Přejít na obsah

Kolíbka na stahování okna - svítí?

poolcze

Doporučené příspěvky

Chtěl jsem se zeptat, má v OII svítit kolíbka na stahování oken u spolujezdce? Nefungovalo mi stahování , tak jsem byl v servisu, byla vadná kolíbka u spolujezdce ( proběhla oprava - ne výměna) a teď nesvítí a nevím jestli má svítit, abych nebyl za trubku . Dík za info .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem se zeptat, má v OII svítit kolíbka na stahování oken u spolujezdce? Nefungovalo mi stahování , tak jsem byl v servisu, byla vadná kolíbka u spolujezdce ( proběhla oprava - ne výměna) a teď nesvítí a nevím jestli má svítit, abych nebyl za trubku . Dík za info .

Musí to svítit stejně jako spínače u řidiče, tzn. zeleně podsvícený symbol okna. Pokud nesvítí je něco špatně.

Editováno: , autor: Lancelot
Odkaz ke komentáři

nemas, ja uz jsem tam skoro jak doma.

Jeste k tomu sviceni. Pokud stisknete to tlacitko na zakazani stahovani zadnich dveri co je u ridice. Sviti vam nadale ty kolibky v zadnich dverich??? Me jo ale nekdo psal ze ne . Kde je rozdil.Docela by se mi libilo kdyby zhasinali.

Mně zhasnou a mělo by to tak být.

Odkaz ke komentáři

Jeste k tomu sviceni. Pokud stisknete to tlacitko na zakazani stahovani zadnich dveri co je u ridice. Sviti vam nadale ty kolibky v zadnich dverich??? Me jo ale nekdo psal ze ne . Kde je rozdil.Docela by se mi libilo kdyby zhasinali.

Mně zhasnou a mělo by to tak být.

To Harley: Tak zas šup s tím domu..tedy do servisu ;)

Přiznám se,že nějak přemýšlím,co by obnášelo dodělat zadní okna do elektriky..

Odkaz ke komentáři

Přiznám se,že nějak přemýšlím,co by obnášelo dodělat zadní okna do elektriky..

a k čemu to budeš dělat Jiříku? Vždyť jezdíte jako my v autě převážně ve dvou ne?

Leda, že by si potřeboval někdy na zadních sedadlech rychle a jednoduše stáhnout okénko :prc:lol

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...