Přejít na obsah

Výpustný šroub

Hynek

Doporučené příspěvky

Ahoj,

potřeboval bych poradit ohledně následující věci. Cca před třemi týdny jsem dával auto do škoda servisu na výměnu oleje atd.

Dneska jsme přehazovali s kámošem na autě brzdy a zespoda jsme objevili že na krytu motoru je olej. Tak jsme ten kryt sundali a a vyteklý olej byl od výpustního šroubu, kterej byl na dvou podložkách a byl strženej. Jelikož jezdím jen do jednoho servisu, tak mi bylo jasný že to udělali oni. Volal jsem tam, přiznali chybu a že mi tu vanu opraví. A to tak že udělají novej, vetší závit. Mě se to ale nějak nezdá, kdo ví jakejma nástrojema tam tu díru převrtají?! Pochypuju že na ponku udělají přesnou a jemnou díru do hliníku. Co Vy na to, myslíte že mám požadovat výměnu vany za novou? Díky Hynek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžeš to skusit, chtít novou vanu, ale osobně si myslím, že ti jí zadarmo nedají. Na opravy závitů jsou speciální sady, a asi ani vanu nebudou sundavat z motoru. Na hliníkovej vanách se to stává docela často. Někde jsem tady o tom již něco četl, pokusím se to najít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...