Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A já o5 white lejstro pro Pražáky ze Satalic :palec2: JendaT4 a Michal parádní domluva a ochota .A dnes mám ještě jednoho adepta na white lejstro je to Spirit of tuning :palec2: suprová domluva a vzorně zabaleno ,kluci je radost s váma spolupracovat

whitelist: Superfatty, supr domluva, rychlá dodávka a perfektně zabaleno...co dodat :palec2:

Na white list

HonzaC - ochota neskutečná a suprový jednání při prodeji alu, ještě jednou tímto děkuji :palec2:

Tazz7 - poslal výborně zabalené blinkry, opravdu jsem je potřeboval po crash testu blinkru a okamžitě běžel na poštu a balík došel v rámci běžného zpoždění české pošty, suprové jednání ... :palec2:

White list

Spirit-of-tuning - solidní jednání, dodání a super zabaleny.

White list:

Vorlajz

Jaster

u obouch Super domluva i rychlé dodání !

White list:

Vorlajz - rychlá domluva, solidní jednání

Black list:

Najmis - hhrrruuuzzzzaaa :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

PS: jasne ze white list :palec2: dik moc

White lístek

pro Luke a MartinR

Zboží v pořádku došlo a celkem i rychle :)

white

Vorlajz a "zase" Jelda :)

White list

Radan,rychlá domluva a provedení

black list

tomastdi-ke kolum od neho slibil typac a uz je to 3 mesice .Radsi prestal komunikovat!!!

Ty lidi fakt nechapu!!!!!!!!!!! :angry:

Upraveno od Jara563

Jelda na White, 100% super rychlá domluva i osobní předání

white list: LLukass - supr domluva a ještě lepší cena, můžu doporučit :palec2:

Upraveno od kibi

Blondakxxx super obchod a ta rychlost

spokojenost zboží v pořádku :palec2:

White list

Upraveno od Montyk

tomson1 super obcod zboží v pořádku :palec2:

a opět kosmická rychlost

White list

White pro JEDLA

...dneska dorazilo přesně dle domluvy :specool:

Rychlost, super cena a hlavně perfektní přístup :clap:

White list

BadyS - exkluzivní spolupráce, výborně poradil, rychle poslal, vše v naprostém pořádku...

Zdar.

Sorry za OT ale prostě musím.Mohu jen doporučit.Ráno telefon a domluva,dopoledne osobní návštěva a v poledne už stahování oken dálkou a jako bonus odemykání kufru taky pouze dálkou ( machrovinka :palec2: ).

Takže VŘELE DOPORUČUJI.

A ještě jednou DÍKY :skoda:

White list:

NoiseR supr jedna vyborna domluva perfektní :palec2:

White lejstro pro Superfattyho super domluva a k tomu ještě rada, a blesk je jeho pomalejší brácha ;) dík

WHITE LIST MARTIN R ...bol ochotny pockat s platbou :palec:...ale Zaroven aj BLACK LIST MARTIN R POSLAL ZLOMENE VECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aggressive::(

Upraveno od Lukas1450

Petris: děkuji ze super obchod spokojenost mohu jen doporučit

:palec2:White list

Takže White:

lukyssek - rychlá domluva, ochota a zboží v pořádku . Doporučuji!!

FRANK - nové zimní pneumatiky, rychlost, rychlá domluva a zboží perfektně přepraveno

Česká pošta :clap:

Upraveno od piskot

White list pro spirit-of-tuning a vorlajz

WHITE LIST MARTIN R ...bol ochotny pockat s platbou :palec:...ale Zaroven aj BLACK LIST MARTIN R POSLAL ZLOMENE VECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aggressive::(

Tomuto člověku který měl dříve nick RESO nebo RESA ( už se nepamatuji a nerozumím tomu proč ho změnil ) jsem poslal MINULÝ ROK !!! ostřikovače světel jako každému "bratru" na Slovensko jen jako obyčejný balík bez dobírky, aby nemusel platit ty jejich velké poplatky za převod měny apod. s tím, že jak mu dojde balík - pošle peníze v obálce . Balík mu došel , žádná zpráva o něčem zlomeném ke mě od něj nedorazila jen mail, že se dostal do velké finanční tísně ( týden před tím o tísni nevěděl ) a peníze mě pošle až někdy v březnu !!! No co může člověk dělat když pošle balík jen na čestné slovo. Jen NEDOBROVOLNĚ čekat . Tak jsem čekal a čekal a najednou jsem čirou náhodou objevil, že ač má být ve finanční tísni - tak vesele na foru dále "nakupoval" a na to aby mě zaplatil kašlal !!! Když jsem na něj s tímto poznatkem uhodil, tak nakonec peníze poslal, ale s takovým chováním jsem se ještě nesetkal. Takže od té doby poučen na Slovensko posílám jen na dobírku a můžou za to Ti kluci poděkovat tomuto člověku. Nepsal bych to sem, ale že si v Březnu vzpomene že minulý rok jsem mu poslal něco zlomené mě krutě nasralo :076:076:076

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.