bety Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Ten článek v AutoTipu byl fakt zajímavej, docela jsem čuměl, co rána ze zadu dokáže s mobilem v neorigo držáku za věci. Takže se držím origo věcí a hlavně žádného experimentování. Já jsem to vyřešil takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Ten článek v AutoTipu byl fakt zajímavej, docela jsem čuměl, co rána ze zadu dokáže s mobilem v neorigo držáku za věci. Takže se držím origo věcí a hlavně žádného experimentování. Já jsem to vyřešil takto Potom jsem ještě doplnil držák na konektor nabíječky,tak,aby se přístroj nasouval do držáku a přímo na nabíječku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucmeloun Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 (editace) No nevím,proč si všichni ničíte vzhled přistrojovky umisťováním různých držáků mobilů a pdaček do prostřed palubovky,není lepší je umístit někam mimo? Osobně mám N73 s GPS modulem. Gps modul je umístěný v pojistkovce. Je přidělaný oboustranným suchým zipem v korní části ke kovové konstrukci. Bádal jsem kam ho dát, měl jsem strach že se zhorší příjem, ale prakticky napozoruji žádný rozdíl a to i když koukám na stav družit a vytáhnu modul na přístrojovku pod čelní sklo... Mobil mám v levo... Pro mě je toto nejelegantnější řešení... K mobilu i modulu mám vyvedený napájení vzaté ze spínaného napětí... Napájení je udělané z normálních dvou Nokia autonabiječek, akorát,že jsou naletovaný a vedou pod řístrojovkou. V rohu je vidět jen kousek kabelu... Tohle mam v autě... kupované zde před cca. půl rokem (byly nejlacinější )... Držák do auta RICHTER Tower Global 6 + disk http://navigace-handsfree-pda.nej-ceny.cz/...bal-6-disk.html PDA RICHTER držák Phone (vanička) do auta… http://navigace-handsfree-pda.nej-ceny.cz/...-gripper-3.html Nějaký fotky… Když navigaci nepotřebuji hodím držák do kufru. V combi je pod platem dost místa… Editováno: 20. Srpen 2007, autor: Pucmeloun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 No nevím,proč si všichni ničíte vzhled přistrojovky umisťováním různých držáků mobilů a pdaček do prostřed palubovky,není lepší je umístit někam mimo? Osobně mám N73 s GPS modulem. Gps modul je umístěný v pojistkovce. Je přidělaný oboustranným suchým zipem v korní části ke kovové konstrukci. Bádal jsem kam ho dát, měl jsem strach že se zhorší příjem, ale prakticky napozoruji žádný rozdíl a to i když koukám na stav družit a vytáhnu modul na přístrojovku pod čelní sklo... Mobil mám v levo... Pro mě je toto nejelegantnější řešení... K mobilu i modulu mám vyvedený napájení vzaté ze spínaného napětí... Napájení je udělané z normálních dvou Nokia autonabiječek, akorát,že jsou naletovaný a vedou pod řístrojovkou. V rohu je vidět jen kousek kabelu... Tohle mam v autě... kupované zde před cca. půl rokem (byly nejlacinější )... Držák do auta RICHTER Tower Global 6 + disk http://navigace-handsfree-pda.nej-ceny.cz/...bal-6-disk.html PDA RICHTER držák Phone (vanička) do auta… http://navigace-handsfree-pda.nej-ceny.cz/...-gripper-3.html Nějaký fotky… Když navigaci nepotřebuji hodím držák do kufru. V combi je pod platem dost místa… měl bych na tebe dotaz, jak ti funguje bluetoot pro obě zařízení - HF a GPS, nehádá se to, uvažuji o koupi nového telefonu a uvažuji a navi v telefonu, taky mám Parrota 3100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucmeloun Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Právě že úplně suprove... Telefon se ti spoji jak s GPS modulem tak s Parrotem a jakýkoliv zvuk který telefon vydává jde přes rádio... Takže, když jedu s navigací tak jdou normálně hlasové příkazy z rádia který se v tom okamžiku na chvíli ztlumí... Jo a jestli budeš dávat parrota k origo radiu doporučuji zapojení přímo, bez mute jednotky Parrotu. Zvuk je čistější bez šumu a jde ze všech reproduktorů… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Právě že úplně suprove...Telefon se ti spoji jak s GPS modulem tak s Parrotem a jakýkoliv zvuk který telefon vydává jde přes rádio... Takže, když jedu s navigací tak jdou normálně hlasové příkazy z rádia který se v tom okamžiku na chvíli ztlumí... Jo a jestli budeš dávat parrota k origo radiu doporučuji zapojení přímo, bez mute jednotky Parrotu. Zvuk je čistější bez šumu a jde ze všech reproduktorů… díkes, parrota už mám víc než dva roky a spokojenost , takže koupím asi E65 od Nokie a zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Nějaké fotky uchycení navigace naleznete: ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 (editace) Nějaké fotky uchycení navigace naleznete: ZDE já jsem držák a kabel upravil takto Editováno: 11. Září 2007, autor: bety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Nějaké fotky uchycení navigace naleznete: ZDE já jsem držák a kabel upravil takto Držák je připevněn bez jakéhokoli vrtání do přístrojovky a obsahuje držák konektoru nabíječky.Jedná se o ttone new Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.