hrusaq Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Zdravím, úspěšně jsem se pokusil o nainstalování loketní opěrky ze Superba do oktávky 1. K tomu vě vedlo to že jsem jí celkem levně sehnal a hlavně to že je pohodlnější než origo loketka O1. Je potřeba základ z O1 opěrky tj. trojnožka, pak ten malej mezikus co se šroubuje mezi trojnožku a opěrku + plasty kloubu. Výsledek vidíte dole. Čest Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Stejnou ma OI i v serii za priplatek, nebo treba LaK, navic v ni je priprava na telefon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Řekl bych že tam takovou mám i s tím telefonem,ale černou. A je tam od výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 mám tu samou už od výroby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 moc pěkne, je elegantnější oproti te klasicke. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 A ted zasadni otazka .Je vnitrek vetsi nez puvodni???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 A ted zasadni otazka .Je vnitrek vetsi nez puvodni???? RE: Poku je tam ten origo telefontak je naprd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 A ted zasadni otazka .Je vnitrek vetsi nez puvodni???? RE: Poku je tam ten origo telefontak je naprd... Ale ten se dá vydělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrusaq Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Zdravím, no ten držák na telefon jsem hnedka zahodil takže tam je místa habaděj:) No je to možný že to tam někdo máte z výroby, to já nevím, jen vím to že tam sedí a funguje líp jak ta klasická a srovnávat jí s těma univerzálníma je myslím zcela zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 je sirsia ako originalka? ja by som chcel taku poriadnu na ktoru vojdu aj dva lakte, lebo sa mi ta moja zda byt uzka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.