Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

WHITE LIST : Romarioo .. jeden den jsem objednal a druhy den mi telefon Roman predaval .. :) predvedl,prozkousel,predal zkusenosti a jeste mi ukazal zajimavou hudebni zastavbu v jeho Octe .. ;) urcite se zase priste obratim prave na neho .. jeste jednou diky .. ;)

Díky moc za kladny odezvy chlapáci.

Bohužel musim dát na BLACK LIST uživatele HUMAN.Objednal si ode mě mobil ale bohužel se mi dobírka vrátila.Komunikovali jsme po telefonu a slíbil mi jakmile se vrátí z Alp tak se mi ozve.Bohužel se to nestalo.Mě nejde o ty posrany 200,-Kč ale o princip.Pak nemám chut nikomu nic posílát na dobírku :aggressive:

white list - Dandiel - domluva bez problemu,rychle poslani,doporucuji vam a tobe dekuji :palec2::palec2::palec2:

Dovolim si takovej malej off-topic - Překvapuje mě, že je tady tolik lidí na Blacklistu ...

Potom se ani nedivim, že tady prodej/nákup probíhá tak, jak probíhá, co jsem měl za tu chvíli mé účasti na fóru možnost postřehnout ...

Stálo by za zamyšlení udělat změnu v pravidlech a ochránit tak slušný jedince ...

Upraveno od rorda

White list:

WOODY - ochota, důvěra. Díky

Díky kol5

zdsamct - WHITE LIST! Paradni komunikace, zbozi vzal hned ten den co doslo,taze penizky byli za 2 dny doma... take dekuji...

White list: S E B O : Bezkonkurencni clovicek,co vyjde vzdy vstric.Petre diky moc. :clap::palec:

čidlo už je doma na stole :palec2:

WHITE for MAJK zavolal že koupí sedačky a jak slíbil tak učinil!!!!!! Tak děkuji!!!! :palec2::palec2::palec2:

WHITE pro super chlapíka BYLZDE, 3 sady pedálů cena supr dohoda i dodání... no prostě vše za 1... :palec2::palec2::palec2::palec2::palec2:

white list:

JohnyS, modrobugulus - vše rychle a bez problémů

white list: hphp skvela a rychla domluva.v pondeli poslano ve stredu doma.takzee i CP dobra.co jsem objednal to doslo v super stavu a paradne zabalene.

White: Petris

White-Miky.Jako vždy perfektní

sebo - white list!!!! SUPER A DEKUJU MOC!!!! ;)

White list:

Bobik_a - osobní odběr parkovacích senzorů, vše v pořádku ! :palec2:

Black List for Vittorio:

Za 2 tydnovou cekaci lhutu na zbozi

Upraveno od Jen

White list JohnyS perfektné a rýchle jednanie!

Upraveno od vikino1

White list pro Raztyho za ochotu a za práci :palec2: Rosťo dík

WHITE list pro sebo. Již 2x vynikající a rychlý obchod. Děkuji. :palec2:

White list: JohnyS a Honza72. Vše proběhlo v naprosté spokojenosti :palec2:

vše na white list :)

Hynek - Vše ok mužu jen doporučit

Remus by skoda - v pořadku,doporučuji

pm495 - vše ok doporučuji

Mailo - nedoporučuji chce tapecy a pak si nepřijede

Thomas - vše ok doporučuji

modrobugulus - vše ok doporučuji

najmis - vše ok doporučuji

pm495 - sterač, ok :) doporučuji

Dejvier - velká pochvala, pan se precizní, prace se mu povedla prostě parada! doporučuji

Bylzde - stala spoluprace, paradni :) děkuji

Mailo - sedačky sem mu sice přivez až před nos ale vše po domluvě tak OK :)

White list:juke.box vse v naprosem poradku doporucuji :palec2:

BLACK LIST pro pána jménem Jiří Salaba s adresou jirisalaba@seznam.cz Vyskytuje se hlavně na sbazar.cz

Rada - vyhnout se mu obloukem a nereagovat na jeho maily. Dnes jsem myslel že po pár mailech dozvim důvod, ale přestal komunikovat. Nic jsem mu neslíbil že mu pošlu - chtěl sadu kol za 1,- vč. poštovného tudíž na jeho zprávu jsem neodpověďěl (ignoroval jsem jeho nemístný text v mailu). Začal psát stížnosti na správce bazaru a všude možně, že jsem podvoník, který mu způsobil újmu, kterou chce zaplatit nebo aby mi aspoň zablokovali přístupy...

Prostě varování pro všchny - tomuto pánovi se vyhnout obloukem (někdy i to nestačí - já neodpověděl na jednu jeho debilní zprávu a stačilo mu to k radosti)

počkej-to nechápu,rozepiš to?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.