Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

White znamená čistej jak lilie :specool:

Koukám ty seš ale neúnavnej človíček. :D

kol100 a je pokoj

Ahoj, na White si pridej Remus by Skoda. Perfektni domluva i stav zásilky. :palec2:

Remus - diky za obchod ;)

Já dávám bod na W list uživateli "žralok"

Fér jdnání,ochota..a folie umí... :palec2:

jinak na White Remus by skoda super stav dodávky

Už to tam sypu a tímto prosím někoho kompetentního aby to uzamk a dal mi tam nějakým způsobem přístup ať to můžu udržovat aktuální. Děkuji

vždy dáš jen upravit vlastní příspěvek :palec2:

jinak super práce :worthy:worthy

Už to tam sypu a tímto prosím někoho kompetentního aby to uzamk a dal mi tam nějakým způsobem přístup ať to můžu udržovat aktuální. Děkuji

Ale takhle tam může kdekdo dát nějakej příspěvek, i když jak to vypadá, máme tu docela inteligentní lidi a zatím to nikoho nenapadlo. :)

EDIT: Jéé, já si toho nevšim a už mi to je jasný, děkuji pěkně.

Upraveno od stihacka

Ale takhle tam může kdekdo dát nějakej příspěvek, i když jak to vypadá, máme tu docela inteligentní lidi a zatím to nikoho nenapadlo. :)

EDIT: Jéé, já si toho nevšim a už mi to je jasný, děkuji pěkně.

spíš mi všichni děkujeme tobě :palec2:

blacklist NOVI37....objednal si kliky v barvě a za slevu měl poslat svoje starý černý. Už to trvá měsíc a nic neposlal, údajně to měl posílat kamarád a před 14 dny napsal, že to pošle sám hned druhý den. Takže buď lže a nebo se pošta kurevsky zasekla... :aggressive: A jsem zvědavej, na co se vymluví tentokrát, protože s ním měl problémy i kodemi.... :prc:

me uz se to s novim37 stalo 2x .. vysrat se na nej

blacklist NOVI37....objednal si kliky v barvě a za slevu měl poslat svoje starý černý. Už to trvá měsíc a nic neposlal, údajně to měl posílat kamarád a před 14 dny napsal, že to pošle sám hned druhý den. Takže buď lže a nebo se pošta kurevsky zasekla... :aggressive: A jsem zvědavej, na co se vymluví tentokrát, protože s ním měl problémy i kodemi.... :prc:

me uz se to s novim37 stalo 2x .. vysrat se na nej

Takže na BLACK?

stihacka: jo a dal bych ho tam vickrat nez jednou, pitomce ..

stihacka: jo a dal bych ho tam vickrat nez jednou, pitomce ..

Ty jo, prů... ono mě to tam nepustí a přitom to včera bylo zamčený a dostal jsem se tam a teď ani ťuk. PLEASE udělejte s tím někdo něco.

:help::help::help:

EDIT: Díky Vittoriovi vyřešeno.

olaf white list jak řekl tak se stalo ;)

nevím ale já vždy s novi37 naprosto v pořádku a že sem mu posílal věci asi 3x, vždy ok a mě zboží také poslal jak bylo ujednáno..

takze abych se taky vyjadril, to s kodemim sem tady uz vyjasnoval, cekal sem na samolepky asi 2 mesice, za tu dobu sem si proste sehnal uz jiny, takze ses na mne vys*al prvni ty.....jenze ja sem to rozhodne neresil nejakym black listem, takze tvuj vyraz SRAT NA ME.....no jak myslis.....

a co se tyce klik, tak to je ma chyba a ma vina, nejprve to posral kamarad, ale tedka je chyba u mne, protoze sem nebyl schopnej dojit na postu a poslat to, zejtra tak ucinim, takze doufam, ze alespon takhle to muzem vyresit...abych nebyl za hajzla....

jinak si myslim, ze se vsemi, co sem obchodoval to bylo bez problemu, takze kodemiho prosim neberte vazne, je to tak trostu OT, navic sem mu pak nabizel, at mi ty samolepky posle, ze je i tak vemu, ale nechtel, tak ted prosim bez tech urazek, chlapce....

za kliky se este jednou omlouvam a napravim!!!!!!!!!!!!!!

BadyS...diky! ;)

btw...proc sem 3x na blacku??? tyve fakt nechapu, ok jednou za kliky, ale 3x??? OMG......!!!!!

jo a kodemi, nech tech urazek, do oci by si mi to asi nerekl, ale tady delas machry, a sam vis, ze lzes....

btw...proc sem 3x na blacku??? tyve fakt nechapu, ok jednou za kliky, ale 3x??? OMG......!!!!!

jo a kodemi, nech tech urazek, do oci by si mi to asi nerekl, ale tady delas machry, a sam vis, ze lzes....

Kodemi napsal víc jak jednou a to je dvakrát a to třetí si byl asi někde dřív, pokud se ozve že mám umazat, tak umažu, ale jinak to nechám jak to je a jinak ať se teda ozvou ti co byli spokojení a dám ti víc hlasů na white.

já věděl že to bude bordel ,dát někoho na W i na B .No nevim .

Kodemi napsal víc jak jednou a to je dvakrát a to třetí si byl asi někde dřív, pokud se ozve že mám umazat, tak umažu, ale jinak to nechám jak to je a jinak ať se teda ozvou ti co byli spokojení a dám ti víc hlasů na white.

takze kodemi mi mel poslat dve nalepky, za kazdou je tedy 1x black list???? cekal sem na ne asi mesic, cely mesic se neozval a pak napsal, mam ty nalepky??? todle je za 2x blacklist??? to je husty, nooo.... jen proto, ze kodemi rekne, mel sem s nim vicekrat problem, tak sem tam 2x....pritom slo jen o tyto samolepky....takze fakt jako nechapu..... :kuk:

Začíná se přiostřovat :aggressive: Novi aspon si v nečem vyjímečný. :):):)

Pozde ,ale preci na WHITE LIST -Janko,Lasse,Mirdas,Kasko a v neposledni rade Rolbar!!!Od vsech,, zbozi doslo v naprostem poradku a to ve velice rychlem case a hlavne bez problemu.U nikoho nebyl problem jak s domluvou tak s pozdejsim samotnym zabalenim :) ,snad sem na nikoho nezapomnel

Diky kluci! -_-

najmis white list,dobrá kominikace,rychlé jednání

to novi37: Jednou seš na black v příspěvku 391 a podruhý za "kodemi", takže jsem ti jedno umazal.

novi37: jednou si nepřevzal držák napojů do fabky tvé přitelkyne .. pak kliky a s tema samolepkama sme byly dohodnutý ... je se nezlobil ale mohl si aspon říc ze si je sehnal .. ja vas upozornoval ze to bude trvat dele ... 1x kliky 1x samolepky 1x drak napoju ktery si neprevzal (hm) pravda ze mozna za ten drzak mohla pošta ale tak jako tak proste to takhle dopadlo ..

Upraveno od kodemi

novi37: jednou si nepřevzal držák napojů do fabky tvé přitelkyne .. pak kliky a s tema samolepkama sme byly dohodnutý ... je se nezlobil ale mohl si aspon říc ze si je sehnal .. ja vas upozornoval ze to bude trvat dele ... 1x kliky 1x samolepky 1x drak napoju ktery si neprevzal (hm) pravda ze mozna za ten drzak mohla pošta ale tak jako tak proste to takhle dopadlo ..

1, drzak napoju opravdu nedorazil!!!!!!!!

2, kliky je ma chyba za kterou mi pravem prislusi black list!!

3, samolepky sem chtel, to je pravda, ale v trosku rychlejsim terminu, takze to bych uplne na BL nevidel, kor kdyz sem ti i pak rek, at mi je klidne posles, ze si je i tak vemu....takze nevim, spis mne mrzi ty vyrazy, ktere si na mou adresu pouzil, ikdyz sem ti prakticky nic spatneho neudelal, takze tak....

btw, myslim si, ze kdyby tady kazdy, s kym sem obchodoval napsal, jak byl s obchodem semnou spokojen, tak by drtive prevazovali kladne ohlasy, bohuzel ne kazdy ( ani ja ne ) komentuje sve obchody v teto rubrice, takze ted diky trem negativum vypadam jako hajzl, ale doopravdy sem si zaslouzil jeden.....no nic....

Novi, chápu tě, je to blbý.

Ale tímto tedy žádám ať se ozvou lidi s kterýma Novi obchodoval a bylo vše OK.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.