Hawran Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Cau,měnil jsem palivový filtr a pořád mě v tom průhlednýmpotrubi k čerpadlu litaji bubliny ( na volnoběh ani ne jen sem tam nějaka vlítne ale když sešlápnu plyn tak to tam líta celkem dost ).Zaboha nemůžu přijít na to kudma by to mohlo sát vzduch,gumičky jsem vyměnil, modrou jsem dal blíž regulačnímu ventilu (resp. nahoru ). předem diky za radu Mám Oct 1.9TDI 66kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 měl jsem s tím dost velký problém,podíval bych se jestli není přicpaný plovák v nádrži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawran Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 jak přicpaný plovák ? jak to zkotroluju ?můžeš mě to popsat jakto udělat diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.