VRBIC Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Takový prašule stojí známka, a ani to pořádně nedokážou natisknout - to je zase ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Takový prašule stojí známka, a ani to pořádně nedokážou natisknout - to je zase ostuda nejhorší na tom je, že je zase nikde nemaj... !!! kdyby jste někdo věděl, kde je maj, napište... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 nejhorší na tom je, že je zase nikde nemaj... !!! kdyby jste někdo věděl, kde je maj, napište... díky Já jí mám, a zatím jsem jí nenalepil . Jinak jak jsem rejpal s tím natisknutím - nemělo by tam být : DO 3,5 TUNY ? Lopežníci šetřej už i na barvě ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Já jí mám, a zatím jsem jí nenalepil . Jinak jak jsem rejpal s tím natisknutím - nemělo by tam být : DO 3,5 TUNY ? Lopežníci šetřej už i na barvě ..... co jsi tím chtěl říct, žes jí ještě nenalepil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 co jsi tím chtěl říct, žes jí ještě nenalepil? Jen, že leží tady na stole tak opuštěná, krásná , nová a čeká až jí nalepím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Nechceš Vorlajzku naplánovat nějakej srázek ? - Na plánování si nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 nejhorší na tom je, že je zase nikde nemaj... !!! kdyby jste někdo věděl, kde je maj, napište... díky Teda nevím kde je sháníš ,ale u nás jich mají mraky. Já mám doma ještě dvě , které musím nalepit. Ve Scoutu už mám novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Teda nevím kde je sháníš ,ale u nás jich mají mraky. Já mám doma ještě dvě , které musím nalepit. Ve Scoutu už mám novou. já furt přemýšlím, zda mám novou známku (až jí koupím), hned nalepit anebo nejdřív vyměnit čelní sklo... na D8 mě trefil kamínek, zatím je to jenom taková ďubka, tak doufám, že se to nerozleze... jak je to potom s výměnou dálniční známky? proplatí mi pojišťovna novou? nebo jak to funguje? nevíte? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 já furt přemýšlím, zda mám novou známku (až jí koupím), hned nalepit anebo nejdřív vyměnit čelní sklo... na D8 mě trefil kamínek, zatím je to jenom taková ďubka, tak doufám, že se to nerozleze... jak je to potom s výměnou dálniční známky? proplatí mi pojišťovna novou? nebo jak to funguje? nevíte? díky Víme, když ti budou okno měnit, tak ji prostě přelepí na nový okno, měnil sem tak okno už Xrat a vždy v pohodě, o nic se nestaram :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Nechceš Vorlajzku naplánovat nějakej srázek ? - Na plánování si nejlepší Co jsi delal dneska v garazi (teda jestli jsi to byl ty) s malym capartem a hokejkou ?? Kolem pul 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 hh... na sraz je trochu brzy ne...? já bych to viděl na březen! u někoho na chalupě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Hmmm srazek na chalupe to zni goooood. Na znamku zatim pecu, kdyz mi to jeste plati do konce ledna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Co jsi delal dneska v garazi (teda jestli jsi to byl ty) s malym capartem a hokejkou ?? Kolem pul 12 Chodim kolem č.46 často pro svou krasavici na č.115. Jsem tě v tý čepici málem nepoznal - naštěstí si pamatuju auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 hh... na sraz je trochu brzy ne...? já bych to viděl na březen! u někoho na chalupě To je od tebe milé, že nás zveš k sobě na chalupu . Neboj, budu se chovat tiše, jako LVÍ pšouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Chodim kolem č.46 často pro svou krasavici na č.115. Jsem tě v tý čepici málem nepoznal - naštěstí si pamatuju auto Ty to mas az takhle zmapovany?? Ja te tam v zivote nevidel, tzn ze bydlis asi nekde kousek ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ty to mas az takhle zmapovany?? Ja te tam v zivote nevidel, tzn ze bydlis asi nekde kousek ne?? Docela jo - Muchova ul.. Raději se každej den kousek projdu do garáží, než mít jako dřív na autě každou chvíli nějaké vylepšení od čooorkařů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 nn... u mě na chalupě to nepřipadá v úvahu... nehci tam mít nic zničenýho a taky tam pořád někdo je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 prima berem u Vorlajze na chalupe. neboj nic neznicime, jen to co nam dovolis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 co nam dovolis. ty čuňáku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 nn... u mě na chalupě to nepřipadá v úvahu... nehci tam mít nic zničenýho a taky tam pořád někdo je... rodice vid?? Tak ale nam to nevadi ze jsi mamincin mazanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 rodice vid?? Tak ale nam to nevadi ze jsi mamincin mazanek Nejak sem to asi prosvihl, ale kdy ze je ten sraz u Vorlajze na chalupe ? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Nejak sem to asi prosvihl, ale kdy ze je ten sraz u Vorlajze na chalupe ? Hele Vorlajz a bude tam ségra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Hele Vorlajz a bude tam ségra? Tobe se nejak libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 ty vole Vorlajzova segra, tak to necham mladou doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.