Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Už mě sereš :D Škoda že si nenechávám zprávy já a hned to mažu

Pánové, řešte si to jinde, sem to nepatří. ;)

Jinak pochybuju, že by Cosby měl potřebu posílat rozbitý světla...

Souhlas, já bych to vyřešil tak jak Cosby, proste mu to pošli jako křehký on to vyreklamuje pošle ti nový světlo a je to srovnaný...

Já nevím,roč to tady řeší.Řešili jsme to spolu telefonen,mailem.Poškozený navrhl způsobnápravy,to se učinilo tak nevím o co mu jde

Já nevím,roč to tady řeší.Řešili jsme to spolu telefonen,mailem.Poškozený navrhl způsobnápravy,to se učinilo tak nevím o co mu jde

Šlo o to, že jsi se tady minule do někoho navážel, jak se má chovat při prodeji a to mi zrovna od Tebe nesedělo.

to AdamCZ: nedělám podrazy na nikoho, takže ani na poštu

to stihačka: Cosbyho nepodezírám z toho, že by mu to stálo za to posílat rozbitý světla, ale stalo se a jeho přístup mi prostě vadí

to zbytek fóra:

Tímto se omlouvám všem, kterým vadilo, že jsem to tu řešil, ale někomu to třeba pomůže v tom, že si světla od Cosbyho

nechá poslat jako křehké.

Já jsem se nenavážel,pouze jsem psal,že má psát o věci jak je.Já jsem psal,že jsem prodával nové světla a bez poškození s držákem žárovek a tak bylo.Pokud ti jde o to,do koho jsem se navážel já,tak to šlo o kola,které dokonce někdo předemnou označil jako poškozená a inzerent inzeroval kola bez vady.O to šlo.

A co se týče pošty??Já jsem si 100% jist,že světla šly nepoškozená.Ty tvrdíš,že jsi je nepoškodil tak kdo tedy??Mohl jsi to rozbalit na poště a zkontrolovat,já,pokud mi někdo něco křehkého posílá tak dělám.Je fakt,že poštu mám 5metrů od baráku

Upraveno od cosby

Tohle sem právě patří né. Je dobře, že se dozvíme všechny informace a každý si udělá obrázek sám. Od toho tu tohle téma přece je.

Mě zase od Cosbyho přišly světla v pohodě a dobře zabalené.

Já jsem se nenavážel,pouze jsem psal,že má psát o věci jak je.Já jsem psal,že jsem prodával nové světla a bez poškození s držákem žárovek a tak bylo.Pokud ti jde o to,do koho jsem se navážel já,tak to šlo o kola,které dokonce někdo předemnou označil jako poškozená a inzerent inzeroval kola bez vady.O to šlo.

A co se týče pošty??Já jsem si 100% jist,že světla šly nepoškozená.Ty tvrdíš,že jsi je nepoškodil tak kdo tedy??Mohl jsi to rozbalit na poště a zkontrolovat,já,pokud mi někdo něco křehkého posílá tak dělám.Je fakt,že poštu mám 5metrů od baráku

Balík byl nepoškozenej uvniř tohle:post-7945-1199038704_thumb.jpg post-7945-1199038732_thumb.jpg post-7945-1199038763_thumb.jpg

Třebas ti to při rozbalování nechtěmě upadlo :unsure: .Je to pořád dokola

Moudřejší ustoupí... ;)

Pošta je schopná čehokoliv...stejně jako lidi... ;) přeberte si to...

nikdo nemá za potřebí posílat špatný věci....to že občas balík nedojde nebo dojde jako by s ním někdo hrál fotbal se stává....já měl to štěstí že zboží vydrželo... :palec2:

Česká pošta...Black.

Já se nechci hádat,jen nevím,co tady řeší,když jsem to řešili spolu a vyřešeno jak si kupující řekl.Admini ať tu nechají jeho příspěvek,moje vyjádření k tomu a zbytek ať smažou a jestli si chce dotyčný řešit nějaké komplexy,ať to řeší jinde

Já se nechci hádat,jen nevím,co tady řeší,když jsem to řešili spolu a vyřešeno jak si kupující řekl.Admini ať tu nechají jeho příspěvek,moje vyjádření k tomu a zbytek ať smažou a jestli si chce dotyčný řešit nějaké komplexy,ať to řeší jinde

Kdybych byl to, co ze mě děláš, tak jsem to přehrál na poštu a bylo to vyřešeno. Opakuji, že nedělám podrazy na nikoho ani na poštu. Tohle se prostě v balíku stát nemohlo.post-7945-1199046934_thumb.jpg

to mrzout: Sorry, ale proč to tu pořád řešíš, když to je vyřešený, dohodli jste se, dohodli, tak nevím co to má znamenat. Mě přijde, že se ti najednou řešení přestalo líbit a tak se tady vylejváš... Navíc opakuješ pořád dokola to stejný.

to mrzout: Sorry, ale proč to tu pořád řešíš, když to je vyřešený, dohodli jste se, dohodli, tak nevím co to má znamenat. Mě přijde, že se ti najednou řešení přestalo líbit a tak se tady vylejváš... Navíc opakuješ pořád dokola to stejný.

Bylo to vzájmu ostatních. Kdybych nebyl spokojenej s řešením, řešil bych to s Cosbym a ne tady. Pokud jsi to četl, tak víš, že mám výhrady k jeho chování. Jestli s tím máš problém, tak to klidně smaž, já už se tu k tomu vyjadřovat nebudu. Pak by nebylo špatný nechat zde jenom WHITE list.

Bylo to vzájmu ostatních. Kdybych nebyl spokojenej s řešením, řešil bych to s Cosbym a ne tady. Pokud jsi to četl, tak víš, že mám výhrady k jeho chování. Jestli s tím máš problém, tak to klidně smaž, já už se tu k tomu vyjadřovat nebudu. Pak by nebylo špatný nechat zde jenom WHITE list.

Ano, samozřejmě, ale proč tu to dál rozvádíte? Je samozřejmé, že když je někdo nespokojen tak to sem napíše a nechá reagovat druhou stranu, ale psát tu dokola desítky příspěvků je bych řek zbytečné.

Na černej list česká pošta. Zdražili jako svině kurvy :aggressive: Balík na dobírku 0.185g mě stál 98Kč svině :aggressive: . A to se vyplatí. A oni vám ho pak ani nedoručí jen vám hodí do schránky lístek že vás nezastihly a že ho máte na poště a že si ho máte doručit sami. fuck

Bílej list:

AdamCZ balík si vyzvedl a že to české poště trvalo :)

Radchen balík si vyzvedl

Ari balík si vyzvedl i přez to že si pošta naučtovala nehorázné poštovné za neskladný balík to sem posílal boční lišty na auto

já dnes posílal balík na dobírku,900g-102,-Kč

též sem dnes posílal balíček.váha 0,45 kg a cena 98 kč..zítra taky posílám uvidím váhu a cenofku..mrtě podražili fuck:help:

Bilej pejpr: Pítr

Na černej list česká pošta. Zdražili jako svině kurvy :aggressive: Balík na dobírku 0.185g mě stál 98Kč svině :aggressive: . A to se vyplatí. A oni vám ho pak ani nedoručí jen vám hodí do schránky lístek že vás nezastihly a že ho máte na poště a že si ho máte doručit sami. fuck

Když už píšeš o tom poštovném, tak stejně nechápu podle čeho si poštovné pošta vypočítává.

Dnes jsem posílal dva obchodní balíky, jeden ráno a druhý odpoledne, oba byly úplně stejné a váha se lišila pouze o cca 20 g, ale cenový rozdíl mezi nimi byl 12,-

Samozřejmě je mi nějakých 12,- ukradených, ale stejně mi to nejde do hlavy.

Možná si poštovné účtují podle toho, jak je jim kdo sympatický a já ráno byl, ale odpoledne už bohužel ne... -_-

A abych tady jen tak nevytvářel zbytečné příspěvky, tak bych rád poděkoval a přidal na White list uživatele:

- rh+

- Fuegotomass

- ludvik123

- Nexus (2x)

- lestat95

- ryzek

- BudaShadow

- bicinka

- Majký

- Kujon

- Laci

- Miressek

- Pepa007

- SOTO

- kitt

- mytrix

- 1L7

- Sinius

- Tofik

- MM HK (2x)

- raca

- ferda25

- hony

- Petrando

- tombo

- krupinok

- Seiger86

- Romeo

- tom dee

- horca

Na Black list samozřejmě česká pošta (i když ona taky někdy mile překvapí...)

White list:

octavie81 - (vše v naprostém pořádku)

Já posílal dnes dobírkou.. váha 0,440kg 103Kč !!!!! fuck Pošta

White list:

Joujou, Najmis

Naprostá spokojenost

Bílej list: sendy :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.