aleshh Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A co toto ??? http://www.autowak.cz/?p=productsList&iCategory=33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 (editace) Tak to přeji upřímnou soustrast tomu kdo bude sundavat ten původní... Editováno: 29. Duben 2007, autor: mobb77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Tak to přeji upřímnou soustrast tomu kdo bude sundavat ten původní... Přesně tak u fáčka nebo feldy to jde docela v pohodě,ale na fabce si to nějak neumím představit.Na druhou stranu by se mě to líbilo přeci jen se plast časem opotřebuje u skla to není tak poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Výměna vcelku v pohodě, jedno světlo tak hodinka...dělal jsem to u xenonů a vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Výměna vcelku v pohodě, jedno světlo tak hodinka...dělal jsem to u xenonů a vše ok Opravdu? A čím se to lepí? Silikonem jako u fačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Opravdu? A čím se to lepí? Silikonem jako u fačka? Ve světlech je už nějaký tuhý lepidlo, při zahřátí ale změkne, takže pak se starý plexi vyndá a nový zase zandá a lepidlo zůstává,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Cim si to zohrieval..mozes mi to trochu podrobnejsie popisat??? daka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 sto razi je to tu. Buď tepelnou pištolou, alebo ako som to robil ja do trúby na 80°C zahriatej na takych 10minut a už len páčiť Cim si to zohrieval..mozes mi to trochu podrobnejsie popisat??? daka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jasne Pecieme a vykuchavame sto razi je to tu.Buď tepelnou pištolou, alebo ako som to robil ja do trúby na 80°C zahriatej na takych 10minut a už len páčiť Cim si to zohrieval..mozes mi to trochu podrobnejsie popisat??? daka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 tak blizi se vanoce peceme cukrovi a vykuchavame kapra, tak pro nemit vedle svetla mlhovky atd. I chlapi maji sve dny -->peceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 jejeje kto bude objednavat? aj aj si kupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jake lepidlo se pouziva? Lepidlo tam uz je ! a je to nejake lepidlo ktore vydrzi velke teploty predpokladam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 je to taky podobny "sajrajt" ako sa používa na lepenie okien, ale vela ludí dáva silikon, je predsa len mäkší a netreba ho pri aplikácii nahrievať ako to origo lepidlo. S ním bez nahriatia resp bez pištole s vyhrevom to skoro nevytlačíš z tuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 no já to nezkoušel přímo u Fabie , ale už jsem rozebral hafo světel a to díky vaničce a hodně horké vodě , na chvíli jsem světla potopil sklem do vody a pak jen sundal krytí horkovzdušku jsem taky zkoušel a ta hřeje vždy jen na jednom místě , voda mi zabrala nejlépe , ta trouba mě nikdy nenapadla a nevím jak by se to chytlo doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Páni, dobre som to pochopil? Je to sklo na svetlomet namiesto umelej hmoty? Kde sa to dá kúpiť? Kolik bubákov to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 (editace) zle si to pochopil je to novy plast miesto stareho plastu. a hned v prvom prispevku mas predsa link a v nom cenu.... Editováno: 20. Listopad 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jde to v poho. Já to vyměňoval a chce to jen horkovzdušku a menší šroubovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sit Spider Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Lidi kdo mi poradí kde sehnat piny a svorkovnice(protikus) konektoru, který je na obrázku. Jedná se o Fabii 05-06 přední mlhovky nejlépe nějaký vrakáč nebo někdo kdo to má doma a bude ochoten to poslat poštou. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Jěště jedna adresa na skla. http://www.superautodily.cz/index.php?stra...=15#dalsiZaznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AADIO Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) kde jeste prodavaji? Napis na SZ. Dekuji. P.S http://www.superautodily.cz/index.php?stra...=15#dalsiZaznam uz neprodava. Editováno: 1. Duben 2008, autor: AADIO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AADIO Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Nikdo? Pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.