Publikováno Duben 19, 200718 r Chlapci neviete v ktorom vlakne boli fotky noveho faceliftu OII? Nemôžem to nikde najsť. Dik
Duben 20, 200718 r Autor Fakt nikto nevie. Potrebujem nájsť ten článok aj tie fotky. Tuším to bolo v nejakom českom časopise. A nemôžem nájsť to vlákno. Please help
Duben 20, 200718 r zkus tlačítko search No díky XXX TOMCATovi XXX tlačítko Search moc nepůjde,protože se na ten nový facelift ptá,kde může..takže dobré heslo, když nevím,kde hledat, zeptám se aspoň třicetkrát
Duben 20, 200718 r Autor zkus tlačítko search No díky XXX TOMCATovi XXX tlačítko Search moc nepůjde,protože se na ten nový facelift ptá,kde může..takže dobré heslo, když nevím,kde hledat, zeptám se aspoň třicetkrát Neboj sa, už som to našiel. Radšej sa sto krat spýtať ako blúdiť. A pomocou vyhľadavača som to nenašiel. Takže tak.
Duben 21, 200718 r no on to Jirik myslel tak, ze díky tomu, jak se na ten facelift ptáš, tak pak pri hledání vyběhne milion příspěvků. hlavně ten příspěvek byl hned na hlavní straně diskuzního fora, protoze do něj porad nekdo píše
Duben 21, 200718 r no on to Jirik myslel tak, ze díky tomu, jak se na ten facelift ptáš, tak pak pri hledání vyběhne milion příspěvků.hlavně ten příspěvek byl hned na hlavní straně diskuzního fora, protoze do něj porad nekdo píše Díky náčelníku,že ses mně zastal Já to sice spíš myslel tak,že se ptal tady a stejný dotaz dal i do Novinek v hlavním fóru, ale tahle odpověď taky ujde
Duben 21, 200718 r jj, ja to pochopil stejně Teď jak si to čtu,tak jsi vlastně napsal to samý Asi jsem nějak neměl svůj den
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.