Únor 5, 200916 r Máte všickni pravdu, sic už mám gumy jen tak tak o 4 milimetrech, jak je někde minimální povinnost díky novým značkam, ale klouže to jak blázen, hlavně když je kolem nuly, zpozoroval jsem to až do 5ti °C, je to takový zas***ý blátíčko o slaboučký vrstvě, jó dnes ráno cesta do PHY byla dosti nepříjemná a uvidim zítřejší cestu z5 do DC. Majte sa a dobrou chuť na Vám přeji.
Únor 5, 200916 r ahoj lamky tlamky.. já určo také rád zajdu na pivo a všechny Vás tímto zvu aby jsme zapili malou Anežkuuuuuuuu Termín je na Vás.. a zachlastáme asi v UL a klidně v restauraci U dvou námořníků, ne? a rovnou můžeme zapít i nové přírůstky.. Upraveno Únor 5, 200916 r od superfatty
Únor 6, 200916 r Tak to je konečně téma do pranice . Chtělo by to nahodit nějakej termín ..... , abych se do té doby naučíl nějaké břišní tance .
Únor 6, 200916 r Jak rikal Alegro, ja muze jen o vikendu. Pres tyden jsem v praze. Patek pro mne samozrejme neni problem:) Tak kdyz se dohodnete na vikend, zajdu velmi rad.
Únor 6, 200916 r No tak tedy holobradkove, co pristi patek? tedy 13. Jeto pekne datum. Co tak Mesusa u Hypernovy v 18:00?? Bude nutna rezervace, tak se hlaste.
Únor 6, 200916 r Jsem pro, cas i datum vyhovuje pokud neodjedu do alp, jiank by jsem mohli rovnou udelat vymenu prahu vorliku.
Únor 6, 200916 r já už v pátk chlastám s jiným mančaftem.. a za týden taky nemůžu. co třeba 27.2? Zároveň oslavíme i Vítězný únor..
Únor 8, 200916 r 27.2. je naprosto ideální termím - píšu si to do deníčku . Jinak gauneři ústecký, přestaňte parkovat na kruháči pod Větruší. Já vím, že je v ústí málo parkovacích míst, ale parkovat v takovém "lese řáholci "není řešení .........
Únor 8, 200916 r ok pisu si 27.2 jinak kruhac pod vetrusi je paradni klouzanda. V sobotu rano sem ho projel z mesta smerem na decin smykem. Se nedivim, ze tam nekdo zahucel
Únor 10, 200916 r Kde zase jste ústecký máničky . Jsem očekával, jak se tady bude zaplňovat seznam na tu páteční akci a ono nic . Je mi naprosto jasné, že jste mě dlouho neviděli a samým smutkem spojeným velkým brekotem se vám mlží monitor - to se nedá napsat opravdu nic a to ani nemluvím o mokré klávesnici......... . Klidně mi můžete zavolat a já vás tam napíšu kamarádi moooji
Únor 10, 200916 r Tento pátek makám do nočních hodin .... . Nechal bych to na toho 27.2. Seznámek: Suprfatty Blacky Vrbínos slepíto Vorlíto:D ?????? a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál ??
Únor 10, 200916 r Jestli zase budeš někde sportovat ..... a nedorazíš, tak tě čeká :Žhavení lebky zvané budík (Vorlík )
Únor 11, 200916 r tak to je výborná zpráva . Jen doufám, že nebudeš muset nocovat u námořníka..........
Únor 11, 200916 r to bych nikomu nepřál.. bolehlav se ještě vydržet dá ale ... ok, tak sežeňte nějakou knajpu a uvidíme.. se.
Únor 11, 200916 r Pratele jak je to se snehem v Usti, zitra bych potreboval neco opravit zde: http://www.mapy.cz/#x=132399232@y=137853184@z=13@mm=ZP je tam zprde.. cesta lesem celkem daleko, tak at nejedu zbytecne... diky za info.
Únor 11, 200916 r cesta vpohode, vsechno to roztalo Jinak se taky hlasim na sraz Jo a blacky kdy je vubec ten paintball? Upraveno Únor 11, 200916 r od Octavian1
Únor 11, 200916 r sice nevim co je u namornika, ale taky doufam. Ne pak jdeme pit s klukama z prumky tak budu spat u nekteryho z nich nebo nejaky slecny
Únor 12, 200916 r Námořník je takovej ti hoooodnej kluk, kterej nosí pruhovaný triííka ( a má rád FSÍ )
Únor 12, 200916 r Aha, ale kamaradi je to v prdeli, myslel jsem ze odjizdime na hory az ze soboty na nedeli, ale dneska jsem zjistil ze z patka na sobotu, takze pit nebudu, a dorazim jen na chvilu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.