broad Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Po dokončení lakování brzdových třmenů jsem zjistil, že mi nesvítí brzdový světla. Asi týden jsem s tím po dobu lakování nejezdil. Při popojíždění se zdá že auto normálně brzdí. Pojistka brzdových světel je OK. Co s tím???. Projet jsem to ještě nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 to natreni s tim nesouvisi,mas spatnej spinac,pokud mas tempomat a blbne,tak je to tim,uz se to resilo tady na foru hodnekrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broad Vloženo 28. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 (editace) to natreni s tim nesouvisi,mas spatnej spinac,pokud mas tempomat a blbne,tak je to tim,uz se to resilo tady na foru hodnekrat Už jsem to byl projet, než jsem vyjel z garáže, tak se to jednou po sešlápnutí brzdy rozsvítilo, ale pak už ne. Tempomat mám, ale řek bych že neblbne. Co je to za spínač a kde je? Jak to může souviset s tím tempomatem. Jdu to zkusit hledat na fóru, ale přesto díky za další odpovědi nebo rady. Editováno: 28. Duben 2007, autor: broad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broad Vloženo 28. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Tak jsem tu našel dva příspěvky s tím spínačem, ale ani v jednom není napsáno nic o tom jak se ten spínač dá vyměnit. Nemáte někdo prosím nějakej krátkej postup nebo odkaz na návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Tak jsem tu našel dva příspěvky s tím spínačem, ale ani v jednom není napsáno nic o tom jak se ten spínač dá vyměnit. Nemáte někdo prosím nějakej krátkej postup nebo odkaz na návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 spínačem brzdových světel -3- otočíme cca o 1/4 otáčky (90 st.)doleva a spínač vyjmeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 to natreni s tim nesouvisi,mas spatnej spinac,pokud mas tempomat a blbne,tak je to tim,uz se to resilo tady na foru hodnekrat Už jsem to byl projet, než jsem vyjel z garáže, tak se to jednou po sešlápnutí brzdy rozsvítilo, ale pak už ne. Tempomat mám, ale řek bych že neblbne. Co je to za spínač a kde je? Jak to může souviset s tím tempomatem. Jdu to zkusit hledat na fóru, ale přesto díky za další odpovědi nebo rady. Ten spínač s tempomatem souvisí tak že při sešlápnutí brzdy musí tempomat vypnout a když nevypne tak je to spínačem nad pedálem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 vyndej ten spínač a rozeber ho a uvidíš že jsou vevnitř opálené kontakty. třeba koupit nový cca 350 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broad Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Díky všem za rady! Ještě než jsem se do toho dnes pustil, zjistil jsem že brzdový světla zase už svítěj, zatím spolehlivě na každý sešlápnutí pedálu. Přesto jsem to odkrytoval a zkusil ten spínač zkusmo vycvaknot. Nechal jsem ho tam uvidím časem. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broad Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Tak nakonec na výměnu spínače brzdovejch světel přeci došlo. Přikládám návod kde je několik užitečnejch rad jak na to. http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1158315 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.