Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Whitelist: bodler, kocht a zpětně Fany

Tohle mi naposledy napsal novi37:

ahoj, posli mi prosim este jednou tu adresu, at muzu poslat kliky, uz je mam zabaleny a koukam adresa nikde, diky moc...

a pořád nic, máte někdo jeho adresu? Asi se k němu pojede podívat kamarád Kolja, protože už mě to nebaví pořád čekat... lol

Na Whitelist SSL - super jednání a domluva vše ok :palec2:

thomas 136 - kliky super :palec2:

JohnyS - Světýlko ok :palec2:

OloZX6R: bohužel adresu nemam ale přikladam se ktomu jakej je to hajzl .. :( ale ja te varoval tady,pokud pamatujes:)

Upraveno od kodemi

Jo jo, varoval,, :palec2: ,dokonce mi včera napsal, že mi ty kliky posílal a já je nepřevzal a vrátily se mu. Jenže já mu dával adresu na zaslání do firmy, kde je někdo 24 hodin denně, takže by to pošta doručila. Napsal jsem mu, ať mi pošle foto podacího lístku a nic...prostě pešek :feve: Příště si dám na takový lidi pozor fuck

OloZX6R: bohužel adresu nemam ale přikladam se ktomu jakej je to hajzl .. :( ale ja te varoval tady,pokud pamatujes:)

a co je s členem Aidolon ? známa postavička v bazaru, poslal jsem mu asi 3x balik, posledni asi nedorazil, penize nemám, přes 5OOO,- a človíček se neozýva :( s poštou to snad uhraju že se balík najde,ale neodpovída na mejly atd...

a co je s členem Aidolon ? známa postavička v bazaru, poslal jsem mu asi 3x balik, posledni asi nedorazil, penize nemám, přes 5OOO,- a človíček se neozýva :( s poštou to snad uhraju že se balík najde,ale neodpovída na mejly atd...

Jo tak toho jsem naháněj já už někdy před 3 měsícema...mrtě chtěl stříšku RS na OI..držel sem mu jí cca 1,5 měsíce...a pak se vypařil jak pára nad hrncem.......no ale tak u mě to naštěstí žádnou škodu nezpusobilo...stříška putovala do jiných rukou...

Ale každopádně se vypařil z fora.... :feve:

Jo tak toho jsem naháněj já už někdy před 3 měsícema...mrtě chtěl stříšku RS na OI..držel sem mu jí cca 1,5 měsíce...a pak se vypařil jak pára nad hrncem.......no ale tak u mě to naštěstí žádnou škodu nezpusobilo...stříška putovala do jiných rukou...

Ale každopádně se vypařil z fora.... :feve:

je to smutné dilema - gauner nebo nemoc nebo to nejhorší - nehoda?

Já od něj bral kabeláž k výhřevu a v pohodě. Dám ti na něj tel. ;)

Na whitelist "Hory"

Jo je to hajzl.. Já v tom mam několik stovek .. Tak pane hodte ho na black list ale nejak pořadně vyditelně ..

Jo jo, varoval,, :palec2: ,dokonce mi včera napsal, že mi ty kliky posílal a já je nepřevzal a vrátily se mu. Jenže já mu dával adresu na zaslání do firmy, kde je někdo 24 hodin denně, takže by to pošta doručila. Napsal jsem mu, ať mi pošle foto podacího lístku a nic...prostě pešek :feve: Příště si dám na takový lidi pozor fuck

Přidám bodík,BadyS potvrzuje,že je na něj spoleh.Dodáno včas,šetrně zabaleno OK. :palec2:

Další na white Doli,několik zásilek-vždy OK. :palec2:

white list - Remus by skoda :palec2:

White list radekvv :palec: díly dodány v super stavu! A speciální dík Petr81 za luxusní expres přepravu,díky pánové !

jj s aidalonem měl problémy i Carlos říkal to na besídce

White list radekvv :palec: díly dodány v super stavu! A speciální dík Petr81 za luxusní expres přepravu,díky pánové !

To už seš doma? lollollol

2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě:)

no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x :p ......

vždyť ho každý zná...... lollol

mira: ono je to jedno ale je to pěkná svinárna to co on dělá

:aggressive::p

:aggressive::p

Pánové, tohle už je trochu off topic...

Na Whitelist uživatele KAČER, dodána řadička na O, 1,6 kožená, výborně zabaleno, skvělá komunikace.Děkuji a doporučuji

Na whitelist "BadyS". Ostřiky dorazily v pořádku.

Bílej list: Hory

těsnění na Octávku dorazilo v pořádku a perfektně zabalené. :palec2:

white list - kemar - domluva,zabaleni,poslani vse bez problemu

jeste jednou diky

white list: Luke dekoratriví prahové lišty. Jak slíbil tak dovezl. :palec2: :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.