Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapci neviete v ktorom vlakne boli fotky noveho faceliftu OII? Nemôžem to nikde najsť. Dik

• Autor

Fakt nikto nevie. Potrebujem nájsť ten článok aj tie fotky. Tuším to bolo v nejakom českom časopise. A nemôžem nájsť to vlákno. Please help :help:

zkus tlačítko search

zkus tlačítko search

No díky XXX TOMCATovi XXX tlačítko Search moc nepůjde,protože se na ten nový facelift ptá,kde může..takže dobré heslo, když nevím,kde hledat, zeptám se aspoň třicetkrát

• Autor
zkus tlačítko search

No díky XXX TOMCATovi XXX tlačítko Search moc nepůjde,protože se na ten nový facelift ptá,kde může..takže dobré heslo, když nevím,kde hledat, zeptám se aspoň třicetkrát

Neboj sa, už som to našiel. Radšej sa sto krat spýtať ako blúdiť. A pomocou vyhľadavača som to nenašiel. Takže tak.

no on to Jirik myslel tak, ze díky tomu, jak se na ten facelift ptáš, tak pak pri hledání vyběhne milion příspěvků.

hlavně ten příspěvek byl hned na hlavní straně diskuzního fora, protoze do něj porad nekdo píše

no on to Jirik myslel tak, ze díky tomu, jak se na ten facelift ptáš, tak pak pri hledání vyběhne milion příspěvků.

hlavně ten příspěvek byl hned na hlavní straně diskuzního fora, protoze do něj porad nekdo píše

Díky náčelníku,že ses mně zastal -_- Já to sice spíš myslel tak,že se ptal tady a stejný dotaz dal i do Novinek v hlavním fóru, ale tahle odpověď taky ujde :)

jj, ja to pochopil stejně -_-

jj, ja to pochopil stejně -_-

Teď jak si to čtu,tak jsi vlastně napsal to samý :palec2: Asi jsem nějak neměl svůj den ;)

lol lol lol

no ja si právě říkal, že bud já moc nepobírám tebe nebo ty mě

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.