Publikováno Duben 22, 200718 r AHOJTE. Má tu niekto bielu octavenku???? Mám možnosť jednu kúpiť, tak by som chcel vedieť, ako vyzerá. ĎAKUJEM
Duben 22, 200718 r AHOJTE. Má tu niekto bielu octavenku????Mám možnosť jednu kúpiť, tak by som chcel vedieť, ako vyzerá. ĎAKUJEM vypada urcite jako kazda jina octavia ale ma jeden rozdil... je bila... ...
Duben 23, 200718 r Bílou nebrat je naprd naahodu... kdyz sem jeste nemel litaky...a zatmavene okna... tak sem se postavil unas pred obci na takem placku... zapalil si pekne..a vsechny auta co jel uplne pribrzdovali...:Pale ono to tam nebyla policie jak si mysleli...
Duben 23, 200718 r Bílá barva na autě je dobrá v tom, že jako ojetina se dá koupit levněji. Chce jí fakt málo lidí.
Duben 23, 200718 r Bílou nebrat je naprd Já ji koupil, protože se mi líbila....a navíc v jiných zemích je to příplatková barva, časem při těch vedrech to bude i zde. Doopravdy se mi bílá na Oktě líbí. Upraveno Duben 23, 200718 r od Peterer
Duben 24, 200718 r Bílou nebrat je naprd Barva nejezdí. Přesně,ja když ji kupoval tak se mi moc nelibila...ale tak po mensich uprava ji miluji:)) ..aa barva nejezdi..to me rikali vsichni kdyz sem vybiral auto...
Duben 24, 200718 r Barva nejezdí. Samozřejmě. Jestli umí holka dobře souložit, taky nezáleží na tom, jestli má džíny hezký nebo ošklivý
Duben 24, 200718 r Bílou nebrat je naprd Barva nejezdí a když se jednou za čas umeje, tak vypadá k světu.
Duben 24, 200718 r Mám bílou a docela si na ni zvykneš,ani krásný ani hnusný. No já bych řekl, že je pěkná.
Duben 25, 200718 r bile bych se nebal. jen je pravda,ze jde na ni videt kazde ho... a pak se spatne prodava. Jinak je fajn
Duben 25, 200718 r Bílou nebrat je naprd Já ji koupil, protože se mi líbila....a navíc v jiných zemích je to příplatková barva, časem při těch vedrech to bude i zde. Doopravdy se mi bílá na Oktě líbí. Lidi já si dělal srandu, mně se fakt líbí, vždyť ji mám...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.