Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

BLACK LIST

JohnyS

14.3. jsme se domluvili na zadních reprácích do Fabie

26.3. se omlouvá, že zklamal někdo kdo to měl donést na poštu

7.4. pořád nic, ani balíček, ani omluva, ani info, i když jinde na fóru přispívá

Podobné zkušenosti s ním má i Garrett.

Psal jsem to i do tematu odkud to vzniklo: takze toto na moji obranu!

Klidne si me rozmazavajte na black listu. To ze byly baliky poslany pozde, to jsem vam psal... a nebyla to moje chyba!!!!! Baliky byly poslany a posta je vratila, ze nebyly doruceny. Klidne Vam nafotim listky.

Jinak mischicka: mame se oba v icq, tak nevim co tady delas za velky reci, kdyz jsi me mohl klidne napsat...

Ale jinak priste to nebudu za nekoho prodavat, se na to vykaslu a bude si to prodavat, ten komu to lezi v garazi!!!!

PRO DOBROTU NA ZEBROTU

p.s. lidi co ode me brali dily na ORS, tak byly vsichni bez problemu a baliky byly doruceny do tri dnu....

takze jak se jiz nekde psal, JohnyS super, balik dorazil za 2 dny, a vse v naprostem poradku, urcite neni vada na jeho strane, neni to poprve, co sem od nej neco kupoval a vzdy bylo dodani bleskove a vubec super!!

RE: Ja mel od nej cerny madla, a dorazily ok, i celkem slusne zabaleny...

BLACK LIST

JohnyS

7.4. pořád nic, ani balíček, ani omluva, ani info, i když jinde na fóru přispívá

Klidne si me rozmazavajte na black listu. To ze byly baliky poslany pozde, to jsem vam psal... a nebyla to moje chyba!!!!! Baliky byly poslany a posta je vratila, ze nebyly doruceny. Klidne Vam nafotim listky.

Jinak mischicka: mame se oba v icq, tak nevim co tady delas za velky reci, kdyz jsi me mohl klidne napsat...

Ale jinak priste to nebudu za nekoho prodavat, se na to vykaslu a bude si to prodavat, ten komu to lezi v garazi!!!!

PRO DOBROTU NA ZEBROTU

p.s. lidi co ode me brali dily na ORS, tak byly vsichni bez problemu a baliky byly doruceny do tri dnu....

takze jak se jiz nekde psal, JohnyS super, balik dorazil za 2 dny, a vse v naprostem poradku, urcite neni vada na jeho strane, neni to poprve, co sem od nej neco kupoval a vzdy bylo dodani bleskove a vubec super!!

Diky kluci za podporu.... doufam, ze lide co brali primo ode mne vedi, jak to u me chodi a ze vsem vychazim vstric.....

---tot vse na moji obhajobu----

whitelist odberatelu

- culda, aidolon, hanzelka, tomas (osobne, radost jednat :D )

blacklist odesilatelu

- ja :) hanzelka cekal dosti dlouho, moje chyba, osobni problemy.

JohnyS na White list, osobně předáno, naprostá pohoda :palec:

Musím taky pochválit JohnyS, řadička objednána v úterý a dnes mi dorazila. Díkes

Nebudem to tady spamovat, ale jen na to ještě jednou zareaguji. Klidně si najdi podací lístek, tam jsis napsat mohl co jsi chtěl. Jelikož si nepromazávat emaily tady na fórum, tak ten email, kdy jsem tě žádal o loketku mám ještě uložený a ta adresa je tam správně! Klidně ti ho přepošlu! ;-)

Takže požaduji veřejnou omluvu do blesku a následné pranýřování ve smyslu tahání na lanu za autem (min 2 km) po rozbité veřejné komunikaci! bleh.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Hlavně abych někdy měl ten držák biggrin.gifpost-23-1156182784.gifpivo.gif

pan Dokulil nakonec odebral osobně :palec2:-_-

Na White list COSBYho za L&K svetla, drobny problemek vyresen k naproste spokojenosti. Velke diky. Dale Jakuba-Skodika za loketku a strisku, vse dorazilo v pohode a podle domluvy, taktez velke diky -_-

najmis: super spoluprace,budiky dosli v pohode :) jsem spokojený .. white list

White list - JohnyS - pohodová domluva pomocí SZ. Předání, cena a stav přesně podle dohody. :palec2:

Přidávám na white-list: honza72 - montáž tempomatu - perfektní domluva, rychlé jednání, šikovný, precizní, slušný - můžu zcela jednoznačně s čistým svědomím doporučit. Víc takových lidí a můžou servisy škoda zavřít. :palec2:

Po dnešku patřím i já mezi lidi, kteří měli tu čest s ním obchodovat..................nečekejte nějakou senzaci.............Cosby nezklamal.............suprové jednání a komunikace, perfektně zabalený radio a hlavně včasná dodávka dle dohody...............Cosby dávám ti 1* .....................

chlapi,posilal nekdo postou naraznik?Jde to?

WHITE LIST!!!!!!!!!!!!!!

Jenda T4 díky za komfortku +DO vše je je v nej pořádku!!!!!

Bohys díky za páčku blinkrů je skoro jako nová a taky vše OK funguje

Tohle jsou solidní lidi a doufám že je nás tady takových víc :palec2:

V neposlední řadě děkuji všem za cenné rady např Cosbymu...Honzikovi Jakrovi a všem!!!!!!!!!!!!!!

Upraveno od xtrack

BLACK LIST

JohnyS

PRO DOBROTU NA ZEBROTU

Diky kluci za podporu.... doufam, ze lide co brali primo ode mne vedi, jak to u me chodi a ze vsem vychazim vstric.....

---tot vse na moji obhajobu----

Mno to že je tady JohnyS stálý inventář mluví za vše a to že něco nepříjde atd...HAHAHA o nic nejde :palec2: pošta je taky nespolehlivá.....

O lidech co posílájí misto new bagu na octy vystřelený shit a nebo ti co místo xenonů posílají pytel dřeva...o těch by se mělo mluvit jako o zmetcích!!!!!!!!

Upraveno od xtrack

mno já musim na white za sebe přidat - Luke, Vaša, Cosby, JohnyS, Miky

zvláštní dík hlavně Vašovi, že je vždy ochoten pomoci konzultací... Sice jsem se už někam v tom hrabání dostal, ale občas jsem zaskočen a jsem rád, že mám s kym možnost konzultovat. Díky Díky. Pak taky Bauraka za nezměrnou trpělivost!! Díky díky všem...

Aidolon a mě na white ne jo ? CCCCccccc :D

Aidolon a mě na white ne jo ? CCCCccccc :D

ovšem kodemi ho také... tužka už na contikách udělala svoje dílo haha

Toz chlapi,to nikdo neposilal naraznik...........?? :worthy

a jaaaaaaaaa chci a musim dat na ZLATEJ list Com-aaR protoze je nelepsi z nejlepsich a jen tak, protoze je uzasnej, mi poslal cely dvd cervenyho trpaslika. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A myslim to vazne hosi ;) dekujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kol5

Jde, ale proč to píšeš sem?!

Jde, ale proč to píšeš sem?!

Proc? a kde se mam na to zeptat,nez v bazaru.....Abych tam neprisel a oni me vyhnali,ze je to moc velke a jak to vubec z vazej,nebo je lepsi ppl atd

Dávám na White list: SEBA!!!

Dodání rychlé,férové a vstřícné jednání...

Díky!! :palec2:

White list

OloZX6R - byl na mailu i na dovolené v Tunisu, což smekám

Speedy20V - rychlé zaslání a důmyslné zabalení

luke - i přes neočekávané problémy, vše vyšlo na 1

Black list

brzo to tu bude

Jinak jsme přes net letos kupoval si 20 věcí a vše v pohodě až na toho jednoho hříšníka, který veškerý dojem podělal. :(

Upraveno od rolbar

Přidávám další velkou pochvalu pro "SEBA" - tlumiče a pomocný materiál - dodávka rychlá, přesně dle dohody, perfektně zabalené, perfektní cena. Tleskám a chválím. Jednoznačně můžu doporučit. :palec2:

White list

OloZX6R - byl na mailu i na dovolené v Tunisu, což smekám

Speedy20V - rychlé zaslání a důmyslné zabalení

luke - i přes neočekávané problémy, vše vyšlo na 1

Black list

brzo to tu bude

Jinak jsme přes net letos kupoval si 20 věcí a vše v pohodě až na toho jednoho hříšníka, který veškerý dojem podělal. :(

a kdo to je

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.