Publikováno Duben 24, 200718 r Ahoj, občas se mi stane, že po sundání nohy z brzdového pedálu zůstanou svítit brzdová světla. Stačí jen ťuknout do pedálu a zhasnou... Dá se to nějak opravit, nebo musím vyměnit spínač? Díky za radu
Duben 24, 200718 r Ahoj, občas se mi stane, že po sundání nohy z brzdového pedálu zůstanou svítit brzdová světla. Stačí jen ťuknout do pedálu a zhasnou... Dá se to nějak opravit, nebo musím vyměnit spínač? Díky za radu A neblbne ti i tempomat a neblikne kontrolka zhaveni pri jizde?Jinak spinac vymenit
Duben 25, 200718 r Autor jo ten spinac stal 150kacek No občas se mi zdá, že tempomat nereaguje..... to má nějakou spojitost, kvůli vypínání tempomatu vlastně, že jo? zvládnu to vyměnit doma??? nebo musim do servisu?
Duben 25, 200718 r Autor jojo, dneska jsem to rozebral, koknul jsem se na výrobní číslo a u nás ve škoda servisu to nemaj na skladě, tak to skusím zítra v Plzni. jinak, vyndal jsem ten starý a zdá se mi, jakoby ten plastový čudlík drhnul. Ale radši koupím novej, ve škodovce za to čidlo chtějí 350 kč.
Duben 26, 200718 r Minulej tejden jsem ho měnil tátovi ve fabuli a v pohodě. Jen měl tu tyčku více vystrčenou, ale jak to tam nandaváte, tak si spínač najde správnou polohu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.