quicksilver Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ahoj, občas se mi stane, že po sundání nohy z brzdového pedálu zůstanou svítit brzdová světla. Stačí jen ťuknout do pedálu a zhasnou... Dá se to nějak opravit, nebo musím vyměnit spínač? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ahoj, občas se mi stane, že po sundání nohy z brzdového pedálu zůstanou svítit brzdová světla. Stačí jen ťuknout do pedálu a zhasnou... Dá se to nějak opravit, nebo musím vyměnit spínač? Díky za radu A neblbne ti i tempomat a neblikne kontrolka zhaveni pri jizde?Jinak spinac vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jo ten spinac stal 150kacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 jo ten spinac stal 150kacek No občas se mi zdá, že tempomat nereaguje..... to má nějakou spojitost, kvůli vypínání tempomatu vlastně, že jo? zvládnu to vyměnit doma??? nebo musim do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Měl bys to zvládnout sám, je to tam jen nacvaknutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 jojo, dneska jsem to rozebral, koknul jsem se na výrobní číslo a u nás ve škoda servisu to nemaj na skladě, tak to skusím zítra v Plzni. jinak, vyndal jsem ten starý a zdá se mi, jakoby ten plastový čudlík drhnul. Ale radši koupím novej, ve škodovce za to čidlo chtějí 350 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 ja ho bral v auto kelly,podivej se na jejich elektronicky katalog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Minulej tejden jsem ho měnil tátovi ve fabuli a v pohodě. Jen měl tu tyčku více vystrčenou, ale jak to tam nandaváte, tak si spínač najde správnou polohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Takže spínač vyměněn, vše funguje na 100%. Děkuji všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.