Únor 24, 200916 r A já o5 white lejstro pro Pražáky ze Satalic JendaT4 a Michal parádní domluva a ochota .A dnes mám ještě jednoho adepta na white lejstro je to Spirit of tuning suprová domluva a vzorně zabaleno ,kluci je radost s váma spolupracovat
Únor 24, 200916 r whitelist: Superfatty, supr domluva, rychlá dodávka a perfektně zabaleno...co dodat
Únor 25, 200916 r Na white list HonzaC - ochota neskutečná a suprový jednání při prodeji alu, ještě jednou tímto děkuji Tazz7 - poslal výborně zabalené blinkry, opravdu jsem je potřeboval po crash testu blinkru a okamžitě běžel na poštu a balík došel v rámci běžného zpoždění české pošty, suprové jednání ...
Únor 28, 200916 r black list tomastdi-ke kolum od neho slibil typac a uz je to 3 mesice .Radsi prestal komunikovat!!! Ty lidi fakt nechapu!!!!!!!!!!! Upraveno Únor 28, 200916 r od Jara563
Březen 2, 200916 r white list: LLukass - supr domluva a ještě lepší cena, můžu doporučit Upraveno Březen 2, 200916 r od kibi
Březen 3, 200916 r Blondakxxx super obchod a ta rychlost spokojenost zboží v pořádku White list Upraveno Březen 3, 200916 r od Montyk
Březen 3, 200916 r White pro JEDLA ...dneska dorazilo přesně dle domluvy Rychlost, super cena a hlavně perfektní přístup
Březen 4, 200916 r White list BadyS - exkluzivní spolupráce, výborně poradil, rychle poslal, vše v naprostém pořádku...
Březen 4, 200916 r Zdar. Sorry za OT ale prostě musím.Mohu jen doporučit.Ráno telefon a domluva,dopoledne osobní návštěva a v poledne už stahování oken dálkou a jako bonus odemykání kufru taky pouze dálkou ( machrovinka ). Takže VŘELE DOPORUČUJI. A ještě jednou DÍKY
Březen 5, 200916 r White lejstro pro Superfattyho super domluva a k tomu ještě rada, a blesk je jeho pomalejší brácha dík
Březen 5, 200916 r WHITE LIST MARTIN R ...bol ochotny pockat s platbou ...ale Zaroven aj BLACK LIST MARTIN R POSLAL ZLOMENE VECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upraveno Březen 7, 200916 r od Lukas1450
Březen 7, 200916 r Takže White: lukyssek - rychlá domluva, ochota a zboží v pořádku . Doporučuji!! FRANK - nové zimní pneumatiky, rychlost, rychlá domluva a zboží perfektně přepraveno Česká pošta Upraveno Březen 8, 200916 r od piskot
Březen 9, 200916 r WHITE LIST MARTIN R ...bol ochotny pockat s platbou ...ale Zaroven aj BLACK LIST MARTIN R POSLAL ZLOMENE VECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomuto člověku který měl dříve nick RESO nebo RESA ( už se nepamatuji a nerozumím tomu proč ho změnil ) jsem poslal MINULÝ ROK !!! ostřikovače světel jako každému "bratru" na Slovensko jen jako obyčejný balík bez dobírky, aby nemusel platit ty jejich velké poplatky za převod měny apod. s tím, že jak mu dojde balík - pošle peníze v obálce . Balík mu došel , žádná zpráva o něčem zlomeném ke mě od něj nedorazila jen mail, že se dostal do velké finanční tísně ( týden před tím o tísni nevěděl ) a peníze mě pošle až někdy v březnu !!! No co může člověk dělat když pošle balík jen na čestné slovo. Jen NEDOBROVOLNĚ čekat . Tak jsem čekal a čekal a najednou jsem čirou náhodou objevil, že ač má být ve finanční tísni - tak vesele na foru dále "nakupoval" a na to aby mě zaplatil kašlal !!! Když jsem na něj s tímto poznatkem uhodil, tak nakonec peníze poslal, ale s takovým chováním jsem se ještě nesetkal. Takže od té doby poučen na Slovensko posílám jen na dobírku a můžou za to Ti kluci poděkovat tomuto člověku. Nepsal bych to sem, ale že si v Březnu vzpomene že minulý rok jsem mu poslal něco zlomené mě krutě nasralo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.