Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak to přeji upřímnou soustrast tomu kdo bude sundavat ten původní...

Přesně tak u fáčka nebo feldy to jde docela v pohodě,ale na fabce si to nějak neumím představit.Na druhou stranu by se mě to líbilo přeci jen se plast časem opotřebuje u skla to není tak poznat.

Vloženo
Opravdu? A čím se to lepí? Silikonem jako u fačka?

Ve světlech je už nějaký tuhý lepidlo, při zahřátí ale změkne, takže pak se starý plexi vyndá a nový zase zandá a lepidlo zůstává,,,B)

• o 5 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

sto razi je to tu.

Buď tepelnou pištolou, alebo ako som to robil ja do trúby na 80°C zahriatej na takych 10minut a už len páčiť

Cim si to zohrieval..mozes mi to trochu podrobnejsie popisat??? daka
Vloženo

Jasne Pecieme a vykuchavame lol

sto razi je to tu.

Buď tepelnou pištolou, alebo ako som to robil ja do trúby na 80°C zahriatej na takych 10minut a už len páčiť

Cim si to zohrieval..mozes mi to trochu podrobnejsie popisat??? daka

Vloženo
Jake lepidlo se pouziva?

Lepidlo tam uz je ! a je to nejake lepidlo ktore vydrzi velke teploty predpokladam :)

Vloženo

je to taky podobny "sajrajt" ako sa používa na lepenie okien, ale vela ludí dáva silikon, je predsa len mäkší a netreba ho pri aplikácii nahrievať ako to origo lepidlo. S ním bez nahriatia resp bez pištole s vyhrevom to skoro nevytlačíš z tuby :)

Vloženo

no já to nezkoušel přímo u Fabie , ale už jsem rozebral hafo světel a to díky vaničce a hodně horké vodě , na chvíli jsem světla potopil sklem do vody a pak jen sundal krytí :) horkovzdušku jsem taky zkoušel a ta hřeje vždy jen na jednom místě , voda mi zabrala nejlépe , ta trouba mě nikdy nenapadla a nevím jak by se to chytlo doma :crutch:

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Lidi kdo mi poradí kde sehnat piny a svorkovnice(protikus) konektoru, který je na obrázku.

Jedná se o Fabii 05-06

přední mlhovky

nejlépe nějaký vrakáč nebo někdo kdo to má doma a bude ochoten to poslat poštou.

díky

post-17139-1205413288_thumb.jpg

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...