Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcem nastriekať piate dvere na formane ,sú funglače čiernov ferbou nástrek. A par kozmetických uprav na kasny, ake farby sa používaju , kde určia odtien farby .Za každu radu vďaka .. :feve:

Myslím že by ti mohli pomoct ve škodovce,podle roku výroby ti řeknou jaký se dělali odstíny. Ono jich moc nebylo. Nebo v knížce od Cedrycha sou myslím nějaký typy laků napsaný.

hod jsem fotku a rok vyroby,ja se pak mrknu,pokud to nebylo strikane

• Autor

rok výroby 94

post-5132-1177444498_thumb.jpg

ty blatniky uz mas strikane,ne?Jinak to cislo barvy ti moc nepomuze,mas vybledly lak,bez do lakovny s autem,at ti namichaji presne na tu barvu,staci deci akrylatu,bude stat tak 300kc,rekni jim,at to ale domichaji,musi chodit nejmin dvakrat az petkrat k autu a zkouseji kapky,jo a ta kapka musi chvilku zaschnout,chvilku cekat,jinak tady ta barva se delala jen jedna

ty blatniky uz mas strikane,ne?Jinak to cislo barvy ti moc nepomuze,mas vybledly lak,bez do lakovny s autem,at ti namichaji presne na tu barvu,staci deci akrylatu,bude stat tak 300kc,rekni jim,at to ale domichaji,musi chodit nejmin dvakrat az petkrat k autu a zkouseji kapky,jo a ta kapka musi chvilku zaschnout,chvilku cekat,jinak tady ta barva se delala jen jedna

jinak ta barva je cervena sportline 8161

• Autor

Kúpil som barvu ,poliuretanku 8131,na blatníkoch sa najviac podobá , chcem striekať dopoli dverí spodok ,uvidím čo s toho vznikne, neni mi jasné ked sa da tužidlo do farby nusi sa minúť ,alebo sa dá dlhšie skladovať ?

Kúpil som barvu ,poliuretanku 8131,na blatníkoch sa najviac podobá , chcem striekať dopoli dverí spodok ,uvidím čo s toho vznikne, neni mi jasné ked sa da tužidlo do farby nusi sa minúť ,alebo sa dá dlhšie skladovať ?

da se skladovat,ale v mrazaku

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.