Květen 4, 200718 r Tá maximálka sa mi nejak nezdá Podle tech parametru to vypada na maximalku ovlivnenou prevodama, proste to vic nemuze jet.
Květen 4, 200718 r Slint... Móóóc pěkný. Nevíte někdo kdy a za kolik to bude k sehnání? Až to zhuntují a vyzkoušej na tom co chtěji a pak za strašný love
Květen 4, 200718 r Zadek je ala Tudor, moc pěkný... jen by chtělo zapracovat na tom, aby to lépe lícovalo... Jen mě zarazila ta klikovka z TDi..... v čem je lepší? Jinak blok je z dvoulitra a hlava je 20V nebo jina? Chtělo by to víc podrobností.... a třeba i fotku motoru
Květen 4, 200718 r České ruce se zase pěkně ukázaly!!!!!! Jinak stou cenou???? no možná bych i hádal něco kolem ceny Kit cara....
Květen 5, 200718 r Pěkný, ale vydím dva zásadní problémy: 1. Prezentace v AU Zbyňkem Meruňkou a za 2. Dal bych kliky do laku
Květen 5, 200718 r Pěkný, ale vydím dva zásadní problémy: 1. Prezentace v AU Zbyňkem Meruňkou a za 2. Dal bych kliky do laku A masku od Bobíka Jinak auto je super. Upraveno Květen 5, 200718 r od Dave33
Květen 7, 200718 r Pěkný, ale vydím dva zásadní problémy: 1. Prezentace v AU Zbyňkem Meruňkou a za 2. Dal bych kliky do laku a já bych dal do slova vidím měkké "i" jinak souhlas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.