aleshh Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) Máte někdo s tím nějaké zkušenosti - prý to sníží spotřebu?? www.fuelmax.cz/ Editováno: 6. Květen 2007, autor: aleshh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Pokud člověk chce sponzorovat tak ideální možnost- na 110% nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Tohle patri do skatulky nejvetsich blabolu. 110 Gilovych procent je jeste optimisticka hodnota, ja bych sel rovnou na 1000%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 To mi připadá něco podobného jako bylo v Občanském joudovi, speciální ponožka která se navlékla např. na matonku a pak se normálně pila. Výsledkem mělo být čistění těla ze vnitř. Tak a tady by se měla snížit spotřeba, by mě zajímalo jak to jako rezonuje? Dva rezonující magnety? To jsem ještě teda opravdu neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Taky by mě to zajímalo, jestli to funguje...před nějakou dobou jsem o tom zjišťoval info, je několik výrobců (prodejců) v podstatě stejnýho zařízení (magnetu), cena byla rozdílná i o 500,- za kus...je pravda, že se podobný magnety používaj třeba na úpravu vody (změkčení, odbourávání vodního kamene) a u tý vody to funguje, tak proč by jinak silnej magnet nemohl fungovat u paliva? Pokud by urovnal molekuly a palivo pak líp shořelo, bylo by to fajn,,,,ale chce to praktický zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Olo neblbni, tohle prostě nefunguje a fungovat nemůže, je to akorát tahač peněz z peněženek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Něco podobného jsem viděl ve Světě motorů roč. 86 - není ten pán z Chebu ? Ještě lepší je ta vrtulka, co se dává před sání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Něco jako pilulky proti zemětřesení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 není to skvělé bobe,je to skvělé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Taky by mě to zajímalo, jestli to funguje...před nějakou dobou jsem o tom zjišťoval info, je několik výrobců (prodejců) v podstatě stejnýho zařízení (magnetu), cena byla rozdílná i o 500,- za kus...je pravda, že se podobný magnety používaj třeba na úpravu vody (změkčení, odbourávání vodního kamene) a u tý vody to funguje, tak proč by jinak silnej magnet nemohl fungovat u paliva? Pokud by urovnal molekuly a palivo pak líp shořelo, bylo by to fajn,,,,ale chce to praktický zkušenosti... ako chemik Ti prehlasujem ze to fungovat nemoze uz z vlastneho principu magnetizmu a chemickych vazieb (ne)polarnych molekul uhlovodikov v palive. O ziadnom narovnani nemoze byt ani reci. Ak ak pripustim teoreticky jeden mytus, ze by sa ja narovnali (co je uplny blud, ale pripustme, nech je o com debatovat), tak ihned po opusteni magnetov sa dostane do stavu ktory najvaicej vyhovuje danej entropii a teda do energeticky najvyhodnejsieho a teda do povodneho. BTW je to ako narovnavat plavajucu gumennu kacku do dvojrozmernej polohy pomocou magnetu a neskor ju spalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.