Přejít na obsah

Kodovani centralu

masoprst

Doporučené příspěvky

Zdravim,

v Octavii r.v. 98 na diagnostice na adrese 35 vidim rj. centralu 1C0 962 258 D, nemate nekdo informace, co vsechno se do ni da nakodovat

ve VISu, ktery mam k dispozici ani jinde jsem nic nenasel.

Vzhledem k tomu, ze do ni vede drat se "signalem rychlosti" me napadlo, ze by mohlo jit nakodovat zamykani za jizdy...

Poradi nekdo pls. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vašo,pokud má Octa jen centrál,nemá komfortku,ale jednotku centrálu na adr.35.Si to nepamatuješ??To měla i ta červená,co jsem dělali el.okna.

Jinak u 35 myslím nejde nic,ale proč to nezkusíš??najeď do 10 a projeď si kanály.Pokud tě to do některého pustí,jde to

Odkaz ke komentáři

Tak jsem na tu jednotku vyzkoušel postup stejný jako na adr. 46 a u téhle jednotky se dá nastavit jenom zamykání za jízdy/ odemykání - kanál 3.

Presne tak, to mi tusim islo, ale je to blbost pre mna takze to som nenastavil...... do kelu, na 99 to uz vraj ide, no smola ze mam 98....

Odkaz ke komentáři

• o 4 roky později...

Vašo,pokud má Octa jen centrál,nemá komfortku,ale jednotku centrálu na adr.35.Si to nepamatuješ??To měla i ta červená,co jsem dělali el.okna.

Jinak u 35 myslím nejde nic,ale proč to nezkusíš??najeď do 10 a projeď si kanály.Pokud tě to do některého pustí,jde to

Ahoj. Muzes mi prosim poradit? Chtel bych predelat okna na elektriku a mam pouze vyse zminovanou jednotku centralu 1C0 962 258 J. Jakou poridit komfortku a co vsechno bude nutne predelat? Stahovacky vc. kabelu mam, tapecy a veskere ovladace taky mam. Vse 2,5g.

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Pokud je to "vajíčko", starý, nevystřelovací, klíč, tak je celkem možné, že odešla vf část vysílače. Tj., že DO klidně může být spárované, baterka OK, kontrolka bliká, ale stejně neodemkne, protože DO v podstatě nevysílá.

Na toto téma jsou tady sepsané kroniky. Stačí pohledat. Třeba frází "nefunkční DO".

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...