Publikováno Květen 4, 200718 r Ahojda lidička............mám dotaz, předem říkám že jsem hledal ale nenašel.............Ukazuje se jak je autíčko plné takových menších škrábanečku a tak a tak se chci zeptat zda nevíte někdo o nějaké firmě v Liberci nebo Mladé bolce, kde by mi to auto pořádně naleštili a drobné škrábanečky rozleštili, prosím poraďtě díky moc Upraveno Květen 4, 200718 r od Sinius
Květen 5, 200718 r kup si tempo a použij ruce je to trochu brusná leštěnka na tyhle škrábance jo ale pokud jezdíš do myčky tak na to kašly bo je tam budeš mýt zas
Květen 6, 200718 r Autor do myčky nejezdim, davám to mejt ručně...........ale jde mi o odstranění těch škrábanešku jako jsou oděrky od kamínku, a někdo mi jen lehoulince přejel kapotu na šířku, vypadá to jak zipem od bundy, ale je to fakt jen lehce tak by to snad mělo jít rozleštit
Květen 6, 200718 r skus třeba nějakou leštěnku s pigmentem jinak mám skušenost že tu samou práci udělá leštěnka za stovku a nemusíš kupovat drahou značkovou potom je to jen o rukách a trpělivosti
Květen 13, 200718 r Autor no poradili jste mi tu hezky, ale furt mi nikdo neodpověděl na můj první dotaz, jestli nevíte někdo o něko kdo se tím na liberecku nebo mladoboleslavsku zabývá a byl by ochoten to udělat, samozřejmě že leštěnku a práci zaplatím. Ale chci si to nechat udělat u profesionala. jo a eště jeden OT : tento pátek to byl rok co sem se sem zaregistroval............díky je tu kolikrát i sranda Upraveno Květen 13, 200718 r od Sinius
Květen 14, 200718 r No myslim, že leštění zvládne každej sám, na to nepotřebuješ firmu. Stačí jen mít trochu výdrž, je to makačka, ale není nad to, co si člověk udělá sám ne!?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.