvnitř auta nic volně položeno, ani mobil - tím jsem právě dostal do hlavy při ráně Avií v cca 60km/h a byl z toho otřes mozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Ja mam na sve Octe toto a jeste to koupim do schranky a vsude kde se neco hejbe - super vec - drzi vse - od kov. penez po mobil, penezenku a pod. počkej až budeš potřebovat někde pořádně zastavit... odrazí se ti to od předního skla a rozseká to někomu v autě hlavu... naprosto souhlasím, od jisté doby nesmí být uvnitř auta nic volně položeno, ani mobil - tím jsem právě dostal do hlavy při ráně Avií v cca 60km/h a byl z toho otřes mozku Přesně tak, malá rychlost a stačí i nějaká drobnost... jediný co bych tam snesl je plyšák, ten neublíží a chlupy vyplivnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Já už ho nemám, fábku jsem prodal, takže stříbrný madlo má novýho šťastnýho majitele... já bych tam nedával nic, cokoli navíc to akorát popizdí Hlavně stříbrný madlo na schránce to je ovšem jiná liga Kdo s kým hraje ? :smich: Hluchoněmé Tóna, Klaca,Bobik a Olo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Přesně jak říká Bobík. Včera jsem jel s kámošem, na palubku si položil nějaký papíry a tužku. Na první křižovatce byli papíry na zemi a tužka na silnici. Jinak u Punta jsem komunikátor taky málem chytal na křižovatce (ležel v kaslíku na palubce). Jen díky tomu, že se okna nedají zatáhnout až dolu nevyletěl. R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatopluk Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Když sednu do své Fabie1 (standartní celočerná palubovka), tak vím, že sedím v AUTĚ a ne v nějakém pouťovém vozítku s pseudohliníkovými polepy a doplňky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzbuse Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Co hlava to názor.... Já jsem si ji třeba spestřil.... Tak nějak podle vkusu každého soudruha.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Palubka u fabie a vůbec u škodovek mi vyhovuje, žádné zbytečné prolisy, odkládací žlaby atd. Nemám tedy potřebu ji nijak zpestřovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.