XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Chlapci neviete v ktorom vlakne boli fotky noveho faceliftu OII? Nemôžem to nikde najsť. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Fakt nikto nevie. Potrebujem nájsť ten článok aj tie fotky. Tuším to bolo v nejakom českom časopise. A nemôžem nájsť to vlákno. Please help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 zkus tlačítko search Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 zkus tlačítko search No díky XXX TOMCATovi XXX tlačítko Search moc nepůjde,protože se na ten nový facelift ptá,kde může..takže dobré heslo, když nevím,kde hledat, zeptám se aspoň třicetkrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 zkus tlačítko search No díky XXX TOMCATovi XXX tlačítko Search moc nepůjde,protože se na ten nový facelift ptá,kde může..takže dobré heslo, když nevím,kde hledat, zeptám se aspoň třicetkrát Neboj sa, už som to našiel. Radšej sa sto krat spýtať ako blúdiť. A pomocou vyhľadavača som to nenašiel. Takže tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 no on to Jirik myslel tak, ze díky tomu, jak se na ten facelift ptáš, tak pak pri hledání vyběhne milion příspěvků. hlavně ten příspěvek byl hned na hlavní straně diskuzního fora, protoze do něj porad nekdo píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 no on to Jirik myslel tak, ze díky tomu, jak se na ten facelift ptáš, tak pak pri hledání vyběhne milion příspěvků.hlavně ten příspěvek byl hned na hlavní straně diskuzního fora, protoze do něj porad nekdo píše Díky náčelníku,že ses mně zastal Já to sice spíš myslel tak,že se ptal tady a stejný dotaz dal i do Novinek v hlavním fóru, ale tahle odpověď taky ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 jj, ja to pochopil stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 jj, ja to pochopil stejně Teď jak si to čtu,tak jsi vlastně napsal to samý Asi jsem nějak neměl svůj den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 lol no ja si právě říkal, že bud já moc nepobírám tebe nebo ty mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.