Igor Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 V prílohe je zoznam zmien pre všetky modely Škoda platný pre modelový rok 2008 Hádam to tu nájdu všetci, aj tí, čo čítajú len tie "svoje" diskusie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Díky, na to sem čekal, teď ještě kdyby tak byly nové ceníky...Konkrétně skautík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Igor super info , kdyz tak koukam na Superb, tak at uz je tu ten novy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Michal1: No treba počkať ešte cca. 3-4 týždne, a mali by byť k dispozícii aj upravené predajné programy. Čo sa týka Scouta, tak veľa zmien nečakaj - motor 1.8TFSI sa u Scouta zatiaľ nekoná, zostáva 2.0FSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Tak už je to "exklusivně" i na http://www.autorevue.cz/Velke-zmeny-v-nabi...85/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Gil: Sledujem, že to prebrali celé aj s tými drobnými chybičkami. Ale šikovne z toho odstránili odkaz na fórum, to treba uznať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Jenom by mě zajímalo, jestli ta Corner Fce u OII bude jen soft. změna, nebo se to projeví i na tvaru těch mlhovek. Tudiž dotaz na majitele OII - jak moc svítí ty současné mlhovky do boku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Michal1: No treba počkať ešte cca. 3-4 týždne, a mali by byť k dispozícii aj upravené predajné programy. Čo sa týka Scouta, tak veľa zmien nečakaj - motor 1.8TFSI sa u Scouta zatiaľ nekoná, zostáva 2.0FSI Igor: víš jistě to, že ve 4x4 (skautu) zůstává ta 2.0 FSi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Tak jsem něco zaslechl o novém motoru pro Superba. Má to být 2,O TDI comon rail 125 kw 350 Nm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Jenom by mě zajímalo, jestli ta Corner Fce u OII bude jen soft. změna, nebo se to projeví i na tvaru těch mlhovek. Tudiž dotaz na majitele OII - jak moc svítí ty současné mlhovky do boku? Mel by se zmenit tvar mlhovek - presneji receno vnitrni optiky, nikoliv zastavbovy tvar. Proto se taky corner fce nekona o RS a Scouta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 (editace) Michal1: No treba počkať ešte cca. 3-4 týždne, a mali by byť k dispozícii aj upravené predajné programy. Čo sa týka Scouta, tak veľa zmien nečakaj - motor 1.8TFSI sa u Scouta zatiaľ nekoná, zostáva 2.0FSI Igor: víš jistě to, že ve 4x4 (skautu) zůstává ta 2.0 FSi? A ještě doplním (Tohle nebudu ani překládat): New Engine types for FABIA 2 COMBI2.0 TDI / 103 kW and 1.4 TSI / 125kW will available on new Skoda Fabia Combi. Skoda Auto will present this car in Franfurt Auto Show. Ale na druhou stranu se mi to zdá na malý kombík (navíc škodovku) trochu moc, takže spíš by se dalo předpokládat, že vzhledem k tomu, že v Ženevě chce mít škodovka jako střed pozornosti nového Superba, tak teď na podzim představí nejen FII Combi, ale i FII RS, FII RS Combi a to v obou verzích, stejně jako jsou dvě verze u OII RS... Editováno: 12. Květen 2007, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Jenom by mě zajímalo, jestli ta Corner Fce u OII bude jen soft. změna, nebo se to projeví i na tvaru těch mlhovek. Tudiž dotaz na majitele OII - jak moc svítí ty současné mlhovky do boku? Tie nové corner hmlovky by mali vyzerať takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Igor: víš jistě to, že ve 4x4 (skautu) zůstává ta 2.0 FSi? V PN to moc jasne nie je napísané, ale logicky mi to tak pripadá. Ale pre istotu treba počkať na oficiálne predajné programy, mali by byť k dispozícii do 2 týždňov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Igor: víš jistě to, že ve 4x4 (skautu) zůstává ta 2.0 FSi? V PN to moc jasne nie je napísané, ale logicky mi to tak pripadá. Ale pre istotu treba počkať na oficiálne predajné programy, mali by byť k dispozícii do 2 týždňov. Na nic jsem nečekal a v pátek objednal 2.0 FSi MR2008. V dohledné době (tím myslím měsíce) tam ta 1.8TSi opravdua si nepůjde. Chlapi, máte někdo zkušenosti s dodacími lhůtami u škodovek? Je to jak vám řeknou u prodejce, dřív, pozdějc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.