Červen 24, 200718 r Dobře kouzlíte a nevíte ani prd.Dát komfortku do 02,kde je komunikace po Canu,potom ji strčíš do 07 kde je LIN to je dobré.Nebo víš,jak ji nakódovat na CAN a LIN?? Klidně mi tu"NEFUNKČNÍ"komfortku pošlete a já ji vyzkouším. Je možné-a osobně jsem se s tím setkal,že komfortka má v sobě modul pro DO,ale není to v eeprom nakonfigurováno.I to klidně můžu udělat.
Červen 24, 200718 r Dobře kouzlíte a nevíte ani prd.Dát komfortku do 02,kde je komunikace po Canu,potom ji strčíš do 07 kde je LIN to je dobré.Nebo víš,jak ji nakódovat na CAN a LIN??Klidně mi tu"NEFUNKČNÍ"komfortku pošlete a já ji vyzkouším. Je možné-a osobně jsem se s tím setkal,že komfortka má v sobě modul pro DO,ale není to v eeprom nakonfigurováno.I to klidně můžu udělat. Mas treba pravdu ja ti tu jednotku poslu postou sem zvedav co me vykouzlis ,ale myslim ze pokud zkousis nakodovat ovladace je uplne vse jedno nebo se pletu ? cosby posly mi adresu zitra se domluvim s vlatikem a poslu ti ji sem hrozne zvedav na co pekneho prijdes To :vis je divne ze nakodoval sem tech ridicich jednotek uz celkem dost za tech par let a nikdy sem nemel problemy a nevidim proc 2 nakoduji a chodi a 1 ne ,nezda se ti to ddivny ?2 nakoduji a funguji a jednu nakoduji a nechodi ?
Červen 24, 200718 r OK-napiš mi na mail- cosby@centrum.cz a prubnu.Taky jsem zvědav.Pokud jsi to dělal a nic,asi bude chyba v komfortce.Jak jsem psal,Škoda Auto používá do Fábii už komfortky 433E,ale v paměti eeprom není DO aktivováno.
Červen 24, 200718 r tu co jsem posílal nejni servisní díl ale naprosto čistý díl z výroby který se koduje po vložení do vozu
Červen 24, 200718 r Nejde o servisní díl nebo díl jako ND.Jak jsem psal,dávají tam komfortku,která umí DO,ale nemá to aktivováno v eeprom a to v žádném škoda servisu neudělají.Uvidíme,dotyčný ji pošle,tak probnu a podívám se do výpisu eepromky,co je a co není
Červen 24, 200718 r tu co jsem posílal nejni servisní díl ale naprosto čistý díl z výroby který se koduje po vložení do vozu Pavle ja ti nic nerikam spatneho jen reaguji na to ze se zlobis na vlastika on tomu moc nerozumi a co se tyce kodovani ,zda se ti ze i vas je na nic a neumi nakodovat ovladace ? v rizenych funkcich dela ve sam a stejne to neslo .Nemam duvod si to vymyslet a vlastik potrebuje tu rj tak nema duvod ti ji bez duvodne vracet.Ja nejsem nejakej odbornik abych delal upravi rj jako cosby a jini ale tohle delam casto tak nechapu proc zrovna u tehle by to neslo . jinak nic proti tobe nemam jen rikam co to proste dela ,je naprosto v poradku ale dalka tam nejede a ani po zkouseni nakodovat to nenapise chybu kodovani coz u rj kdyz spatne kodujes ti to napise
Červen 24, 200718 r tu co jsem posílal nejni servisní díl ale naprosto čistý díl z výroby který se koduje po vložení do vozu Pavle ja ti nic nerikam spatneho jen reaguji na to ze se zlobis na vlastika on tomu moc nerozumi a co se tyce kodovani ,zda se ti ze i vas je na nic a neumi nakodovat ovladace ? v rizenych funkcich dela ve sam a stejne to neslo .Nemam duvod si to vymyslet a vlastik potrebuje tu rj tak nema duvod ti ji bez duvodne vracet.Ja nejsem nejakej odbornik abych delal upravi rj jako cosby a jini ale tohle delam casto tak nechapu proc zrovna u tehle by to neslo . jinak nic proti tobe nemam jen rikam co to proste dela ,je naprosto v poradku ale dalka tam nejede a ani po zkouseni nakodovat to nenapise chybu kodovani coz u rj kdyz spatne kodujes ti to napise proč to ostatní nakodovali bez problémů,neřeknu kdyby ta první byla ko ale i tadle byla špatná ze 30kusů co jsem prodal a zrovna u tebe??vlastík psal že má protokol že tato komfortka s číslem 433E neumí dálku proto jsem se zlobil jelikož vím že umí
Červen 25, 200718 r Black list: Antonín Vošálík - Praha 9-Prosek sice se omluvil že nedostal doručení o zásilce a pry i podle podaciho čísla nebyla na poště,ale balík se mě vratil a o zaslání zásilky už zájem nejeví White list: pavelkr
Červen 26, 200718 r WHITE LIST treid volant přišel tak jak jsme se dohodli, pěkně zabalený, navíc se znáčkem jako bonus
Červen 27, 200718 r pridavam na WHITE LIST najmis-a , rychly, spolahlivy a hlavne posiela dobierku na Slovensko
Červenec 1, 200718 r White list - Sebo, bezproblémová a rychlá domluva, balík došel přesně tak jak slíbil
Červenec 1, 200718 r na WHITE LIST Badys pře dovolenou mi poslal park assistenta a už je na autě...Bady díky v pondělí jsme se domluvili a hned ve středu byl doma
Červenec 3, 200718 r pridavam na WHITE LIST najmis-a , rychly, spolahlivy a hlavne posiela dobierku na Slovensko Je to jen o tom být ochotný strávit na poště o pár minut víc...
Červenec 4, 200718 r pridavam na WHITE LIST najmis-a , rychly, spolahlivy a hlavne posiela dobierku na Slovensko Je to jen o tom být ochotný strávit na poště o pár minut víc... a pak čekat o tejden dyl na složenku ta pošta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.