Jenik3 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ahoj, nejaky dobrovolnik mi skrabnul naraznik v miste kde se potkava s blatnikem. Kdyby to nebylo na cerny met. tak videt ani to neresim, ale je to videt docela dost. Cetl jsem o tuzce, avsak ta je na maly kousky laku a tohle je docela dost "jety". Mate doporuceni, jak na to? diky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ahoj,nejaky dobrovolnik mi skrabnul naraznik v miste kde se potkava s blatnikem. Kdyby to nebylo na cerny met. tak videt ani to neresim, ale je to videt docela dost. Cetl jsem o tuzce, avsak ta je na maly kousky laku a tohle je docela dost "jety". Mate doporuceni, jak na to? diky H. Buď laková tužka( bude to vidět, ale ne moc a vyjde to levně), nebo lakovna ( nebude to vidět, ale bude to drahé) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Ahoj,nejaky dobrovolnik mi skrabnul naraznik v miste kde se potkava s blatnikem. Kdyby to nebylo na cerny met. tak videt ani to neresim, ale je to videt docela dost. Cetl jsem o tuzce, avsak ta je na maly kousky laku a tohle je docela dost "jety". Mate doporuceni, jak na to? diky H. Buď laková tužka( bude to vidět, ale ne moc a vyjde to levně), nebo lakovna ( nebude to vidět, ale bude to drahé) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.