Listopad 15, 200816 r Black listuživatel Ragnar http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=20914 Objednal si zboží které i přez urgence z mojí strany neodebral a přišlo mi to nazpět Nejdříve se dušoval že si pro to hned druhy den zajde na postu ale včera mi to přislo nazpět Takže jsem lehčí o 103,-Kč díky tomuto šmejdovi Momentalne hraje mrtveho brouka a nereaguje A takhle to nějak bylo: Informace o zásilce: * Zásilka podána dne 08.10.2008 na poště 54102 - Trutnov 4. * Zásilka přepravována k dodací poště. * Zásilka připravována na dodací poště 46009 - Liberec 50 k doručení. * Zásilka doručována dne 09.10.2008 poštou 46009 - Liberec 50. * Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 09.10.2008 uložena na poště 46006 - Liberec 6. * Zásilka dne 07.11.2008 vrácena do přepravy - adresát zásilku nevyzvedl ve stanovené odběrní lhůtě. * Zásilka přepravována k dodací poště. * Zásilka připravována na dodací poště 54101 - Trutnov 1 k doručení. * Zásilka doručována dne 11.11.2008 poštou 54101 - Trutnov 1. * Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 11.11.2008 uložena na poště 54102 - Trutnov 4. * Zásilka dne 11.11.2008 vrácena odesílateli poštou 54102 - Trutnov 4.
Listopad 18, 200816 r WHITE LIST kemar - Construct došel úplně v pořádku, jsem spokojený děkuji !! RampaMcqak - Zámek pátých dveří s cent. děkuji spokojen. vorlajz - Za oNano věci děkuji a za moje požadavky také, machr.dííky !!! MartinR - Šuplík pod radio, děkuji moc. Dobrá domluva.
Listopad 18, 200816 r Jako již po několikáté chci poděkovat Sebovi o5 domluva na 100% ,rychle ,kvalitně a za dobrou cenu Sebo dík
Listopad 21, 200816 r White list spineshank - Stěrače, středy kol došlo OK,děkuji JohnyS - Plasty přišli,děkuji najmis - Řadička ručka přišla,děkuji
Listopad 21, 200816 r Jako již po několikáté white list pro Jendu T4 za suprovou dodávku moc to pomohlo dík za rychlost.Ono s dírou ve výfuku to není ono.dííííííík.
Listopad 22, 200816 r White list Woodbine - Převzal, vše ok diky Jakub - škodík - Vše ok, kola supr! diky RomanR25 - Loketka došla, super děkuji mooc! alik.195 - Vystřelovaky,sada vše OK doporučuji Upraveno Listopad 28, 200816 r od kodemi.:R
Listopad 25, 200816 r Dávám BLACK uživateli "ŽRALOK" Dne 30.6.2007 jsem byl v Praze(mám to 150km) na montáž folií viz fota http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...2037&st=550 vše proběhlo v pohodě,dobré jednání,pokec atd...Okna jsem jak mě bylo řečeno aspon 2 dny nestahoval a pak už si jen užíval komfortu....ale brzy mě nadšení přešlo.Po cca 1 měsíci užívání oken začlo být při zavírání slyšet zvuky a zjistil jsem že se folie odlupuje...když jsem pátral po příčině bylo mi sděleno že nebyla folie oříznuta u hrany okna a proto se odlepuje..Kdybych to věděl v den montáže určitě bych na to pana žraloka upozornil.Tudíž dle mého názoru 100% chyba na jeho straně.Jak jsem to zjistil volal jsem Žralokovi a bylo domluveno že se to opraví jen domluvit termín...čas běžel a já sám od sebe několikrát volal že mám čas,přijedu...Pak mě bylo slíbeno že napodzim jede někam k příbuzním a že by se stavil a provedl výměnu na místě....nic se ovšem nerealizovalo...poslední slibem bylo to že mě folie udělá nějakej kolega...dnes je 9.11.!!! a stav je viz. fota. Po Žralokovi požaduju nové folie na všech 4 oknech (aspon to zadní je ready) nebo vrácení peněz v plné výši. Žiju s tím že když někdo něco dělá "profesionálně" tak za svou práci zodpovídá a tím i případné chyby napravuje.Tohle je reklamace jako každá jiná a za 16 měsícu sem se nedočkal ničeho. Žralok:no coment jo....?sem čekal že se k tomu vyjádříš.. co bude dál...????Já ti řešení navrhoval..
Listopad 26, 200816 r Musím zde pochválit MartinR za super jednání,vstřícnost,rychlost při prodeji Ještě jednou moc Díky
Prosinec 7, 200816 r Ahoj ja prodal pres uzivatele Burek budiky jeho kamaradovi, domluva po telefonu a tak.. v utery domluveno odeslani, ve ctvrtek rano odeslano, a dnes mi poslal sms ze je potreboval ihned a ze je neprevezme.Ze si koupil jinde. Toto neni ferovy jednani a davam to jako varovani pred uziatelem jenz ma tel 736425505. Nemohl by mit do budoucna kazdy uzivatel sekce bazar hodnoceni? Neco jako poyiva aukro,?????
Prosinec 7, 200816 r Neni první ani poslední a je dobře že to sem dáváte.Ode mě objednal mobil uživatel kterého ještě nechci jmenovat ...a dávám mu ještě čas do pátku.Tvrdí že je na Slovensku a tim pádem nemuže odebrat zásilku na dobírku.Zásilka je sice prodloužená ale jen na dobu omezenou...bohužel.Tak uvidíme jak to dopadne.
Prosinec 7, 200816 r moc se Vam omlouvam za jeho chovani.ihned si to snim vyridim.hned jsu na to!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosinec 8, 200816 r Neni první ani poslední a je dobře že to sem dáváte.Ode mě objednal mobil uživatel kterého ještě nechci jmenovat ...a dávám mu ještě čas do pátku.Tvrdí že je na Slovensku a tim pádem nemuže odebrat zásilku na dobírku.Zásilka je sice prodloužená ale jen na dobu omezenou...bohužel.Tak uvidíme jak to dopadne. pošli mi do SZ nick toho člověka. Já jednomu posílal světla na OI a jezdí pracovat na Slovensko. Protahoval to 14 dní, ale nakonec vše v pořádku převzal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.