Geoo Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak tunel je hotov ...a foto tunelu taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak tunel je hotov ...a foto tunelu taky? Jo jo, foto taky, už ho jen zmenším a hodím to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak přikládám fotky přestříkaného interiéru + celý tunel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak přikládám fotky přestříkaného interiéru + celý tunel Sice nejsem zastánce "VLNY", ale tohle nevypadá vůbec zle. A asi bych volil matnou, ale je to tvé autí! Teda pokud to není tak nasvícené sluncem nebo bleskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak přikládám fotky přestříkaného interiéru + celý tunel Sice nejsem zastánce "VLNY", ale tohle nevypadá vůbec zle. A asi bych volil matnou, ale je to tvé autí! Teda pokud to není tak nasvícené sluncem nebo bleskem Čau, je to nasvícené tím bleskem. Při výběru jsem váhal mezi lesklou a matnou, ale musím říct, že se z té lesklé svěle odstraňuje špína a prach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak přikládám fotky přestříkaného interiéru + celý tunel pekna prace pane!!!vypada to fakt libove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Tak přikládám fotky přestříkaného interiéru + celý tunel pekna prace pane!!!vypada to fakt libove... Dík, když jsem nad tím uvažoval, neplánoval jsem toho tolik, ale barva drží dokonale a nepoznal bys, že je to původně šedá a mám černo šedý vnitřek, takže sladěno O.K. Možná by nebyly marné tapecy RS, ale to teď řešit zatím nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Nóóó vypada to dost dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Nóóó vypada to dost dobre Díky, taky se mi to líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 je to super, ten starší interiér to úplně oživilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 je to super, ten starší interiér to úplně oživilo. To jo, každej, kdo to viděl, tak říká, že je to dobrá kombinace. Hned je to vidět. Teď jsem k tomu dal nové černošedé koberečky a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Na ten středoví tunel se chystám taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Na ten středoví tunel se chystám taky. Tak to děláš dobře. Stojí to za to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Já mám ten novější interier,a po tom laku to vypadá taky super,jen doufám,že se to neodere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Dneska se mi podarilo dostat k prestrikani vlny..jeste neni v aute kazdopadne az tam bude prilozim foto ...ted zatim takhle:) No a tapecy uz jsou z meho pohledu hotovy.,snad je casem doplnim MDF krouzkem,ale to uz je jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Já mám ten novější interier,a po tom laku to vypadá taky super,jen doufám,že se to neodere. Já to mám zatím O.K. a často si do tunelu pokládám klíče!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Dneska se mi podarilo dostat k prestrikani vlny..jeste neni v aute kazdopadne az tam bude prilozim foto ...ted zatim takhle:)No a tapecy uz jsou z meho pohledu hotovy.,snad je casem doplnim MDF krouzkem,ale to uz je jina Paráda, jako já!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 nevíte někdo o někom, kdo by udělal na madla "dřevodekor" ? Psal jsem ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 ....tady finalni kokpit ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 ....tady finalni kokpit ........ Paráda, takže spokojenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 ....tady finalni kokpit ........ Paráda, takže spokojenost??? Urcite je to lepsi,doufam jen ,ze se to nezacne loupat nebo odirat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 ....tady finalni kokpit ........ Paráda, takže spokojenost??? Urcite je to lepsi,doufam jen ,ze se to nezacne loupat nebo odirat.. Tak to ti můžu říct přesně. Nezačne!!! Nemám nikde ani škrábanec a to do tunelu furt hážu klíče. Uatím barva drží!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.