Thomson Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Jakou máte s Nexusem zkušenost co se týká spolehlivosti navádění? Dostal vás někdy do úzkých (navedl špatně atd)? Jezdíte podle adres nebo podle souřadnic? Při zadávání adres mě štve, že se ptá na křižovatku (když to je někde kde to neznám, tak mi to je na prd). Díky za vaše postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jakou máte s Nexusem zkušenost co se týká spolehlivosti navádění? Dostal vás někdy do úzkých (navedl špatně atd)? Jezdíte podle adres nebo podle souřadnic? Při zadávání adres mě štve, že se ptá na křižovatku (když to je někde kde to neznám, tak mi to je na prd). Díky za vaše postřehy No tak u Navi je důležité správné nastavení, jinak Tě protáhne po těch nejhorších okreskách, s dírama v asflatě jak pasti na slony.. jo s tou křižovatkou máš recht ale když víš kam pojedeš, můžeš se předem podívat na mapy.cz, jestli tam křižovatka je, jaké jsou gps souřadnice a nebo je v navi i seznam čp jednotlivých domů.. Jinak mě Navi vyloženě blbě nikdy nenavedla, krom problému v Hradci Králové, kdy se obrazovka přečmárala spoustou červených čar (symbol silnice) a vytuhla.. jsem vypnul, zapnul a pohoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jakou máte s Nexusem zkušenost co se týká spolehlivosti navádění? Dostal vás někdy do úzkých (navedl špatně atd)? Jezdíte podle adres nebo podle souřadnic? Při zadávání adres mě štve, že se ptá na křižovatku (když to je někde kde to neznám, tak mi to je na prd). Díky za vaše postřehy No tak u Navi je důležité správné nastavení, jinak Tě protáhne po těch nejhorších okreskách, s dírama v asflatě jak pasti na slony.. jo s tou křižovatkou máš recht ale když víš kam pojedeš, můžeš se předem podívat na mapy.cz, jestli tam křižovatka je, jaké jsou gps souřadnice a nebo je v navi i seznam čp jednotlivých domů.. Jinak mě Navi vyloženě blbě nikdy nenavedla, krom problému v Hradci Králové, kdy se obrazovka přečmárala spoustou červených čar (symbol silnice) a vytuhla.. jsem vypnul, zapnul a pohoda.. Dík. Můžeš mi prosím alespoň stručně popsat co vše nastavuješ, abych nejezdil po těch silnicích o kterých se zmiňuješ? Vím, že se dá nastavit dálnice, trajekt, placené úseky (to ale s tím asi moc nesouvisí nebo jo?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Dík. Můžeš mi prosím alespoň stručně popsat co vše nastavuješ, abych nejezdil po těch silnicích o kterých se zmiňuješ? Vím, že se dá nastavit dálnice, trajekt, placené úseky (to ale s tím asi moc nesouvisí nebo jo?) Myslím, že to je o tom, jestli nastavíš trasu rychlou, dynamickou nebo nejkratší. Jinak mě nikdy taky ještě nenavedla blbě, ba naopak mi ukázala nové trasy kolem mého bydliště-jezdil jsem po fávno zažitých trasách a neměnil je a až navi mi otevřela oči Jen asi 2x mi až přímo v křižovatce řekla kam odbočit, takže pohodka. Ještě tak sehnat dobře ČR 06/07, teď mám 04 a některé nové úseky silnic tam nejsou, takže občas jezdím po poli - např. obchvat Pelhřimova. Nevíte náhodou, jestli jde tu navi nějak učit? Že by si pamatovala některé trasy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 (editace) To Jack: přiznám se, že jsem se tomu ještě dostatečně podrobně nevěnoval ale v červenci jedem na Slovensko, takže bych měl začít :-p To Mishicka: já mám mapy od Alesia :-) viz níže: Neni za co Myšáku Editováno: 26. Duben 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 To Mishicka: já mám mapy od Alesia :-) Vidíš, ten mě ani nenapadl, už jsem mu napsal Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Tak musím po výletě do paříže zkonstatovat, že navi naprosto super - sama příjmala hlášení o dopravní situaci a podle toho měnila trasu, v Paříži i s průjezdní mapou Evropy skvěle navedla, no nemůžu si jí vynachválit! Kdyby se mě někdo před půl rokem zeptal, tak bych mu řekl, že to je zbytečnost, ale teď už nechci auto bez navi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Tak musím po výletě do paříže zkonstatovat, že navi naprosto super - sama příjmala hlášení o dopravní situaci a podle toho měnila trasu, v Paříži i s průjezdní mapou Evropy skvěle navedla, no nemůžu si jí vynachválit! Kdyby se mě někdo před půl rokem zeptal, tak bych mu řekl, že to je zbytečnost, ale teď už nechci auto bez navi! tak to vítej v klubu "u..spokojených" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Tak musím po výletě do paříže zkonstatovat, že navi naprosto super - sama příjmala hlášení o dopravní situaci a podle toho měnila trasu, v Paříži i s průjezdní mapou Evropy skvěle navedla, no nemůžu si jí vynachválit! Kdyby se mě někdo před půl rokem zeptal, tak bych mu řekl, že to je zbytečnost, ale teď už nechci auto bez navi! tak to vítej v klubu "u..spokojených" Jsem si vůbec vždycky myslel, jak je F báječné auto, i když nebylo v plné palbě, ale jak jsem jednou sedl do OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Co se týka navigace, tak Super, jen mě štve, že nejde listovat v naplánované trase.Vždy musím používaz "zum".ale to na delší vzdálenost nepomáhá. Nevíte někdo, jestli to jde, to listování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Chlapci, dá sa pozerať cez Nexus aj televízia? Ako to je napr. v BMW 5** rady. Myslím normálny program a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Co se týka navigace, tak Super, jen mě štve, že nejde listovat v naplánované trase.Vždy musím používaz "zum".ale to na delší vzdálenost nepomáhá. Nevíte někdo, jestli to jde, to listování? To by mě taky zajímalo, ale možná bude stačit přečíst si návod, k čemuž jsem se ještě nedostal:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Co se týka navigace, tak Super, jen mě štve, že nejde listovat v naplánované trase.Vždy musím používaz "zum".ale to na delší vzdálenost nepomáhá. Nevíte někdo, jestli to jde, to listování? To by mě taky za jímalo, ale možná bude stačit přečíst si návod, k čemuž jsem se ještě nedostal:-( Tak, tam o tom není ani zmínka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Musí to určitě jít ale asi by jste museli mít ještě TV tuner.. Pantáta to má v Superb a funguje to jen při stání, což je jasné.. Pokud si to nenecháte odblokovat :-P Tv na Navi neřeším, zbytečně vyhozený prachy.. :-P to Mischicka: jasně já auto nikdy neměl před OII a tak mi připadala služební F-Combi Elegance 1.4TDi taky jako mazec.. Hlavně ten zvuk motoru.. Ovšem po sednutí do Octy, to je uplně jiné svezení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Co se týka navigace, tak Super, jen mě štve, že nejde listovat v naplánované trase.Vždy musím používaz "zum".ale to na delší vzdálenost nepomáhá. Nevíte někdo, jestli to jde, to listování? Listovat jde pouze v itineráři (pouze cesta před tebou - po porojetí se ze seznamu automaticky maže). Jestli jsem tě dobře pochopil, tak chceš listovat po úsecích v mapě? Tak to asi opravdu nejde, ale kolikrát by se to hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Ja mám externú navi a som tiež spokojný. Tú zabudovanú by som si nerád dával do auta, aby ma zbytočne niekto nenavštívil a neobohatil sa na mojej navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Ja mám externú navi a som tiež spokojný. Tú zabudovanú by som si nerád dával do auta, aby ma zbytočne niekto nenavštívil a neobohatil sa na mojej navi. Si nevybereš, RS už sama o sobě budí pozornost, viz. má zkušenost z Brna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) jasně když bude stát na parkáči opodál má Ambiente a Tvá RS Diamante, kterou navštíví zloděj ako prvů? Editováno: 9. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 jasně když bude stát na parkáči opodál má Ambiente a Tvá RS Diamante, kterou navštíví zloděj ako prvů? Taky letos pořídím externí..zvlášť když mám teď nový Stream MP3 navíc si ji bude moct půjčit i přítulkyně do nového autíčka (teprve vybíráme ) a nebude to žádný smažky lákat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 superfatty - no to sa nestane. Ja si na auto dávam pozor a OII beriem prevažne tam, kde som krátko alebo mám auto blízko. Ak idem na nejaké rizikové miesto, tak OII neberiem. Nech čorkári rozoberajú Bavoráka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 jasně když bude stát na parkáči opodál má Ambiente a Tvá RS Diamante, kterou navštíví zloděj ako prvů? Si nevybereš, pokud budu jezdit jen tam kde se o auto nebojím, tak to abych si radši koupil traboše...a kdysi nám v Praze čörli i starou rodinnou Š100, takže si nevybereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 já se o auto nebojím, dyk je to jenom plechovka natřená pěknou barvičkou... jak říkala babička mojí kamarádky.. pojízdná rakev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 já se o auto nebojím, dyk je to jenom plechovka natřená pěknou barvičkou... jak říkala babička mojí kamarádky.. pojízdná rakev Já jo, ale nenaděláš nic, a na to aby stálo doma v garáži ho nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 No ja tiež nie, ale mám možnosť si vybrať, tak si vyberám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Otázka na NEXUS a Trimax" Umí to DivX ??? Přehrávat Mapy z CD ? Existuje už s firmwarem s logem Škoda ? - nebo je možnost tento firmware sehnat? Co TV tuner - a ovládání tohoto TV tuneru přes tlačítka či display navigace. díky za odpověď na jirkadj@seznam.cz - nebo sem na diskusi - díky ------------------ Drahé TV Tunery do auta na trhu: http://www.wancar.cz/mm_pages/mm_tv.php .........Nebo levnější : TV karta Leadtek WinFast PRO II, externí TV tuner k LCD / CRT monitoru, DO Odkaz: http://www.alza.cz/televizni-karta-leadtek...o-ii-d66599.htm - toť otázka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.