Laci Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Ať nezakládám zbytečně nový téma. Poslední dobou jsem si všiml, že u golfa když nastartuju studený motor, tak otáčky vyjedou na cca 1200ot. a zachvilku se zvýší na cca 1500-1600ot. aniž bych se dotknul plynu. Když se trochu proběhne nebo dvakrát šlápnu na plyn, vše se ustálí do normálu. Jinak nic neškube, jede pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Ať nezakládám zbytečně nový téma.Poslední dobou jsem si všiml, že u golfa když nastartuju studený motor, tak otáčky vyjedou na cca 1200ot. a zachvilku se zvýší na cca 1500-1600ot. aniž bych se dotknul plynu. Když se trochu proběhne nebo dvakrát šlápnu na plyn, vše se ustálí do normálu. Jinak nic neškube, jede pěkně. To by mohla být klapka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 No když jsem ho koupil, tak to taky zlobily, ale to houpaly otáčky. Klapka byla řádně zasraná, tak jsem jí vyblejskal, nastavil a bylo to dobrý. Až teď to zase začlo blbnout. Ale i prve, povyčištění klapby, to drželo o něco vyšší otáčky. Tady chlapi popisovali, že po nastavení klapky to ještě chvíli drží vyšší otáčky a po nějakých kilometrech si to sedne, tak jsem to neřešil a trpělivě čekal na ten okamžik, který ovšem nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 No když jsem ho koupil, tak to taky zlobily, ale to houpaly otáčky. Klapka byla řádně zasraná, tak jsem jí vyblejskal, nastavil a bylo to dobrý. Až teď to zase začlo blbnout. Ale i prve, povyčištění klapby, to drželo o něco vyšší otáčky. Tady chlapi popisovali, že po nastavení klapky to ještě chvíli drží vyšší otáčky a po nějakých kilometrech si to sedne, tak jsem to neřešil a trpělivě čekal na ten okamžik, který ovšem nepřišel. Takhle, nikdo ti na dálku a bez bližšího pozorování neřekne co a jak, ale mohla by to být elektronická část klapky, kde snímač polohy je tak ošoupanej že špatně snímá, něco jak třeba u starýho rádia ti při změně hlasitosti "praskaj" potenciometry do repráků, ale klidně to může být váha, takže bych zkusil vyčistit váhu, hlavně opatrně a když to ne, tak kontrola hadic a jejich těsnost a potom ta klapka nebo to může být milion jinejch věcí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Já ji naučím potvoru bude vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 No když jsem ho koupil, tak to taky zlobily, ale to houpaly otáčky. Klapka byla řádně zasraná, tak jsem jí vyblejskal, nastavil a bylo to dobrý. Až teď to zase začlo blbnout. Ale i prve, povyčištění klapby, to drželo o něco vyšší otáčky. Tady chlapi popisovali, že po nastavení klapky to ještě chvíli drží vyšší otáčky a po nějakých kilometrech si to sedne, tak jsem to neřešil a trpělivě čekal na ten okamžik, který ovšem nepřišel. Po vyčištění klapky se mi to taky stalo, kyždý říkal že si to sedne, ale sedlo si to až po vyčištění váhy, která byla zasraná jak jetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 ale za půl roku jsem stejně kupoval váhu novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.