Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kdyby sis jí na poště vyzvedl nemusela se vrátit zpátky a ty jsi mohl už svítit.Takhle jsi tam dej svíčky. A na slovensko už nepošlu ani hovno. lol

Komu jsem ještě něco neposlal tak napište.

Upraveno od RomanR25

RomanR25

- už s nim malo problémi viacero uzivatelov.

S týmto užívateľom mám uplne negatívne skúsenosti aj ja.

11.10.2006 som sa s ním dohodol že mi pošle kabeláž na hmlovky.

Odvtedy som si s nim vymenil par SZ kde mi nadalej sluboval že pošle kabelaž.

Posledný mesiac už ani nie je schopny odpovedat keď sa ho slušne v SZ spýtam či mi pošle kábelaž alebo nie.

Je to obycajny chuj, nasrať mu do úst.

:fakac:

tak nechcem sa nikomu vtierat ale ani nikoho sa zastavat ale roman025 ma tu na fore len alen chvali tak nechapem preco mozes napisat onom ze je chuj :ph34r: to je urazka :ph34r::)

Já mam velice špatné zkušenosti se členem maxxi,koupil jsem od něj přední světlomety s tím že jsou nové a kompletní tak jak se prodávají, maxxi mi ještě nabídl slevu 200,- když bych světla vzal bez žárovek, jelikož vím že tyto světla se originál prodávají s Diadem žárovkami tak jsme se domluvili že to koupím komplet. Jaké bylo mé udivení když sem světla rozbalil a viděl oranžádu jak prase, tudíž jsem maxxiu psal že origo tam jsou Diademy a začalo vymlouvání že má světla od svého kamaráda a že takhle už je koupil atd. atd. Tak jsem zašátral do mailu a zjistil, že tento člověk světla také dražil na Aukru a já ho žádal o fotky,samozřejmě na fotkách z Aukra jak jinak ještě diadem žárovky byli..

Nejde mě o žárovky na autě je stejně mám ale jde mě o princip a pěkně mě to nasralo že ze mě dělá idiota..

osobně se asi taky začnu bránit posílat něco na SK.Už mám 3 případ,kdy zásilka buď nedošla,nebo došla vybrakovaná.Není to ale vinou členu fóra,ale buď pošty nebo celníci,proto končím se zásilkami na SK!!!

osobně se asi taky začnu bránit posílat něco na SK.Už mám 3 případ,kdy zásilka buď nedošla,nebo došla vybrakovaná.Není to ale vinou členu fóra,ale buď pošty nebo celníci,proto končím se zásilkami na SK!!!

koukám, to je jak na Ukrajinu, co?

joke... ;)

Záleží od lokality, kam to na Slovensko ide.

Od Cosbyho mi zatiaľ prišla zásielka vždy, rovnako aj od iných ľudí z Čiech. Často nakupujem aj na Ebayi, a bez problémov chodia balíky z celej Európy, dokonca aj Taiwanu, Izraela a Austrálie úplne bez problémov.

Já poslal jednou na SK a už nikdy. pošta drahá (obyč balík bez pojištění 300,-) , pošťačky neví jak to poslat, a nakonec jsem musel ještě posílat peníze na dorovnání a prohučel jsem na tom 500,-

Gil: Hahaha .. Ne a co ti je do toho :disgust:

Martinoslav:taky moc vtipny co ...

ne nic:-) Uz si skladam svoji fabii no :D-_-:smich:

Upraveno od kodemi

Smahony na White list :-) v pohodě,suprově zabalené :palec2: Taky doporučuju,konečně je rs paket doma lol:t

Upraveno od kodemi

Ja jsem chtel taky podekovat cosbymu, vzdy vse prislo, vse perfektni a hlavne cosby je ochoten i poradit doporucit a tak...takze diky -_-

Smahony na White list :-)  v pohodě,suprově zabalené  :palec2:  Taky doporučuju,konečně je rs paket doma  lol  :t

jen tak mimo, proč kupuješ RS paket, dyť budeš mít FRS :o

Upraveno od JaKr

Smahony na White list :-)  v pohodě,suprově zabalené  :palec2:  Taky doporučuju,konečně je rs paket doma  lol  :t

jen tak mimo, proč kupuješ RS paket, dyť budeš mít FRS :o

mozna nebude :D Ne mame fabii takze to co vyhazu z FRS nahazu do tyhle a do FRS si dam novy veci včetně rs paketu noveho :D Posedlost novotou nejspíš

Tak to já musím "zaklepat" na dřevo! Posílám do SK celkem často a ještě se mi nic podobnýho nestalo. Všechny zásilky došli bez úhony.

PS: ono celkově pošta, to je spolek hrbatých psů a koček!!! Na příklad katalog Milotec, ten mi přišel tak zvalchovaný, jako by si s ním už někdo vytřel říť. Tento týden jsem zákazníkovi poslal balik s MDF podložkama. A jak vypadal? Byl těžce protržený a postrácený šrouby...

Kodemi: Neblbni clovece ;) Pis, az to bude aktualni, takze tak za 3 roky, ok? -_- Ja jsem si taky v 15 rikal jak budu v 18 ridit Porsche -_- Nic ve zlym -_-

Martinoslav: V poho,neříkám porsche ale dily budu davat do fabie,do budouci kterou dostanu cca pul roku,jelikoz chce tata koupit roomstra či novou fabii combi az bude,se uvidi ještě .. Jen se potřebuje auto s kufrem,tak naco prodavat ta nase kdyz se za par let koupi znova .. tak ji dostanu :t

Tak abych něco přidal, nechci někoho napadnout, přotože nevím kdo za to může- Objednal jsem si přez bazar na foru přední masku facelift. Maník mi poslal mailem fotku, já mu odepsal že jí beru a včera jsem si pro ní byl na poště. Jaké bylo moje překvapení, když jsem doma balík rozbalil a vyndal jsem z něj masku rozštíplou. V tu chvíli bych dal někomu přez hubu. A teď někomu něco dokazujte, ale nejvíc se přiklánim k tomu že ty dobytkové na poště s těma balíkama zacházej jako s kusem hadru. Teď si masku můžu strčit akorát tak do pr...e.

:o:o to sou zm*di, vcera sem stal na poste asi 20minut, ale nastesti vse v poradku, az na to cekani, teda.... :angry:

Kdysi jsem lidem tady na fóru scháněl oleje Mobil1 a posílal je poštou. Jednou mi ty idioti z ČP prorvali jednu láhev 5L LL i přes dvojitej karton ve kterým byla zabalená. Tak sem s tim skončil...

A to stála předemnou nějaká ženská a tý se rovnou omlouvali, že prej se jim balík při přepravě roztrhl. Jenže ta tam měla jenom spacáky a na těch nemaji co rozbít. Je vidět, že taková společnost musí jít chtě nechtě do prd..e.

• 4 týdny později...

uz to asi vsichni vite ale i tak velke diky VASOVI,mel jsem tu cest ho poznat a musim rict ze je to supr clovek,v sobotu mi montoval tempomat a fakt parada,krasna prace,krasny popovidani,mnoho a mnoho rad,mohu jen doporucit

ac nerad tak musim pospinit a zaradit na BLACK LIST uzivatele RRS, zacatkem listopadu si u me objednal prahove listy na octavii A4 L&K, a i kdyz sem je odeslal do par dnu od prvniho dotazu tak si je nebyl schopen vyzvednout a ani pres nekolik upozorneni nereagoval na mail a listy se mi vratili a z duvodu dovolene nakonec skoncily v ulozne v brne odkud je nemuzu za boha dostat zpet, TAKZE DOUFAM ZE SE UZIVATELI RRS ROZSVITI V HLAVE A ZACNE SE CHOVAT SERIOZNE, prisel sem kvuli nemu o pekne listy v hodnote pres 1000,- :disgust:

dale jeste jednoho uzivatele fora na BLACK LIST na ktereho nemuzu najit nick ale ma email: ales.masar@seznam.cz objednal si kryty prahu Fabia RS a taktez nereagoval na vyzvy a listy se vratily

Upraveno od luke

ac nerad tak musim pospinit a zaradit na BLACK LIST uzivatele RRS, zacatkem listopadu si u me objednal prahove listy na octavii A4 L&K, a i kdyz sem je odeslal do par dnu od prvniho dotazu tak si je nebyl schopen vyzvednout a ani pres nekolik upozorneni nereagoval na mail a listy se mi vratili a z duvodu dovolene nakonec skoncily v ulozne v brne odkud je nemuzu za boha dostat zpet, 

jestli se ti dá pomoct s těma lištama v brně tak napiš ;)

neznám uživetele Nicku ale jde o ( Jiří Dokulil Alšova 30 Brno ) objednal držák Loketní opěrky Fabia a neodebral.Takže u mne :fakac:

Po dnešku mám taky jednoho adepta na BLACK LIST! Před vánocema si u mě objednal MDF podložky. Já idiot mu to ještě v noci balím, aby je měl co nejdřív! Co udělá milostpán Pert Křehlík z Třebíče?? Balík pěkně nechá měsíc podusit na poště a nemá v sobě ani kousek chlapa aby zavolal, že si z určitých důvodů podložky nevyzvedne! Tak a za dobrotu na žebrotu. Sálo mě to dvoje poštovný!

Z toho pro ostatní vyplívá, že tomuto hajzlovi nic neposílejte!!!

Pozor.Posílal jsem kámošovi před vánoci balík.Pořád mi volal kde je,že se těší.Balík se dnes vrátil zpět s cedulkou nevyzvednuto.přitom vím,že na to čekal a určitě by to vzal.Prostě se na to pošta vysrala.Jinak problémy s balíky před vánoci byly velké

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.