vasco Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Jen řeknu, že to byl náklaďák, vina neurčena, ve středu výslech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Jen řeknu, že to byl náklaďák, vina neurčena, ve středu výslech... No, vypadá to blbě, ale to se opraví, člověk nikdy neví co ho na silnici potká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 (editace) Jen řeknu, že to byl náklaďák, vina neurčena, ve středu výslech... ahoj Vasco, to by me slehlo!!!!!!!!!!! Tak drzim palce, at ti to daj brzo dokupy. achjo Editováno: 28. Duben 2007, autor: drncice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Jé to je smůla Chjo.To by mi bylo taky mooc líto.Hlavně ať Ti to dobře dopane a kokina je brzy opravena do původní krásy.Takže samo držím palečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) no nevím co říct stát se to mě tak nejsem tak klidný jako ty.... taky držím pěsti at je zase v poho Editováno: 30. Duben 2007, autor: Píďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Jen řeknu, že to byl náklaďák, vina neurčena, ve středu výslech... No, vypadá to blbě, ale to se opraví, člověk nikdy neví co ho na silnici potká... No to je opravdu pech ja držím palec at se vše vyjasní v tvuj prospěch. A at je to brzo spravený vím co je to být bez auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 No to je mne opravdu lito. Neco takoveho potkat mne, tak to se mnou asi sekne. Nejaky dobrak mne poskrabal pred par dny pravou zadni stranu na parkovisti a uz to jsem byl hodne, hodne nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Uff !!! Držím aj ja palce a pošli potom foto, ak to bude opravené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 tak to je sila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 škoda auta, už aby bylo opravené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.