Sinius Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 (editace) Ahojda lidička............mám dotaz, předem říkám že jsem hledal ale nenašel.............Ukazuje se jak je autíčko plné takových menších škrábanečku a tak a tak se chci zeptat zda nevíte někdo o nějaké firmě v Liberci nebo Mladé bolce, kde by mi to auto pořádně naleštili a drobné škrábanečky rozleštili, prosím poraďtě díky moc Editováno: 4. Květen 2007, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 kup si tempo a použij ruce je to trochu brusná leštěnka na tyhle škrábance jo ale pokud jezdíš do myčky tak na to kašly bo je tam budeš mýt zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 do myčky nejezdim, davám to mejt ručně...........ale jde mi o odstranění těch škrábanešku jako jsou oděrky od kamínku, a někdo mi jen lehoulince přejel kapotu na šířku, vypadá to jak zipem od bundy, ale je to fakt jen lehce tak by to snad mělo jít rozleštit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 skus třeba nějakou leštěnku s pigmentem jinak mám skušenost že tu samou práci udělá leštěnka za stovku a nemusíš kupovat drahou značkovou potom je to jen o rukách a trpělivosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) no poradili jste mi tu hezky, ale furt mi nikdo neodpověděl na můj první dotaz, jestli nevíte někdo o něko kdo se tím na liberecku nebo mladoboleslavsku zabývá a byl by ochoten to udělat, samozřejmě že leštěnku a práci zaplatím. Ale chci si to nechat udělat u profesionala. jo a eště jeden OT : tento pátek to byl rok co sem se sem zaregistroval............díky je tu kolikrát i sranda Editováno: 13. Květen 2007, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No myslim, že leštění zvládne každej sám, na to nepotřebuješ firmu. Stačí jen mít trochu výdrž, je to makačka, ale není nad to, co si člověk udělá sám ne!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.