Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A já o5 white lejstro pro Pražáky ze Satalic :palec2: JendaT4 a Michal parádní domluva a ochota .A dnes mám ještě jednoho adepta na white lejstro je to Spirit of tuning :palec2: suprová domluva a vzorně zabaleno ,kluci je radost s váma spolupracovat

whitelist: Superfatty, supr domluva, rychlá dodávka a perfektně zabaleno...co dodat :palec2:

Na white list

HonzaC - ochota neskutečná a suprový jednání při prodeji alu, ještě jednou tímto děkuji :palec2:

Tazz7 - poslal výborně zabalené blinkry, opravdu jsem je potřeboval po crash testu blinkru a okamžitě běžel na poštu a balík došel v rámci běžného zpoždění české pošty, suprové jednání ... :palec2:

White list

Spirit-of-tuning - solidní jednání, dodání a super zabaleny.

White list:

Vorlajz

Jaster

u obouch Super domluva i rychlé dodání !

White list:

Vorlajz - rychlá domluva, solidní jednání

Black list:

Najmis - hhrrruuuzzzzaaa :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

PS: jasne ze white list :palec2: dik moc

White lístek

pro Luke a MartinR

Zboží v pořádku došlo a celkem i rychle :)

white

Vorlajz a "zase" Jelda :)

White list

Radan,rychlá domluva a provedení

black list

tomastdi-ke kolum od neho slibil typac a uz je to 3 mesice .Radsi prestal komunikovat!!!

Ty lidi fakt nechapu!!!!!!!!!!! :angry:

Upraveno od Jara563

Jelda na White, 100% super rychlá domluva i osobní předání

white list: LLukass - supr domluva a ještě lepší cena, můžu doporučit :palec2:

Upraveno od kibi

Blondakxxx super obchod a ta rychlost

spokojenost zboží v pořádku :palec2:

White list

Upraveno od Montyk

tomson1 super obcod zboží v pořádku :palec2:

a opět kosmická rychlost

White list

White pro JEDLA

...dneska dorazilo přesně dle domluvy :specool:

Rychlost, super cena a hlavně perfektní přístup :clap:

White list

BadyS - exkluzivní spolupráce, výborně poradil, rychle poslal, vše v naprostém pořádku...

Zdar.

Sorry za OT ale prostě musím.Mohu jen doporučit.Ráno telefon a domluva,dopoledne osobní návštěva a v poledne už stahování oken dálkou a jako bonus odemykání kufru taky pouze dálkou ( machrovinka :palec2: ).

Takže VŘELE DOPORUČUJI.

A ještě jednou DÍKY :skoda:

White list:

NoiseR supr jedna vyborna domluva perfektní :palec2:

White lejstro pro Superfattyho super domluva a k tomu ještě rada, a blesk je jeho pomalejší brácha ;) dík

WHITE LIST MARTIN R ...bol ochotny pockat s platbou :palec:...ale Zaroven aj BLACK LIST MARTIN R POSLAL ZLOMENE VECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aggressive::(

Upraveno od Lukas1450

Petris: děkuji ze super obchod spokojenost mohu jen doporučit

:palec2:White list

Takže White:

lukyssek - rychlá domluva, ochota a zboží v pořádku . Doporučuji!!

FRANK - nové zimní pneumatiky, rychlost, rychlá domluva a zboží perfektně přepraveno

Česká pošta :clap:

Upraveno od piskot

White list pro spirit-of-tuning a vorlajz

WHITE LIST MARTIN R ...bol ochotny pockat s platbou :palec:...ale Zaroven aj BLACK LIST MARTIN R POSLAL ZLOMENE VECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aggressive::(

Tomuto člověku který měl dříve nick RESO nebo RESA ( už se nepamatuji a nerozumím tomu proč ho změnil ) jsem poslal MINULÝ ROK !!! ostřikovače světel jako každému "bratru" na Slovensko jen jako obyčejný balík bez dobírky, aby nemusel platit ty jejich velké poplatky za převod měny apod. s tím, že jak mu dojde balík - pošle peníze v obálce . Balík mu došel , žádná zpráva o něčem zlomeném ke mě od něj nedorazila jen mail, že se dostal do velké finanční tísně ( týden před tím o tísni nevěděl ) a peníze mě pošle až někdy v březnu !!! No co může člověk dělat když pošle balík jen na čestné slovo. Jen NEDOBROVOLNĚ čekat . Tak jsem čekal a čekal a najednou jsem čirou náhodou objevil, že ač má být ve finanční tísni - tak vesele na foru dále "nakupoval" a na to aby mě zaplatil kašlal !!! Když jsem na něj s tímto poznatkem uhodil, tak nakonec peníze poslal, ale s takovým chováním jsem se ještě nesetkal. Takže od té doby poučen na Slovensko posílám jen na dobírku a můžou za to Ti kluci poděkovat tomuto člověku. Nepsal bych to sem, ale že si v Březnu vzpomene že minulý rok jsem mu poslal něco zlomené mě krutě nasralo :076:076:076

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.