Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

WHITE LIST : Romarioo .. jeden den jsem objednal a druhy den mi telefon Roman predaval .. :) predvedl,prozkousel,predal zkusenosti a jeste mi ukazal zajimavou hudebni zastavbu v jeho Octe .. ;) urcite se zase priste obratim prave na neho .. jeste jednou diky .. ;)

Díky moc za kladny odezvy chlapáci.

Bohužel musim dát na BLACK LIST uživatele HUMAN.Objednal si ode mě mobil ale bohužel se mi dobírka vrátila.Komunikovali jsme po telefonu a slíbil mi jakmile se vrátí z Alp tak se mi ozve.Bohužel se to nestalo.Mě nejde o ty posrany 200,-Kč ale o princip.Pak nemám chut nikomu nic posílát na dobírku :aggressive:

white list - Dandiel - domluva bez problemu,rychle poslani,doporucuji vam a tobe dekuji :palec2::palec2::palec2:

Dovolim si takovej malej off-topic - Překvapuje mě, že je tady tolik lidí na Blacklistu ...

Potom se ani nedivim, že tady prodej/nákup probíhá tak, jak probíhá, co jsem měl za tu chvíli mé účasti na fóru možnost postřehnout ...

Stálo by za zamyšlení udělat změnu v pravidlech a ochránit tak slušný jedince ...

Upraveno od rorda

White list:

WOODY - ochota, důvěra. Díky

Díky kol5

zdsamct - WHITE LIST! Paradni komunikace, zbozi vzal hned ten den co doslo,taze penizky byli za 2 dny doma... take dekuji...

White list: S E B O : Bezkonkurencni clovicek,co vyjde vzdy vstric.Petre diky moc. :clap::palec:

čidlo už je doma na stole :palec2:

WHITE for MAJK zavolal že koupí sedačky a jak slíbil tak učinil!!!!!! Tak děkuji!!!! :palec2::palec2::palec2:

WHITE pro super chlapíka BYLZDE, 3 sady pedálů cena supr dohoda i dodání... no prostě vše za 1... :palec2::palec2::palec2::palec2::palec2:

white list:

JohnyS, modrobugulus - vše rychle a bez problémů

white list: hphp skvela a rychla domluva.v pondeli poslano ve stredu doma.takzee i CP dobra.co jsem objednal to doslo v super stavu a paradne zabalene.

White: Petris

White-Miky.Jako vždy perfektní

sebo - white list!!!! SUPER A DEKUJU MOC!!!! ;)

White list:

Bobik_a - osobní odběr parkovacích senzorů, vše v pořádku ! :palec2:

Black List for Vittorio:

Za 2 tydnovou cekaci lhutu na zbozi

Upraveno od Jen

White list JohnyS perfektné a rýchle jednanie!

Upraveno od vikino1

White list pro Raztyho za ochotu a za práci :palec2: Rosťo dík

WHITE list pro sebo. Již 2x vynikající a rychlý obchod. Děkuji. :palec2:

White list: JohnyS a Honza72. Vše proběhlo v naprosté spokojenosti :palec2:

vše na white list :)

Hynek - Vše ok mužu jen doporučit

Remus by skoda - v pořadku,doporučuji

pm495 - vše ok doporučuji

Mailo - nedoporučuji chce tapecy a pak si nepřijede

Thomas - vše ok doporučuji

modrobugulus - vše ok doporučuji

najmis - vše ok doporučuji

pm495 - sterač, ok :) doporučuji

Dejvier - velká pochvala, pan se precizní, prace se mu povedla prostě parada! doporučuji

Bylzde - stala spoluprace, paradni :) děkuji

Mailo - sedačky sem mu sice přivez až před nos ale vše po domluvě tak OK :)

White list:juke.box vse v naprosem poradku doporucuji :palec2:

BLACK LIST pro pána jménem Jiří Salaba s adresou jirisalaba@seznam.cz Vyskytuje se hlavně na sbazar.cz

Rada - vyhnout se mu obloukem a nereagovat na jeho maily. Dnes jsem myslel že po pár mailech dozvim důvod, ale přestal komunikovat. Nic jsem mu neslíbil že mu pošlu - chtěl sadu kol za 1,- vč. poštovného tudíž na jeho zprávu jsem neodpověďěl (ignoroval jsem jeho nemístný text v mailu). Začal psát stížnosti na správce bazaru a všude možně, že jsem podvoník, který mu způsobil újmu, kterou chce zaplatit nebo aby mi aspoň zablokovali přístupy...

Prostě varování pro všchny - tomuto pánovi se vyhnout obloukem (někdy i to nestačí - já neodpověděl na jednu jeho debilní zprávu a stačilo mu to k radosti)

počkej-to nechápu,rozepiš to?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.