Aidolon Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Zdravim, poradte mi prosim jak udělat díry do nárazníku pro ostřik? Existuje nějaká šablona? A prosim nejsem zvědav na řeči, že to žere kapalinu, že je to hnusné atd... Mně se to líbí a chci to tam a hotovo... Navíc mám xeny a u těch to býti musí... A že už to nezapojim, to je věc jiná ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schupa Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Mam podobny problem, menil jsem naraznik a mam tam ty diry a nemam ostrikovace. Kdes je prosim sehnal a za kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 ja som spravil sablonu z papiera, nameral, prilepil, fixkou prekreslil, vyrezal ... odlomil, zo spodu navrtal diery, prisroboval a drzi to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Zdravim, poradte mi prosim jak udělat díry do nárazníku pro ostřik? Existuje nějaká šablona? A prosim nejsem zvědav na řeči, že to žere kapalinu, že je to hnusné atd... Mně se to líbí a chci to tam a hotovo... Navíc mám xeny a u těch to býti musí... A že už to nezapojim, to je věc jiná ;) preco to u xenou musi byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 jeto ve vyhlasce ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 ja si delal sablonu z papiru,jen jsem musel na druhem narazniku odmerit presne vzdalenosti ostriku.at vzdalenosti sedi,napr at jde vytahnout svetlo,at ostrik moc nevycuhuje atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Zdravim, poradte mi prosim jak udělat díry do nárazníku pro ostřik? Existuje nějaká šablona? A prosim nejsem zvědav na řeči, že to žere kapalinu, že je to hnusné atd... Mně se to líbí a chci to tam a hotovo... Navíc mám xeny a u těch to býti musí... A že už to nezapojim, to je věc jiná ;) né že bych si to nezjistil sám u prodejce, ale budu vděčen předem za info, taky mě zajímá jestli jsou ostřokovače běžně v prodeji a za kolik, a jestli to připojím k běžnému ostřiku bez problému, nebo jak to je ?? díkec předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 podej ostřiků.bazar -Badys.Má je i v barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 né že bych si to nezjistil sám u prodejce, ale budu vděčen předem za info, taky mě zajímá jestli jsou ostřokovače běžně v prodeji a za kolik, a jestli to připojím k běžnému ostřiku bez problému, nebo jak to je ?? díkec předem K beznemu ostriku to normalne nepripojis, musis vymenit nadobku na kapalinu k ostrikovacum za vetsi, ktera ma druhe cerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 podej ostřiků.bazar -Badys.Má je i v barvě to jsem chtěl slyšet, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Neřešil někdo jak tam narvat ostřiky z Fabie? Přecijen jsou asi tak o 100% elegantnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Asi bys musel riznout do vyztuhy narazniku, jelikoz jinak tam asi nebude misto :-( Neřešil někdo jak tam narvat ostřiky z Fabie? Přecijen jsou asi tak o 100% elegantnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 ty ostriky nezapojuj,krome te druhe 5,5litrove nadobky,tak jeste natahnout hadice,jsou tluste jak na zalevani zahrady.........,mezi nemi je ventil proti padani vody,pokud to nekde nesezenes kompletni,tak bych to nedelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 ty ostriky nezapojuj,krome te druhe 5,5litrove nadobky,tak jeste natahnout hadice,jsou tluste jak na zalevani zahrady.........,mezi nemi je ventil proti padani vody,pokud to nekde nesezenes kompletni,tak bych to nedelal sem si říkal, že to nebude jen tak, dát si tam takovou skoro zbytečnost pro efekt, jinak díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 no,ale pokud bys to dodělával hod sem prosím foto a návod! Děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Neřešil někdo jak tam narvat ostřiky z Fabie? Přecijen jsou asi tak o 100% elegantnější... já se na to chystám až bude čas, ostřiky jsou ve skříni eště musím vyzkoušet zda je vytlačí i čerpadlo pro O1 nebo zda to bude vyžadovat čerpadlo z fábky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Jak vůbec fungují ty ostřikovače světel u Oktávky? U BMW to je tak, že když jsou zapnuté světla tak fungují, jinak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 to same,pri svetlech,je tam prodleva asi 3s pri ostriku oken,pak se zapne ostrik svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 to same,pri svetlech,je tam prodleva asi 3s pri ostriku oken,pak se zapne ostrik svetel A pak ostřik světel trvá po dobu délky držení páčky nebo má vlastní časový interval? Kdysi jsem to u jiné značky měl, když jsem ostříknul extra tlačítkem světla, ostřik trval asi 5s. Jak je to u O1? A vůbec, jaká je účinnost, jakou máte zkušenost, třeba v zimě? Má to vůbec význam? U jiného auta jsem měl taky xenony a když byly lampy špinavé, ostříknul jsem a nic moc, jen byly chvíli mokré a pak zase špinavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 no tak samé OT, nic k věci jsem se nedozvěděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 12. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 mohl by mi prosim někdo změřit umístění těch děr pro ostřik? Jak daleko od kraje a jak daleko od světla. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 mohl by mi prosim někdo změřit umístění těch děr pro ostřik? Jak daleko od kraje a jak daleko od světla. Díky moc. taky by mne to zajimalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Halooooo halooo, kdo má origo ostřiky mužete to oměřit jejich umístění ? např od kraje (blíže ke středu vozu) spodní mřížky k pomyslnému středu ostřiku??? nejlepe na rs narazniku plíííííííííííííííííííís -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 To já mám jinej probléém - upadla mi ta krytka u ostříků Xenů - na O2 (Jinak sem to viděl upadlí už na dvou O2 ) Tedy: Krytka ostřikovačú světel upadává - má s tím taky někdo takový špatný zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.