mario1977 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 AHOJTE. Má tu niekto bielu octavenku???? Mám možnosť jednu kúpiť, tak by som chcel vedieť, ako vyzerá. ĎAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Jj ja mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 - pri ceste z bazaru - aktualni sem nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 ty vole a proč to vidím už ve druhé sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 AHOJTE. Má tu niekto bielu octavenku????Mám možnosť jednu kúpiť, tak by som chcel vedieť, ako vyzerá. ĎAKUJEM vypada urcite jako kazda jina octavia ale ma jeden rozdil... je bila... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Bílou nebrat je naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Bílou nebrat je naprd naahodu... kdyz sem jeste nemel litaky...a zatmavene okna... tak sem se postavil unas pred obci na takem placku... zapalil si pekne..a vsechny auta co jel uplne pribrzdovali...:Pale ono to tam nebyla policie jak si mysleli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Bílá barva na autě je dobrá v tom, že jako ojetina se dá koupit levněji. Chce jí fakt málo lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 (editace) Bílou nebrat je naprd Já ji koupil, protože se mi líbila....a navíc v jiných zemích je to příplatková barva, časem při těch vedrech to bude i zde. Doopravdy se mi bílá na Oktě líbí. Editováno: 23. Duben 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Bílou nebrat je naprd Barva nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bílou nebrat je naprd Barva nejezdí. Přesně,ja když ji kupoval tak se mi moc nelibila...ale tak po mensich uprava ji miluji:)) ..aa barva nejezdi..to me rikali vsichni kdyz sem vybiral auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Barva nejezdí. Samozřejmě. Jestli umí holka dobře souložit, taky nezáleží na tom, jestli má džíny hezký nebo ošklivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Mám bílou a docela si na ni zvykneš,ani krásný ani hnusný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bílou nebrat je naprd Barva nejezdí a když se jednou za čas umeje, tak vypadá k světu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Mám bílou a docela si na ni zvykneš,ani krásný ani hnusný. No já bych řekl, že je pěkná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 bila je nadherna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 bile bych se nebal. jen je pravda,ze jde na ni videt kazde ho... a pak se spatne prodava. Jinak je fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Bílou nebrat je naprd Já ji koupil, protože se mi líbila....a navíc v jiných zemích je to příplatková barva, časem při těch vedrech to bude i zde. Doopravdy se mi bílá na Oktě líbí. Lidi já si dělal srandu, mně se fakt líbí, vždyť ji mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.