Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Cau,nesetkal se nekdo stimhle ?

Zkratka kdyz otevru kapotu tak se mi v rozich odira lak pac to pri otevreni dre o nejakej dil karoserie.Snad to lepe pujde pochopit z fotky (byt nekvalitni)

Nevite co stim ? :feve:

p10100122nd7.th.jpg

Editováno: , autor: Planeta
Vloženo
Cau,nesetkal se nekdo stimhle ?

Zkratka kdyz otevru kapotu tak se mi v rozich odira lak pac to pri otevreni dre o nejakej dil karoserie.Snad to lepe pujde pochopit z fotky (byt nekvalitni)

Nevite co stim ? :feve:

p10100122nd7.th.jpg

Asi by si mal vycentrovať kapotu. Nebolo to buchnuté alebo menené?

Vloženo
Bylo to buchnute na predek tak to bude mozna ono

Měl jsem stejný problém na stejném místě. vyřešeno povolením 4 šroubů ze spodu a posunutím kapoty.

Paradox byl ten, že v uzavřeném stavu jsem měl mezery kapoty a blatníků před posunem stejné, ale teď si toho nokdo nevšimne a hlavně se už nic neodírá... ;)

Vloženo
Bylo to buchnute na predek tak to bude mozna ono

Měl jsem stejný problém na stejném místě. vyřešeno povolením 4 šroubů ze spodu a posunutím kapoty.

Paradox byl ten, že v uzavřeném stavu jsem měl mezery kapoty a blatníků před posunem stejné, ale teď si toho nokdo nevšimne a hlavně se už nic neodírá... ;)

:kol-35:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...