Jenik3 Vloženo 7. Květen 2007 Vloženo 7. Květen 2007 Ahoj, nejaky dobrovolnik mi skrabnul naraznik v miste kde se potkava s blatnikem. Kdyby to nebylo na cerny met. tak videt ani to neresim, ale je to videt docela dost. Cetl jsem o tuzce, avsak ta je na maly kousky laku a tohle je docela dost "jety". Mate doporuceni, jak na to? diky H. Citovat
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 7. Květen 2007 Vloženo 7. Květen 2007 Ahoj,nejaky dobrovolnik mi skrabnul naraznik v miste kde se potkava s blatnikem. Kdyby to nebylo na cerny met. tak videt ani to neresim, ale je to videt docela dost. Cetl jsem o tuzce, avsak ta je na maly kousky laku a tohle je docela dost "jety". Mate doporuceni, jak na to? diky H. Buď laková tužka( bude to vidět, ale ne moc a vyjde to levně), nebo lakovna ( nebude to vidět, ale bude to drahé) Citovat
Berry Vloženo 12. Květen 2007 Vloženo 12. Květen 2007 Ahoj,nejaky dobrovolnik mi skrabnul naraznik v miste kde se potkava s blatnikem. Kdyby to nebylo na cerny met. tak videt ani to neresim, ale je to videt docela dost. Cetl jsem o tuzce, avsak ta je na maly kousky laku a tohle je docela dost "jety". Mate doporuceni, jak na to? diky H. Buď laková tužka( bude to vidět, ale ne moc a vyjde to levně), nebo lakovna ( nebude to vidět, ale bude to drahé) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.