Květen 6, 200718 r White list OloZX6R - byl na mailu i na dovolené v Tunisu, což smekám Speedy20V - rychlé zaslání a důmyslné zabalení luke - i přes neočekávané problémy, vše vyšlo na 1 Black list brzo to tu bude Jinak jsme přes net letos kupoval si 20 věcí a vše v pohodě až na toho jednoho hříšníka, který veškerý dojem podělal. a kdo to je pokud se mi do středy neozve s vysvětlením, tak to sem dám i s popisem, páč mě to docela nas*, ale nechci ho tu zvěčnit hned, dám mu čas na vyjádření, však ten dotyčný ví, že je to o něm. Takže ve středu
Květen 8, 200718 r Bílej list: Tomáš - kupoval jsem od něj sedačky a vše v pořádku takže ho mužu doporučit.
Květen 9, 200718 r Tak jak jsem slíbil, že sem napíšu toho dotyčného do black listu, tak tak neučiním, jelikož se vše vysvětlilo a objasnilo, jsem rád, že to tak dopadlo, je vidět, že je ještě i pár lidí, co se k tomu doukážou postavit čelem, čemuž děkuji. Doufám, že sem nikdá nebudu muset nikoho dávat.
Květen 10, 200718 r Tak sem sepsal white list nicku co jsou v poradku,vim ze tohle neni potreba asi sepisovat spis by to chtelo sepsat black list ale to udelam taky a i s duvodama atd ... Tak tady je ten white White List : ----------------------------------------------------------------------------- Nio Ricky Colins sR & Kovis holy E888 Gil tomtom Martinoslav SEBO Cosby Žralok kláca amogh Vaša culda Schlumpf TomasB zabiak rtg61 mobb77 mesr Sinius Aidolon MichalP Speedy20V OloZX6R mikl NiceOne Smahony gdanx Bemo RomanR25 amrtin Crake baurak Bobo novi37 jirkaK mikkian -Fan!s- Fíla profor vittorio kocht Eddie Vytlacil P2M camron Bobik Mr. RyVeS jura.mc jogofogo Bylzde CZ_Mike Petr81 Lukáš 1,8 20V 92kw BadyS mischicka Ovidius JohnyS Bluefrog pokud tady nekdo chyby tak klidne doplnte casem bych to tu chtel promazat a mit v hlavnim prispevku black a white list ktery by se vzdy po nejakym tom case editoval s new ulovkama . Upraveno Květen 25, 200718 r od kodemi
Květen 10, 200718 r tak pridavan najmisse dobierka na slovensko vse je v naprostym poriadku... spokojenost nadevse..... :palec2:
Květen 11, 200718 r mohl bych se zaradit taky do whitu? jsi tam,mohlo by se to dat na hlavni stranku.. co rikate a promazat to tu
Květen 13, 200718 r na white list opet JohnyS a dal dracek,oba domluva,osobni jednani - parada a dekuju moc
Květen 14, 200718 r Na white list prosim dopisat clena Grygy . Velakrat nakupujem od neho a stale vsetko v najlepsom poriadku. Doporucujem obchodovat.
Květen 16, 200718 r uz me to zacina stvat,nevite co je s novim? a nekteri co chtely ty samolepky neprevzaly takze se mi o5 vratili zpet... uz na to fakt seru
Květen 20, 200718 r Ža bych taky poslal něco ať můžu být na white list A nebo pošlu balík z brambory a budu na black listu. Stejně už asi není místo na white listu
Květen 24, 200718 r Ža bych taky poslal něco ať můžu být na white list A nebo pošlu balík z brambory a budu na black listu. Stejně už asi není místo na white listu Pošli mi pohled Já tě sem pak napíšu V seznamu nevidím uživatele Tomáš
Květen 25, 200718 r musim pochvalit uzivatele E888 - Alias Eugen .... balik ze Slovenska ( sice s problemy zavinemnymi postou ) , ale nakonec vse dorazilo .... timto jeste jednou dekuji .. :-) P.S. prosim o pridani E888 do WHITE LISTU ... :-) Upraveno Květen 25, 200718 r od bajdik1...
Květen 25, 200718 r Black List KEMAR objednal si veci, ktery pak nechtel tak ze v tom mam penize a to nepocitam co jsem projel nafty a co me to stalo casu...tak ze jsem fakt nasranej
Květen 26, 200718 r s LUKE verim ze vyreseno,skola je skola a jeste na white list VILDA ,jak se domluvilo tak poslal a spokojenost,diky Upraveno Květen 27, 200718 r od zdsamct
Květen 28, 200718 r Black List KEMARobjednal si veci, ktery pak nechtel tak ze v tom mam penize a to nepocitam co jsem projel nafty a co me to stalo casu...tak ze jsem fakt nasranej Ahoj BAURAKu je mi to lito ale dokud jsem nevidel od tebe zaslane fotky jak ta palubka na FII a Roomster vypadá,nemohl jsem tusit,ze po vystreleni airbagu spolujezdce neni potreba menit celou palubovku,ale pouze horni deklik,kteri stoji mimochodem ve Skodovce 230,-Kč Jeste jednou sorry Upraveno Květen 28, 200718 r od kemar
Květen 28, 200718 r to ho naděláte ,já mam od bouráka zadní nárazník v garáži a vůbec neni jako novej ,stál mě 2000,- a je mi k hovnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.