Fíla Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Mám takový menší technický problém způsobený konstruktéry z MB... Může mi někdo podle etky/etosu zjistit cenu kolik stojí táhlo pojistky kapoty (takový to Íčko který z jedná strany má v sobě dirku na šroubek a z druhý strany je schovaný v přední masce a má na sobě nakreslenou šipku) Jedná se o MR 2005, kde jsou zaoblený žebra masky. Číslo dílu nevím, ale starý model má číslo 6Y0.823.483 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 (editace) Mělo by to být 6Y0 823 463 A - páčka ovládací, cca 95 Kč. Edit: Gil byl rychlejší Editováno: 23. Duben 2007, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 rkonf napsal: Edit: Gil byl rychlejší jj, manželka mě taky vždycky říká, že jsem fakt rychlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 23. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 jj, to je ono díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Gil napsal: rkonf napsal: Edit: Gil byl rychlejší jj, manželka mě taky vždycky říká, že jsem fakt rychlej se ukaže na dětech grile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 hahaha len nech sa to tu nezvrhne na iné téma -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.