Jump to content

Problém s magnetickým vreckovým svetlom - Superb 3

jazdec2001

Recommended Posts

Zdravím, mám meší problém s mojim magnetickým vreckovým svetlom v kufri. Po odomknutí vozidla a otverení kufra vôbec nesvieti, ale keď ho vyberiem, tak pri jeho stlačení normálne funguje. Zároveň ak je vozidlo zamknuté a svetlo je uložené v držiaku, tak na ňom jemne svieti jedna z troch LEDiek. Skúšal som aj druhé svetlo, to pri otvorenom kufri taktiež nesvieti a ak je vozidlo zamknuté taktiež niesvieti(čo je logické), inak po vybratí z držiaku ide normálne. V kufri inak všetko normálne funguje(svetlá na 5tych dverách a aj 12V zásuvka) Viete mi poradiť, kde by mohol byť problém ? 

Môže byť... No on skúšal aj druhé svetlo a robilo mu to isté. Mal si druhú lampu z origo Superb 3, alebo to bolo z S2? Ja som kedysi letoval neoriginál biele LED na Superba 2 a nerobilo mi to. No Superb 3 má inú riadiacu jednotku. 

Edited by r_e_n_e

V 18. 11. 2023 na 23:16, r_e_n_e napsal:

Môže byť... No on skúšal aj druhé svetlo a robilo mu to isté. Mal si druhú lampu z origo Superb 3, alebo to bolo z S2? Ja som kedysi letoval neoriginál biele LED na Superba 2 a nerobilo mi to. No Superb 3 má inú riadiacu jednotku. 

V 19. 11. 2023 na 0:48, p2p napsal:

Ja nepisu led ohledne lampicky...

Ja pisu ohledne ledek na kufru, osvetleni vnitrni i venkovni...

Ďaukujem za odpovede. Nakoniec som išiel dnes otestovať svoje svetlá do iného supeba a zázrakom obe normálne svietili v držiaku. Na konektoroch nie je žiadne napätie, poistka sa tiež kontrolovala, v nej nie je problém. Obe svetlá su origo S3. Taktiež všetky led svetlá su origo. Došiel som teda k záveru, že by mohlo ísť asi o prelomený kábel v kabeláži. Nemá náhodou niekto nejakú schému odkiaľ a kam vedie celá kabeláž ? Alebo kde by sa to mohlo najčastejšie lámať ?