bodler Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Zdravím pasují přední brzdové třmeny ze superba 2.5tdi 120kw na octaviu rs 1 kamarad mě tvrdí že ano ,ale mě se to nezdá Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodler Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 nužete zo smazat Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 to jsme se toho dozvěděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Zdravím pasují přední brzdové třmeny ze superba 2.5tdi 120kw na octaviu rs 1 kamarad mě tvrdí že ano ,ale mě se to nezdá Děkuji pokad si to natukl, tak se pochlub co si zjistil ...mozna se to nekomu do budoucna prida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 jsou jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodler Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 jo jo jsou jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodler Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 (editace) Díky Editováno: 8. Květen 2007, autor: bodler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodler Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 víte někdo z jakých vozidel pasuji brzdové třmeny na o rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 jsou jiný A v cem jsou jiny? Ze jsou zeleny? Ja mam brzdice z A6 a jsou stejny a na RS tehlici jdou v klidu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.