Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Obchodoval jsem s BeidiS.Vše v pohodě.Lakoval jsem mu kliky.On je spokojen,já jsem spokojen.Prostě vše tak jak má být. :palec:

tak tak, taky mužu Lukáše všem doporučit, skvělá práce, super domluva a maximalně mě vyšel vstříc mému požadavku :palec2:-_--_- takže WHITE list :)

post-45-1172689298_thumb.jpg

Obchodoval jsem s BeidiS.Vše v pohodě.Lakoval jsem mu kliky.On je spokojen,já jsem spokojen.Prostě vše tak jak má být. :palec:

tak tak, taky mužu Lukáše všem doporučit, skvělá práce, super domluva a maximalně mě vyšel vstříc mému požadavku :palec2:-_--_- takže WHITE list :)

i ja davam badySe na white list, rychla domluva, super jako vzdy, takze jednoznacne :palec2:

Tak tys to i vyfotil jo? :palec2:

Dávám na White list radekvva,koberečky dorazily bombově zabalené do druhyho dne hned .. -_- Skvělá domluva. Doporučuji :palec2:

WHITE LIST - MAJK - SUPER SPOLUPRACE, OSOBNI ODBER V PRESNE DOMLUVENOU DOBU NA DOMLUVENEM MISTE! ;)

verejne se k zajmu priznavam taky,ale bylo to s tim ze se jeste ozvu a zajem spis informativni,

nerad bych byl spatne pochopen

jeste na naraznik neprisel ten spravnej cas ale urcite prijde

Do white listu: Mischicka - resp. jeho brachu - prekryt narazniku ;) a Miras82 - oleje Castrol. Seriozny pristup

:palec2::palec2:

White list: Pánové kozlustechnykus a 1patak1. Perfektní jednání jeden i druhý a hlavně časová přesnost ;) Díky

dávám Netboy na white list. Objednal Aku šroubovák, ihned vyzvednul na poště, pohoda.

Taky dávám na white list člověka s nikem Vesly. Je sice z OOOO clubu, ale neva. Rovněž s ním proběhlo vše jak bylo dojednáno, a to pronto. Taky jsem mu něco posílal.

i ja davam badySe na white list, rychla domluva, super jako vzdy, takze jednoznacne :palec2:

jj, pridavam se take, BadyS skvela spoluprace. ostriky i parkovak no problem. TAKZE :palec2::palec2:-_-

Chválim o5 cosbyho !!! Balík došel a perfektně zabalené

Amogh totéž .. maska došla : ) -_-

I já musím přidat uživatele:

OloZX6R - za teplotní čidlo,

Skoda.Fabia1.4MPI - za budíky,

radekvv - za páčku stěračů s PP

+spousta dalších - za cenné rady... :D :D

Všechno přišlo v pořádku a plně funční, ještě jednou DÍKY !!

Jíra

já zas přidávám opět bobika ze balik došel skvele a dobře ukrutně zabalené -_--_- diky

na White list Pavel68, emos a sebo = vše od nich naprosto OK ;)

Na White List: Grygy :palec2::palec2: Dodavka tlmicov s pruzinami FRS. Aj s vymenou za standard. Doporucujem :palec2:

Nebudem to tady spamovat, ale jen na to ještě jednou zareaguji. Klidně si najdi podací lístek, tam jsis napsat mohl co jsi chtěl. Jelikož si nepromazávat emaily tady na fórum, tak ten email, kdy jsem tě žádal o loketku mám ještě uložený a ta adresa je tam správně! Klidně ti ho přepošlu! ;-)

Takže požaduji veřejnou omluvu do blesku a následné pranýřování ve smyslu tahání na lanu za autem (min 2 km) po rozbité veřejné komunikaci!  :p  :D  :D

Hlavně abych někdy měl ten držák  :D  :palec2:  -_-

pan Dokulil neodebral

Upraveno od RomanR25

Dávám na WHITE list ,,SEBA" posílal mi kotouče a desky vše super vše nové,perfektně zabalené.Super jednání.DOPORUČUJI. :palec2:

Jakub - škodík převzal osobně,dobrej pokec na parkingu :-) Muzu jen doporučit :) A jeho bracha ma pěknou fabku :p

musim napsat co uz je tady mockrat a vsichni to vi,ale i tak ,na White list Badys,listypod svetla krasne zabaleny a vse jak mam byt,dik dik :D:D:D-_-

White list-Totti-poslal jak jsme se domluvili,zabalené,čisté atd.Pak ještě posílal zprávu jak a kdy došlo-super jednání :palec2:

Takže já přidávám opět na white list pana Aidolona .. Vzal si odeme tužku na pneu takže at slouží :) Dobrá spoluprace .. Vše převzal tak jak měl :)

dragonetti: Osobní předaní a vše OK :)

Grygy:též OK,menší chybka na mé strane :) takze znovu sry .. Už je to ok..

PMA: značek převzal .. :) tez na white list..

a řada dalších ktery se uz nepamatuju nick :)

Upraveno od kodemi

BLACK LIST

JohnyS

14.3. jsme se domluvili na zadních reprácích do Fabie

26.3. se omlouvá, že zklamal někdo kdo to měl donést na poštu

7.4. pořád nic, ani balíček, ani omluva, ani info, i když jinde na fóru přispívá

Podobné zkušenosti s ním má i Garrett.

Upraveno od mischicka

Do white listu: Mischicka - resp. jeho brachu - prekryt narazniku ;) a Miras82 - oleje Castrol. Seriozny pristup

:palec2::palec2:

Díky, brácha je tu pod nickem Luďa. Jinak si taky pochvaluju vzornou komunikaci a spolupráci.

BLACK LIST

JohnyS

7.4. pořád nic, ani balíček, ani omluva, ani info, i když jinde na fóru přispívá

Psal jsem to i do tematu odkud to vzniklo: takze toto na moji obranu!

Klidne si me rozmazavajte na black listu. To ze byly baliky poslany pozde, to jsem vam psal... a nebyla to moje chyba!!!!! Baliky byly poslany a posta je vratila, ze nebyly doruceny. Klidne Vam nafotim listky.

Jinak mischicka: mame se oba v icq, tak nevim co tady delas za velky reci, kdyz jsi me mohl klidne napsat...

Ale jinak priste to nebudu za nekoho prodavat, se na to vykaslu a bude si to prodavat, ten komu to lezi v garazi!!!!

PRO DOBROTU NA ZEBROTU

p.s. lidi co ode me brali dily na ORS, tak byly vsichni bez problemu a baliky byly doruceny do tri dnu....

Upraveno od JohnyS

BLACK LIST

JohnyS

Psal jsem to i do tematu odkud to vzniklo: takze toto na moji obranu!

Klidne si me rozmazavajte na black listu. To ze byly baliky poslany pozde, to jsem vam psal... a nebyla to moje chyba!!!!! Baliky byly poslany a posta je vratila, ze nebyly doruceny. Klidne Vam nafotim listky.

Jinak mischicka: mame se oba v icq, tak nevim co tady delas za velky reci, kdyz jsi me mohl klidne napsat...

Ale jinak priste to nebudu za nekoho prodavat, se na to vykaslu a bude si to prodavat, ten komu to lezi v garazi!!!!

PRO DOBROTU NA ZEBROTU

p.s. lidi co ode me brali dily na ORS, tak byly vsichni bez problemu a baliky byly doruceny do tri dnu....

takze jak se jiz nekde psal, JohnyS super, balik dorazil za 2 dny, a vse v naprostem poradku, urcite neni vada na jeho strane, neni to poprve, co sem od nej neco kupoval a vzdy bylo dodani bleskove a vubec super!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.