Září 1, 200718 r Tohle mi naposledy napsal novi37: ahoj, posli mi prosim este jednou tu adresu, at muzu poslat kliky, uz je mam zabaleny a koukam adresa nikde, diky moc... a pořád nic, máte někdo jeho adresu? Asi se k němu pojede podívat kamarád Kolja, protože už mě to nebaví pořád čekat...
Září 2, 200718 r Na Whitelist SSL - super jednání a domluva vše ok thomas 136 - kliky super JohnyS - Světýlko ok
Září 3, 200718 r OloZX6R: bohužel adresu nemam ale přikladam se ktomu jakej je to hajzl .. ale ja te varoval tady,pokud pamatujes:) Upraveno Září 3, 200718 r od kodemi
Září 3, 200718 r Jo jo, varoval,, ,dokonce mi včera napsal, že mi ty kliky posílal a já je nepřevzal a vrátily se mu. Jenže já mu dával adresu na zaslání do firmy, kde je někdo 24 hodin denně, takže by to pošta doručila. Napsal jsem mu, ať mi pošle foto podacího lístku a nic...prostě pešek Příště si dám na takový lidi pozor OloZX6R: bohužel adresu nemam ale přikladam se ktomu jakej je to hajzl .. ale ja te varoval tady,pokud pamatujes:)
Září 3, 200718 r a co je s členem Aidolon ? známa postavička v bazaru, poslal jsem mu asi 3x balik, posledni asi nedorazil, penize nemám, přes 5OOO,- a človíček se neozýva s poštou to snad uhraju že se balík najde,ale neodpovída na mejly atd...
Září 4, 200718 r a co je s členem Aidolon ? známa postavička v bazaru, poslal jsem mu asi 3x balik, posledni asi nedorazil, penize nemám, přes 5OOO,- a človíček se neozýva s poštou to snad uhraju že se balík najde,ale neodpovída na mejly atd... Jo tak toho jsem naháněj já už někdy před 3 měsícema...mrtě chtěl stříšku RS na OI..držel sem mu jí cca 1,5 měsíce...a pak se vypařil jak pára nad hrncem.......no ale tak u mě to naštěstí žádnou škodu nezpusobilo...stříška putovala do jiných rukou... Ale každopádně se vypařil z fora....
Září 4, 200718 r a co je s členem Aidolon ? známa postavička v bazaru, poslal jsem mu asi 3x balik, posledni asi nedorazil, penize nemám, přes 5OOO,- a človíček se neozýva s poštou to snad uhraju že se balík najde,ale neodpovída na mejly atd... Jo tak toho jsem naháněj já už někdy před 3 měsícema...mrtě chtěl stříšku RS na OI..držel sem mu jí cca 1,5 měsíce...a pak se vypařil jak pára nad hrncem.......no ale tak u mě to naštěstí žádnou škodu nezpusobilo...stříška putovala do jiných rukou... Ale každopádně se vypařil z fora.... je to smutné dilema - gauner nebo nemoc nebo to nejhorší - nehoda?
Září 4, 200718 r a co je s členem Aidolon ? známa postavička v bazaru, poslal jsem mu asi 3x balik, posledni asi nedorazil, penize nemám, přes 5OOO,- a človíček se neozýva s poštou to snad uhraju že se balík najde,ale neodpovída na mejly atd... Já od něj bral kabeláž k výhřevu a v pohodě. Dám ti na něj tel.
Září 5, 200718 r Jo je to hajzl.. Já v tom mam několik stovek .. Tak pane hodte ho na black list ale nejak pořadně vyditelně .. Jo jo, varoval,, ,dokonce mi včera napsal, že mi ty kliky posílal a já je nepřevzal a vrátily se mu. Jenže já mu dával adresu na zaslání do firmy, kde je někdo 24 hodin denně, takže by to pošta doručila. Napsal jsem mu, ať mi pošle foto podacího lístku a nic...prostě pešek Příště si dám na takový lidi pozor
Září 5, 200718 r Přidám bodík,BadyS potvrzuje,že je na něj spoleh.Dodáno včas,šetrně zabaleno OK. Další na white Doli,několik zásilek-vždy OK.
Září 7, 200718 r White list radekvv díly dodány v super stavu! A speciální dík Petr81 za luxusní expres přepravu,díky pánové !
Září 7, 200718 r White list radekvv díly dodány v super stavu! A speciální dík Petr81 za luxusní expres přepravu,díky pánové ! To už seš doma?
Září 8, 200718 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná......
Září 9, 200718 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná......
Září 9, 200718 r 2X na white list mischicka !!! vše dorazilo uplně v pohodě no já bych si to ještě rozmyslel ho tam dát a dokonce ještě 2x ...... vždyť ho každý zná...... Pánové, tohle už je trochu off topic...
Září 13, 200717 r Na Whitelist uživatele KAČER, dodána řadička na O, 1,6 kožená, výborně zabaleno, skvělá komunikace.Děkuji a doporučuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.