Přejít na obsah

Nesvítěj brzdový světla - po natření brzdových třmenů???

broad

Doporučené příspěvky

Po dokončení lakování brzdových třmenů jsem zjistil, že mi nesvítí brzdový světla. Asi týden jsem s tím po dobu lakování nejezdil. Při popojíždění se zdá že auto normálně brzdí. Pojistka brzdových světel je OK. Co s tím???. Projet jsem to ještě nebyl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to natreni s tim nesouvisi,mas spatnej spinac,pokud mas tempomat a blbne,tak je to tim,uz se to resilo tady na foru hodnekrat

Už jsem to byl projet, než jsem vyjel z garáže, tak se to jednou po sešlápnutí brzdy rozsvítilo, ale pak už ne.

Tempomat mám, ale řek bych že neblbne.

Co je to za spínač a kde je? Jak to může souviset s tím tempomatem.

Jdu to zkusit hledat na fóru, ale přesto díky za další odpovědi nebo rady.

Editováno: , autor: broad
Odkaz ke komentáři

to natreni s tim nesouvisi,mas spatnej spinac,pokud mas tempomat a blbne,tak je to tim,uz se to resilo tady na foru hodnekrat

Už jsem to byl projet, než jsem vyjel z garáže, tak se to jednou po sešlápnutí brzdy rozsvítilo, ale pak už ne.

Tempomat mám, ale řek bych že neblbne.

Co je to za spínač a kde je? Jak to může souviset s tím tempomatem.

Jdu to zkusit hledat na fóru, ale přesto díky za další odpovědi nebo rady.

Ten spínač s tempomatem souvisí tak že při sešlápnutí brzdy musí tempomat vypnout a když nevypne tak je to spínačem nad pedálem...

Odkaz ke komentáři

Díky všem za rady! Ještě než jsem se do toho dnes pustil, zjistil jsem že brzdový světla zase už svítěj, zatím spolehlivě na každý sešlápnutí pedálu. Přesto jsem to odkrytoval a zkusil ten spínač zkusmo vycvaknot. Nechal jsem ho tam uvidím časem. Díky.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...