romanxxx Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 prosim o radu zapnem svetla a rozsvieti sa mi kontrolka zad. hmloviek (pritom hmlovky nesvietia), ma niekto skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 prosim o radu zapnem svetla a rozsvieti sa mi kontrolka zad. hmloviek (pritom hmlovky nesvietia), ma niekto skusenost? Nemas nahodou prasklou zarovku? Nektery octavky maji zapojenou jen jednu zarovku. U Combi je tam solo zarovka (21W) na mlhovku a u normalni kokty je dvouvlaknova (7W na svetla, 21W na mlhovku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 prosim o radu zapnem svetla a rozsvieti sa mi kontrolka zad. hmloviek (pritom hmlovky nesvietia), ma niekto skusenost? Nemas nahodou prasklou zarovku? Nektery octavky maji zapojenou jen jednu zarovku. U Combi je tam solo zarovka (21W) na mlhovku a u normalni kokty je dvouvlaknova (7W na svetla, 21W na mlhovku) ziarovky su v poriadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 prosim o radu zapnem svetla a rozsvieti sa mi kontrolka zad. hmloviek (pritom hmlovky nesvietia), ma niekto skusenost? Nemas nahodou prasklou zarovku? Nektery octavky maji zapojenou jen jednu zarovku. U Combi je tam solo zarovka (21W) na mlhovku a u normalni kokty je dvouvlaknova (7W na svetla, 21W na mlhovku) ziarovky su v poriadku Ahoj, začal bych tím, že bych vytáhl pojistku mlhovek, pokud bude kontrolka stále svítit, tak si myslím, že je vada v budíkách na tom tišťáku. PS: kontrolka obrysových světel ti svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 prosim o radu zapnem svetla a rozsvieti sa mi kontrolka zad. hmloviek (pritom hmlovky nesvietia), ma niekto skusenost? Nemas nahodou prasklou zarovku? Nektery octavky maji zapojenou jen jednu zarovku. U Combi je tam solo zarovka (21W) na mlhovku a u normalni kokty je dvouvlaknova (7W na svetla, 21W na mlhovku) ziarovky su v poriadku Ahoj, začal bych tím, že bych vytáhl pojistku mlhovek, pokud bude kontrolka stále svítit, tak si myslím, že je vada v budíkách na tom tišťáku. PS: kontrolka obrysových světel ti svítí? kontrolka obrysových světel ti svítí? ak mas na mysli ked zapnem obrysove svetla tak svieti, a vsimol som si ze ta kontrolka zad. hmloviek niekedy zasvieti uz ked zapnem zapalovanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.