poolcze Vloženo 7. Květen 2007 Vloženo 7. Květen 2007 Chtěl jsem se zeptat, má v OII svítit kolíbka na stahování oken u spolujezdce? Nefungovalo mi stahování , tak jsem byl v servisu, byla vadná kolíbka u spolujezdce ( proběhla oprava - ne výměna) a teď nesvítí a nevím jestli má svítit, abych nebyl za trubku . Dík za info . Citovat
Lancelot Vloženo 7. Květen 2007 Vloženo 7. Květen 2007 (editace) Chtěl jsem se zeptat, má v OII svítit kolíbka na stahování oken u spolujezdce? Nefungovalo mi stahování , tak jsem byl v servisu, byla vadná kolíbka u spolujezdce ( proběhla oprava - ne výměna) a teď nesvítí a nevím jestli má svítit, abych nebyl za trubku . Dík za info . Musí to svítit stejně jako spínače u řidiče, tzn. zeleně podsvícený symbol okna. Pokud nesvítí je něco špatně. Editováno: 7. Květen 2007, autor: Lancelot Citovat
poolcze Vloženo 7. Květen 2007 Autor Vloženo 7. Květen 2007 Díky. Tak zase hurá do servisu, za půl roku už alespoň 20x, mám asi smůlu. Citovat
Harley1006 Vloženo 7. Květen 2007 Vloženo 7. Květen 2007 nemas, ja uz jsem tam skoro jak doma. Jeste k tomu sviceni. Pokud stisknete to tlacitko na zakazani stahovani zadnich dveri co je u ridice. Sviti vam nadale ty kolibky v zadnich dverich??? Me jo ale nekdo psal ze ne . Kde je rozdil.Docela by se mi libilo kdyby zhasinali. Citovat
Lancelot Vloženo 7. Květen 2007 Vloženo 7. Květen 2007 nemas, ja uz jsem tam skoro jak doma.Jeste k tomu sviceni. Pokud stisknete to tlacitko na zakazani stahovani zadnich dveri co je u ridice. Sviti vam nadale ty kolibky v zadnich dverich??? Me jo ale nekdo psal ze ne . Kde je rozdil.Docela by se mi libilo kdyby zhasinali. Mně zhasnou a mělo by to tak být. Citovat
Jirik.DC Vloženo 7. Květen 2007 Vloženo 7. Květen 2007 Jeste k tomu sviceni. Pokud stisknete to tlacitko na zakazani stahovani zadnich dveri co je u ridice. Sviti vam nadale ty kolibky v zadnich dverich??? Me jo ale nekdo psal ze ne . Kde je rozdil.Docela by se mi libilo kdyby zhasinali.Mně zhasnou a mělo by to tak být. To Harley: Tak zas šup s tím domu..tedy do servisu Přiznám se,že nějak přemýšlím,co by obnášelo dodělat zadní okna do elektriky.. Citovat
superfatty Vloženo 8. Květen 2007 Vloženo 8. Květen 2007 (editace) Přiznám se,že nějak přemýšlím,co by obnášelo dodělat zadní okna do elektriky.. a k čemu to budeš dělat Jiříku? Vždyť jezdíte jako my v autě převážně ve dvou ne? Leda, že by si potřeboval někdy na zadních sedadlech rychle a jednoduše stáhnout okénko Editováno: 8. Květen 2007, autor: superfatty Citovat
Jirik.DC Vloženo 8. Květen 2007 Vloženo 8. Květen 2007 Spíš abych nemusel pořád oblízat auto, když někoho vzadu vezu.. Citovat
Diamant Vloženo 9. Květen 2007 Vloženo 9. Květen 2007 Aj mne tie zadné spínače zhasnú a keďže som na to napojil aj osvetlenie zadných kľučiek, tak zasnú aj tie. Manželka si to pochvaľuje, lebo jej to osvetlenie v noci vadí. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.