Leden 10, 200916 r WHITE LIST : Romarioo .. jeden den jsem objednal a druhy den mi telefon Roman predaval .. predvedl,prozkousel,predal zkusenosti a jeste mi ukazal zajimavou hudebni zastavbu v jeho Octe .. urcite se zase priste obratim prave na neho .. jeste jednou diky ..
Leden 10, 200916 r Díky moc za kladny odezvy chlapáci. Bohužel musim dát na BLACK LIST uživatele HUMAN.Objednal si ode mě mobil ale bohužel se mi dobírka vrátila.Komunikovali jsme po telefonu a slíbil mi jakmile se vrátí z Alp tak se mi ozve.Bohužel se to nestalo.Mě nejde o ty posrany 200,-Kč ale o princip.Pak nemám chut nikomu nic posílát na dobírku
Leden 11, 200916 r white list - Dandiel - domluva bez problemu,rychle poslani,doporucuji vam a tobe dekuji
Leden 12, 200916 r Dovolim si takovej malej off-topic - Překvapuje mě, že je tady tolik lidí na Blacklistu ... Potom se ani nedivim, že tady prodej/nákup probíhá tak, jak probíhá, co jsem měl za tu chvíli mé účasti na fóru možnost postřehnout ... Stálo by za zamyšlení udělat změnu v pravidlech a ochránit tak slušný jedince ... Upraveno Leden 12, 200916 r od rorda
Leden 12, 200916 r zdsamct - WHITE LIST! Paradni komunikace, zbozi vzal hned ten den co doslo,taze penizky byli za 2 dny doma... take dekuji...
Leden 13, 200916 r White list: S E B O : Bezkonkurencni clovicek,co vyjde vzdy vstric.Petre diky moc. čidlo už je doma na stole
Leden 13, 200916 r WHITE for MAJK zavolal že koupí sedačky a jak slíbil tak učinil!!!!!! Tak děkuji!!!!
Leden 13, 200916 r WHITE pro super chlapíka BYLZDE, 3 sady pedálů cena supr dohoda i dodání... no prostě vše za 1...
Leden 17, 200916 r white list: hphp skvela a rychla domluva.v pondeli poslano ve stredu doma.takzee i CP dobra.co jsem objednal to doslo v super stavu a paradne zabalene.
Leden 20, 200916 r Black List for Vittorio: Za 2 tydnovou cekaci lhutu na zbozi Upraveno Leden 20, 200916 r od Jen
Leden 20, 200916 r White list JohnyS perfektné a rýchle jednanie! Upraveno Leden 20, 200916 r od vikino1
Leden 24, 200916 r vše na white list Hynek - Vše ok mužu jen doporučit Remus by skoda - v pořadku,doporučuji pm495 - vše ok doporučuji Mailo - nedoporučuji chce tapecy a pak si nepřijede Thomas - vše ok doporučuji modrobugulus - vše ok doporučuji najmis - vše ok doporučuji pm495 - sterač, ok doporučuji Dejvier - velká pochvala, pan se precizní, prace se mu povedla prostě parada! doporučuji Bylzde - stala spoluprace, paradni děkuji Mailo - sedačky sem mu sice přivez až před nos ale vše po domluvě tak OK
Leden 25, 200916 r BLACK LIST pro pána jménem Jiří Salaba s adresou jirisalaba@seznam.cz Vyskytuje se hlavně na sbazar.cz Rada - vyhnout se mu obloukem a nereagovat na jeho maily. Dnes jsem myslel že po pár mailech dozvim důvod, ale přestal komunikovat. Nic jsem mu neslíbil že mu pošlu - chtěl sadu kol za 1,- vč. poštovného tudíž na jeho zprávu jsem neodpověďěl (ignoroval jsem jeho nemístný text v mailu). Začal psát stížnosti na správce bazaru a všude možně, že jsem podvoník, který mu způsobil újmu, kterou chce zaplatit nebo aby mi aspoň zablokovali přístupy... Prostě varování pro všchny - tomuto pánovi se vyhnout obloukem (někdy i to nestačí - já neodpověděl na jednu jeho debilní zprávu a stačilo mu to k radosti)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.