Duben 29, 200718 r Tak to přeji upřímnou soustrast tomu kdo bude sundavat ten původní... Upraveno Duben 29, 200718 r od mobb77
Květen 1, 200718 r Tak to přeji upřímnou soustrast tomu kdo bude sundavat ten původní... Přesně tak u fáčka nebo feldy to jde docela v pohodě,ale na fabce si to nějak neumím představit.Na druhou stranu by se mě to líbilo přeci jen se plast časem opotřebuje u skla to není tak poznat.
Květen 1, 200718 r Výměna vcelku v pohodě, jedno světlo tak hodinka...dělal jsem to u xenonů a vše ok
Květen 1, 200718 r Výměna vcelku v pohodě, jedno světlo tak hodinka...dělal jsem to u xenonů a vše ok Opravdu? A čím se to lepí? Silikonem jako u fačka?
Květen 7, 200718 r Opravdu? A čím se to lepí? Silikonem jako u fačka? Ve světlech je už nějaký tuhý lepidlo, při zahřátí ale změkne, takže pak se starý plexi vyndá a nový zase zandá a lepidlo zůstává,,,
Listopad 16, 200717 r sto razi je to tu. Buď tepelnou pištolou, alebo ako som to robil ja do trúby na 80°C zahriatej na takych 10minut a už len páčiť Cim si to zohrieval..mozes mi to trochu podrobnejsie popisat??? daka
Listopad 16, 200717 r Jasne Pecieme a vykuchavame sto razi je to tu.Buď tepelnou pištolou, alebo ako som to robil ja do trúby na 80°C zahriatej na takych 10minut a už len páčiť Cim si to zohrieval..mozes mi to trochu podrobnejsie popisat??? daka
Listopad 16, 200717 r tak blizi se vanoce peceme cukrovi a vykuchavame kapra, tak pro nemit vedle svetla mlhovky atd. I chlapi maji sve dny -->peceni
Listopad 17, 200717 r Jake lepidlo se pouziva? Lepidlo tam uz je ! a je to nejake lepidlo ktore vydrzi velke teploty predpokladam
Listopad 18, 200717 r je to taky podobny "sajrajt" ako sa používa na lepenie okien, ale vela ludí dáva silikon, je predsa len mäkší a netreba ho pri aplikácii nahrievať ako to origo lepidlo. S ním bez nahriatia resp bez pištole s vyhrevom to skoro nevytlačíš z tuby
Listopad 18, 200717 r no já to nezkoušel přímo u Fabie , ale už jsem rozebral hafo světel a to díky vaničce a hodně horké vodě , na chvíli jsem světla potopil sklem do vody a pak jen sundal krytí horkovzdušku jsem taky zkoušel a ta hřeje vždy jen na jednom místě , voda mi zabrala nejlépe , ta trouba mě nikdy nenapadla a nevím jak by se to chytlo doma
Listopad 20, 200717 r Páni, dobre som to pochopil? Je to sklo na svetlomet namiesto umelej hmoty? Kde sa to dá kúpiť? Kolik bubákov to stojí?
Listopad 20, 200717 r zle si to pochopil je to novy plast miesto stareho plastu. a hned v prvom prispevku mas predsa link a v nom cenu.... Upraveno Listopad 20, 200717 r od cartmanko
Březen 13, 200817 r Lidi kdo mi poradí kde sehnat piny a svorkovnice(protikus) konektoru, který je na obrázku. Jedná se o Fabii 05-06 přední mlhovky nejlépe nějaký vrakáč nebo někdo kdo to má doma a bude ochoten to poslat poštou. díky
Březen 13, 200817 r Jěště jedna adresa na skla. http://www.superautodily.cz/index.php?stra...=15#dalsiZaznam
Duben 1, 200817 r kde jeste prodavaji? Napis na SZ. Dekuji. P.S http://www.superautodily.cz/index.php?stra...=15#dalsiZaznam uz neprodava. Upraveno Duben 1, 200817 r od AADIO
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.