masoprst Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Zdravim, v Octavii r.v. 98 na diagnostice na adrese 35 vidim rj. centralu 1C0 962 258 D, nemate nekdo informace, co vsechno se do ni da nakodovat ve VISu, ktery mam k dispozici ani jinde jsem nic nenasel. Vzhledem k tomu, ze do ni vede drat se "signalem rychlosti" me napadlo, ze by mohlo jit nakodovat zamykani za jizdy... Poradi nekdo pls. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 a když načteš 46 tak to nic nenačte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Vašo,pokud má Octa jen centrál,nemá komfortku,ale jednotku centrálu na adr.35.Si to nepamatuješ??To měla i ta červená,co jsem dělali el.okna. Jinak u 35 myslím nejde nic,ale proč to nezkusíš??najeď do 10 a projeď si kanály.Pokud tě to do některého pustí,jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Novy poznatok: ked som si skusal ten moj "profi" kábel, tak som chcel nakódovať to potvrdzovanie blinkrami. Nešlo to, VAG písal že chyba, adresa nedostupná, či kanál, či čo,....už neviem. Mám v elektrike okná, šíber, zrkadlá.... zaujímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Tak jsem na tu jednotku vyzkoušel postup stejný jako na adr. 46 a u téhle jednotky se dá nastavit jenom zamykání za jízdy/ odemykání - kanál 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak jsem na tu jednotku vyzkoušel postup stejný jako na adr. 46 a u téhle jednotky se dá nastavit jenom zamykání za jízdy/ odemykání - kanál 3. Presne tak, to mi tusim islo, ale je to blbost pre mna takze to som nenastavil...... do kelu, na 99 to uz vraj ide, no smola ze mam 98.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junglik Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Vašo,pokud má Octa jen centrál,nemá komfortku,ale jednotku centrálu na adr.35.Si to nepamatuješ??To měla i ta červená,co jsem dělali el.okna. Jinak u 35 myslím nejde nic,ale proč to nezkusíš??najeď do 10 a projeď si kanály.Pokud tě to do některého pustí,jde to Ahoj. Muzes mi prosim poradit? Chtel bych predelat okna na elektriku a mam pouze vyse zminovanou jednotku centralu 1C0 962 258 J. Jakou poridit komfortku a co vsechno bude nutne predelat? Stahovacky vc. kabelu mam, tapecy a veskere ovladace taky mam. Vse 2,5g. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 1J0 959 799 AH nemel by byt problem ji sehnat zde v bazaru, plno lidi predelavalo na 3.g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta1414 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Zdravím, mám Octavii I r. 97 a mám problém s centrálem. Byli dvě vysílačky. ta první se ztratila. Druhá byla náhradní ale asi neni zakódovaná pro ten centrál. Jak bych to mohl zakódovat anebo kam s tím mám jet, aby mi to udělali. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Pokud je to "vajíčko", starý, nevystřelovací, klíč, tak je celkem možné, že odešla vf část vysílače. Tj., že DO klidně může být spárované, baterka OK, kontrolka bliká, ale stejně neodemkne, protože DO v podstatě nevysílá. Na toto téma jsou tady sepsané kroniky. Stačí pohledat. Třeba frází "nefunkční DO". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.