Přejít na obsah

VYMENA OII


tcheco

Doporučené příspěvky

Momentalne vlastnim OII 2006 ELEGANCE a rad bych koupil OII MR 2007 v plne vybave. Chtel bych znat vase nazory, co si o tom myslite a jestli to ma cenu, nebo by bylo lepsi si pockat na facelift. Nikdo ale zatim neni schopen rict, kdy k nemu dojde. Muj prodejce Skoda mi rika, ze driv jak v r.2009 to nebude ale.......Dekuji predem za vase nazory!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co vím ze škodovky tak facelift by měl být představen bud na záříjovém autosalonu 2007,ale spíše to bude až na Březnovém 2008 a prodej zahájen kolem poloviny příštího roku.

Asi bych vyčkal na facelift,už jen kvůli motorům.

Jestli si na naftu,tak ty už mají mít Common-raily a co jsem zkusil common-rail v Mazdě 6 tak to je parádička oproti stávajícím TDI-PD,ani ne tak výkonem ale hlavně měkým a velmi tichým chodem,ten si jen přede,fakt veliká paráda !!! zas záleží jak ho W udělá,třeba common-rail od Fordu co jsem zkusil v Mondeu 2006 2.0TDCI 96kw,mě celkem zklamal,pěkně tahal to klobouk dolu,ale ten rachot mi v určitym režimu připadl horší než celé PDčko.Kdyby měl být jako v Mazdě tak ten rok čekání stojí za to.

Jestli si na benzíny tak bych taky asi vyčkal na facelift a na 1.8TFSI,stávající nabídka mě nějak nenadchla,svezl jsem skoro se všemi ( teda kromě 1.4 a 2.0TFSI ) a prostě mi to nejak nic neříká a jestli by měl být 1.8TFSI tak dobrý jako byla stará 1.8T tak bych vyčkal,to byla podle mě prozatím nějlepší benzínová motorizace od W,to i já i když jsem na tu naftu bych ho zkousl všema deseti.

Jinak nějaké rozdíly jaké mají být u faceliftu ve výbavách nevím,nebo něco málo,ale to jak se řiká zas jedna bába povídala tak nemá cenu se s tím zabívat,počkáme a uvidíme !

Já mám taky OII v Eleganci z 04/2006 tu mám pro sebe k práci,ale to nějak neřešim,se svým nalítám kolem 90.000km ročně tak po 3 - 3,5 letech to vždy vyměnim za nový,ale chtěl jsem ted taky počkat s koupí našeho druhýho auta pro rodinu až na facelift,ale jelikož mě moje drahá polovička pořád uháněla že už chce nový auto tak jsem pořídil OII Combi Eleganci 02/2007 s DSG a spokojenost,hlavně nadšení s DSG,doposud mě automaty odpuzovaly a ted bych s DSG jezdil pořád,povedená věčička.!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už jsem to tu psal,mám firmičku a spolupracuju s firmamama v německu,holandsku,belgii atd.a lítání je děsný,ze 70% to je vždy zpožděný a navíc stejně někam přiletím a musím si tam půjčit auto a dojet tam kam chci,vůbec to neni proto že bych šetřil prachy ,ale šetřim si čas a hlavně nervy a hlavně jsem na cestě pán svého času a ne se stresovat kdy mi to letí,přiletim tam včas abych to stačil,neuletí mi to,atd.atd.

Mě to fakt vůbec nepřijde,stačí takhle párkrát vyrazit a hned tam naskočí za měsíc min.tak 7tis km,navíc je to pro mě relax od běžného schonu a stresu,uplně se užívám když si koupim do auta dobrý presíčko,vokouřim si dobrou muziku,zakousnu tempomat tak na 160-170km/h a mažu skrs evropou,to pak Praha - Amsterodam je za slabých 8hod jen to hvízdne.Většinou vyrážim s Prahy tak v 19h a kolem 3hod.ráno jsem v holandsku na místě,ubytuju se,tak do 8h hodim chrupku a jsem v pohodičce.

Naposled když jsem musel letět do holandska,protože naše starý bejvalý auto bylo rozbitý a že jsme zrovna zařizoval barák a polovička měla spoustu zařizování,tak jsem jí tu nechal moje,tak to dopadlo nasledovně, oficial.odlet byl nějak mezi 18-19hod.,což znamená min.hodka před odletem na letišti,takže něco kolem 16h pro mě přijel taxik,to jsem si sednul ještě vedle pana taxikaře,ale netušil jsem že to byl snad N.Lauda,jel jak prase že jsem mu málem urval v křeči stropní držadlo a prokopnul podlahu jak jsem pořád brzdil,no děs,po té co jsem dorazil ve smyku na letiště mi bylo oznámeno cca 1,5h zpoždění,když jsem nakonec se 2h zpožděním odletěl tak po zhruba 1,5hod letu rozhlásily že Amsterodam zatím nepřijímá kvůli mlze,kroužily jsme nad amsterodamem 30-40min.když nám opět rozhlásily že letíme do Düsseldorfu že tam ta mlha neustupuje a nemůžou přistát,v Düsseldorfu jsem to už nevydržel a šel si půjčit auto,jelikož tam bylo asi odkloněno více letů tak v půjčovně byla fronta až do pr.....,když jsem nakonec uspěl a vyrazil z Golfem s půjčovny tak bylo cca 00:30,na místo jsem dorazil po 3hod ráno,utahanej a nasranej jak dělo a na pokoji jsem ještě zjistil že mi ty blbci na letišti roztrhnuli kufr,tak to už jsem rezignoval a padnul do postele,ráno sednu do toho Golfa s půjčovny a po 20 min.jízdy se na mě rozsvítila kontrolka CHECK nebo tak něco,nejdřív jsem chtěl volat na asisstent půjčovny,ale auto jelo normálně tak jsem se na to nakonec vykašlal a jezdil s tím celý den a modlil se at se to někde nevysype at nemám další zdržování s výměnou auta.Po téhle zkušenosti která bohužel nebyla jedinná jsem se zařeknul že dokud budu moct jezdit na moje cesty autem tak do letadla už nesednu. JEN MOJE ZKUŠENOST !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...