Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

White list

OloZX6R - byl na mailu i na dovolené v Tunisu, což smekám

Speedy20V - rychlé zaslání a důmyslné zabalení

luke - i přes neočekávané problémy, vše vyšlo na 1

Black list

brzo to tu bude

Jinak jsme přes net letos kupoval si 20 věcí a vše v pohodě až na toho jednoho hříšníka, který veškerý dojem podělal. :(

a kdo to je

pokud se mi do středy neozve s vysvětlením, tak to sem dám i s popisem, páč mě to docela nas*, ale nechci ho tu zvěčnit hned, dám mu čas na vyjádření, však ten dotyčný ví, že je to o něm.

Takže ve středu

Bílej list: Tomáš - kupoval jsem od něj sedačky a vše v pořádku takže ho mužu doporučit. :palec2:

Tak jak jsem slíbil, že sem napíšu toho dotyčného do black listu, tak tak neučiním, jelikož se vše vysvětlilo a objasnilo, jsem rád, že to tak dopadlo, je vidět, že je ještě i pár lidí, co se k tomu doukážou postavit čelem, čemuž děkuji. Doufám, že sem nikdá nebudu muset nikoho dávat.

Tak sem sepsal white list nicku co jsou v poradku,vim ze tohle neni potreba asi sepisovat spis by to chtelo sepsat black list ale to udelam taky a i s duvodama atd :palec2: ... Tak tady je ten white

White List :

-----------------------------------------------------------------------------

Nio

Ricky

Colins

sR & Kovis

holy

E888

Gil

tomtom

Martinoslav

SEBO

Cosby

Žralok

kláca

amogh

Vaša

culda

Schlumpf

TomasB

zabiak

rtg61

mobb77

mesr

Sinius

Aidolon

MichalP

Speedy20V

OloZX6R

mikl

NiceOne

Smahony

gdanx

Bemo

RomanR25

amrtin

Crake

baurak

Bobo

novi37

jirkaK

mikkian

-Fan!s-

Fíla

profor

vittorio

kocht

Eddie

Vytlacil

P2M

camron

Bobik

Mr. RyVeS

jura.mc

jogofogo

Bylzde

CZ_Mike

Petr81

Lukáš 1,8 20V 92kw

BadyS

mischicka

Ovidius

JohnyS

Bluefrog

pokud tady nekdo chyby tak klidne doplnte :) casem bych to tu chtel promazat a mit v hlavnim prispevku black a white list ktery by se vzdy po nejakym tom case editoval s new ulovkama . ;)

Upraveno od kodemi

tak pridavan najmisse dobierka na slovensko vse je v naprostym poriadku... spokojenost nadevse..... :palec2: :palec2:

mohl bych se zaradit taky do whitu? :)

mohl bych se zaradit taky do whitu? :)

jsi tam,mohlo by se to dat na hlavni stranku.. co rikate a promazat to tu :)

Urcite by to bylo lepsi dat na prvni stranku... ;)

na white list opet JohnyS a dal dracek,oba domluva,osobni jednani - parada a dekuju moc

Na white list prosim dopisat clena Grygy . Velakrat nakupujem od neho a stale vsetko v najlepsom poriadku. Doporucujem obchodovat. :palec2:

Nevite co je s novi37 ? má u mě samolepky a neodpovida mi na maily ani na sz ... :p

kladné hodnocení pro Cosbyho jak řekl tak poslal dnes díky Badysovi předáno díky ;)

uz me to zacina stvat,nevite co je s novim? :( a nekteri co chtely ty samolepky neprevzaly takze se mi o5 vratili zpet... uz na to fakt seru

Proč není na white listu takový borec, jakým je SEBO? :palec2:

takže přidej te Žraloka ,poslal co řekl a ještě zadarmo :worthy

Ža bych taky poslal něco ať můžu být na white list :D-_- A nebo pošlu balík z brambory a budu na black listu. Stejně už asi není místo na white listu :palec2::prc:

Ža bych taky poslal něco ať můžu být na white list :D-_- A nebo pošlu balík z brambory a budu na black listu. Stejně už asi není místo na white listu :palec2::prc:

Pošli mi pohled :palec2: Já tě sem pak napíšu lol

V seznamu nevidím uživatele Tomáš

musim pochvalit uzivatele E888 - Alias Eugen .... balik ze Slovenska ( sice s problemy zavinemnymi postou ) , ale nakonec vse dorazilo .... timto jeste jednou dekuji .. :-)

P.S. prosim o pridani E888 do WHITE LISTU ... :-)

Upraveno od bajdik1...

Black List KEMAR

objednal si veci, ktery pak nechtel tak ze v tom mam penize a to nepocitam co jsem projel nafty a co me to stalo casu...tak ze jsem fakt nasranej

s LUKE verim ze vyreseno,skola je skola

a jeste na white list VILDA ,jak se domluvilo tak poslal a spokojenost,diky

Upraveno od zdsamct

Na bílé listině chybí zcela jednoznačně "honza72" :palec2:

zase se budu opakovat ,ale super pán je Cosby

Black List KEMAR

objednal si veci, ktery pak nechtel tak ze v tom mam penize a to nepocitam co jsem projel nafty a co me to stalo casu...tak ze jsem fakt nasranej

Ahoj BAURAKu

je mi to lito

ale dokud jsem nevidel od tebe zaslane fotky jak ta palubka na FII a Roomster vypadá,nemohl jsem tusit,ze po vystreleni airbagu spolujezdce neni potreba menit celou palubovku,ale pouze horni deklik,kteri stoji mimochodem ve Skodovce 230,-Kč

Jeste jednou sorry

Upraveno od kemar

to ho naděláte ,já mam od bouráka zadní nárazník v garáži a vůbec neni jako novej ,stál mě 2000,- a je mi k hovnu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.