Planeta Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) Cau,nesetkal se nekdo stimhle ? Zkratka kdyz otevru kapotu tak se mi v rozich odira lak pac to pri otevreni dre o nejakej dil karoserie.Snad to lepe pujde pochopit z fotky (byt nekvalitni) Nevite co stim ? Editováno: 20. Duben 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Cau,nesetkal se nekdo stimhle ?Zkratka kdyz otevru kapotu tak se mi v rozich odira lak pac to pri otevreni dre o nejakej dil karoserie.Snad to lepe pujde pochopit z fotky (byt nekvalitni) Nevite co stim ? Asi by si mal vycentrovať kapotu. Nebolo to buchnuté alebo menené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Bylo to buchnute na predek tak to bude mozna ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Bylo to buchnute na predek tak to bude mozna ono Měl jsem stejný problém na stejném místě. vyřešeno povolením 4 šroubů ze spodu a posunutím kapoty. Paradox byl ten, že v uzavřeném stavu jsem měl mezery kapoty a blatníků před posunem stejné, ale teď si toho nokdo nevšimne a hlavně se už nic neodírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Zkusim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Bylo to buchnute na predek tak to bude mozna ono Měl jsem stejný problém na stejném místě. vyřešeno povolením 4 šroubů ze spodu a posunutím kapoty. Paradox byl ten, že v uzavřeném stavu jsem měl mezery kapoty a blatníků před posunem stejné, ale teď si toho nokdo nevšimne a hlavně se už nic neodírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.