NOS Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 tak mě praskl ten plast nebo co to je do kterého je přiváděn vzduch z turba má někdo sušenost co stím napadlo mě to nějak zalepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 a jak praskl?Po narazu nebo sam od sebe?Je tam tlak jak krava,tak nevim,ktere lepidlo to vydrzi,kdyz jsem resil svuj interkoler,zkousel jsem na miste pridat na na podlahu,at zjistim,co me tam sycelo a jak jsem byl pod autem,tak ty tlakove hadice se pekne nafukovali......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 asy byl načatej jak sem ho narazil v zimě a ted rupl úplně jelikož jedu v pátek na STK tak mě napadlo ho demontovat a spojit hadice novodurovou trubko jako provizorní řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 provizorne mozna,ale jak se nebude chladit vzduch v turbu,houby to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 28. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 je to tam stk v poho emise taky na výkonu je to trochu poznat ve vyších otáčkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 tak mě praskl ten plast nebo co to je do kterého je přiváděn vzduch z turba má někdo sušenost co stím napadlo mě to nějak zalepit Nic nelep, je to k nicemu. Kup to novy, vim ze chces urcite usetrit, ale nesmis setrit na tech nespravnych mistech, hlavne ne na motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 28. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 tak mě praskl ten plast nebo co to je do kterého je přiváděn vzduch z turba má někdo sušenost co stím napadlo mě to nějak zalepit Nic nelep, je to k nicemu. Kup to novy, vim ze chces urcite usetrit, ale nesmis setrit na tech nespravnych mistech, hlavne ne na motoru. je to provizorní řešení chci tam dát větší tak než ho seženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 tak mě praskl ten plast nebo co to je do kterého je přiváděn vzduch z turba má někdo sušenost co stím napadlo mě to nějak zalepit Nic nelep, je to k nicemu. Kup to novy, vim ze chces urcite usetrit, ale nesmis setrit na tech nespravnych mistech, hlavne ne na motoru. je to provizorní řešení chci tam dát větší tak než ho seženu Jo vsak jo, na dojeti zatim staci, ale fakt mi ver, ze nesetri na motorua na jeho castech, vzdy si to kup original, pak s tim nejsou starosti. Ja ted budu menit pistni krouzky na svem aute, bo mi papka olej, musim koupit gufera na ventily, krouzky, tesneni pod hlavou a srouby, slo by to s levnejsim materialem, ale kdo mi zaruci, ze to bude vse ok, radeji origo skoda i kdyz to bude dost mastny, no co uz, na tom se nesmi setrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 28. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 sem názoru že replika bohatě stačí nepotřebuji originální díly navíc někdy je to identické a škodovka to jen přebalí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 sem názoru že replika bohatě stačí nepotřebuji originální díly navíc někdy je to identické a škodovka to jen přebalí v auto kelly repliku nemaji,to je divne,jinak original stoji 4litry,cena maloobchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jen tak pro doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.