kotlis 73 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 (editace) Když se Vám rozbije stahovačka u octávie ,tak si nejspíš každý řekne, že to bude v pohodě a za pár kaček . Ale člověk narazí, hned jak přijde do auto servisu . Příčinou poruchy na stahovačce byl obyčejný vodící díl z plastu ,ale bohožel na modely do roku 1999 tento plast již neseženete. Pouze na modely od roku 2000 se tento vodící díl prodává ,ale pokud máte model do roku 1999 ,tak musíte koupit i svěrku stahovačky (protože se liší uchycením do vodícího dílu),která je prodejná pouze na zadní dveře .Na přední stahovačku Vám vodící plasty ochotně prodají ,ale svěrku stahovačky už bohužel ne .Pouze celou a to za cca. 1600 kč . Tak přikládám foto jak jsem to vyřešil já. Zadní stahovačka Přední stahovačka Editováno: 6. Květen 2007, autor: kotlis 73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Jo pěkný, to znám, spíš by mě zajímalo, jestli se dá ten nový držák skla sehnat na vrakáči za mrzký peníz ... ? Nějaké pěkně střelené auto do boku a určitě by tam něco mohlo zbýt .. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
84mischo Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Když se Vám rozbije stahovačka u octávie ,tak si nejspíš každý řekne, že to bude v pohodě a za pár kaček . Ale člověk narazí, hned jak přijde do auto servisu . Příčinou poruchy na stahovačce byl obyčejný vodící díl z plastu ,ale bohožel na modely do roku 1999 tento plast již neseženete. Pouze na modely od roku 2000 se tento vodící díl prodává ,ale pokud máte model do roku 1999 ,tak musíte koupit i svěrku stahovačky (protože se liší uchycením do vodícího dílu),která je prodejná pouze na zadní dveře .Na přední stahovačku Vám vodící plasty ochotně prodají ,ale svěrku stahovačky už bohužel ne .Pouze celou a to za cca. 1600 kč . Tak přikládám foto jak jsem to vyřešil já. Zadní stahovačka Přední stahovačka Zdravim, dali by sa tie foto poslat vo vacsom rozliseni na email? Dakujem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.