Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravim,

na poslednim pravidelnem servisu mi rekli, ze mam v neporadku ECU (ridici jednotka), nemuzou se pripojit na pocitac, takze presne nevi, jestli je neco dalsiho v neporadku. Hned po odjezdu ze servisu asi po ujeti 20 km prestal fungovat plynovy pedal (dal se seplapnout az na zem bez jakekoliv odezvy), takze prisla na radu odtahovka a auto ted stoji pred domem. Nejakym zazrakem se zase da mirne popojizdet (= plynovy pedal reaguje), ale jenom hodne jemne a navic auto vydava duseny zvuk.

V servisu rekli, ze bez nove ECU neni sance to resit, a ta stoji cca 23.000 Kc (bydlim v cizine) vcetne preprogramovani. Podarilo se mi sehnat pouzitou ECU (z bouraneho auta) a ted premyslim, jestli se to da nejak jednoduse zapojit a zjistit, jestli si porozumi s autem, abych nemusel davat 23 tisic jenom za to, ze se v tom pak budou dal rypat...

Stalo se vam nekdy neco podobneho?

Predem dekuju za jakoukoliv radu!

Editováno: , autor: petrosss
Vloženo

Odpoj na 24h baterku a pak ji znova zapoj,měly by se vymazat uložené chyby a auto naskočit v základním nastavení.Pokud ta ŘJ z vrakáče je ze stejného typu motoru tak by to mělo normálně fachat.Na fabce jsem to nezkoušel ale na feldě jsem ji skušebně vyměnil za ŘJ/50kw a fungovalo to normálně,a na P405 jsem ji kupoval taky na vrakáči a jenom se zapojila a auto běželo normálně.

Vloženo
Pokial máš pôvodný PIN tak by to nemal byť problém, inak kukneš do VIS a víš čo a jak :D

Omlouvam se, ale v tomhle jsem opravdu zacatecnik. Vec se ma tak, ze je (pravdepodobne) chyba v ridici jednotce a moje jedina otazka je to, jestli se da pripojit jednotka z jineho auta (stejne tridy, obsahu, ...), aby se dalo otestovat jestli je to opravdu chybnou jednotkou...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...