Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Takový prašule stojí známka, a ani to pořádně nedokážou natisknout - to je zase ostuda lol:feve:

Takový prašule stojí známka, a ani to pořádně nedokážou natisknout - to je zase ostuda lol:feve:

nejhorší na tom je, že je zase nikde nemaj... !!! kdyby jste někdo věděl, kde je maj, napište... díky kol5

nejhorší na tom je, že je zase nikde nemaj... !!! kdyby jste někdo věděl, kde je maj, napište... díky kol5

Já jí mám, a zatím jsem jí nenalepil :p . Jinak jak jsem rejpal s tím natisknutím - nemělo by tam být : DO 3,5 TUNY ? Lopežníci šetřej už i na barvě ..... :blink::disgust:

Já jí mám, a zatím jsem jí nenalepil :p . Jinak jak jsem rejpal s tím natisknutím - nemělo by tam být : DO 3,5 TUNY ? Lopežníci šetřej už i na barvě ..... :blink::disgust:

co jsi tím chtěl říct, žes jí ještě nenalepil? :help:

co jsi tím chtěl říct, žes jí ještě nenalepil? :help:

Jen, že leží tady na stole tak opuštěná, krásná , nová a čeká až jí nalepím :p:palec2:

Nechceš Vorlajzku naplánovat nějakej srázek ? - Na plánování si nejlepší :palec2:kol5

Teda nevím kde je sháníš ,ale u nás jich mají mraky. Já mám doma ještě dvě , které musím nalepit. Ve Scoutu už mám novou.

Teda nevím kde je sháníš ,ale u nás jich mají mraky. Já mám doma ještě dvě , které musím nalepit. Ve Scoutu už mám novou.

já furt přemýšlím, zda mám novou známku (až jí koupím), hned nalepit anebo nejdřív vyměnit čelní sklo... na D8 mě trefil kamínek, zatím je to jenom taková ďubka, tak doufám, že se to nerozleze... jak je to potom s výměnou dálniční známky? proplatí mi pojišťovna novou? nebo jak to funguje? nevíte? díky

já furt přemýšlím, zda mám novou známku (až jí koupím), hned nalepit anebo nejdřív vyměnit čelní sklo... na D8 mě trefil kamínek, zatím je to jenom taková ďubka, tak doufám, že se to nerozleze... jak je to potom s výměnou dálniční známky? proplatí mi pojišťovna novou? nebo jak to funguje? nevíte? díky

Víme, když ti budou okno měnit, tak ji prostě přelepí na nový okno, měnil sem tak okno už Xrat a vždy v pohodě, o nic se nestaram :-)

Nechceš Vorlajzku naplánovat nějakej srázek ? - Na plánování si nejlepší :palec2:kol5

Co jsi delal dneska v garazi (teda jestli jsi to byl ty) s malym capartem a hokejkou ?? Kolem pul 12

hh... na sraz je trochu brzy ne...? :D já bych to viděl na březen! ;) u někoho na chalupě :D:p

Hmmm srazek na chalupe to zni goooood. Na znamku zatim pecu, kdyz mi to jeste plati do konce ledna.

Co jsi delal dneska v garazi (teda jestli jsi to byl ty) s malym capartem a hokejkou ?? Kolem pul 12

Chodim kolem č.46 často pro svou krasavici :wub: na č.115. Jsem tě v tý čepici málem nepoznal - naštěstí si pamatuju auto ;)

hh... na sraz je trochu brzy ne...? :D já bych to viděl na březen! ;) u někoho na chalupě :D:p

To je od tebe milé, že nás zveš k sobě na chalupu :palec2: . Neboj, budu se chovat tiše, jako LVÍ pšouch ;)

Chodim kolem č.46 často pro svou krasavici :wub: na č.115. Jsem tě v tý čepici málem nepoznal - naštěstí si pamatuju auto ;)

Ty to mas az takhle zmapovany?? Ja te tam v zivote nevidel, tzn ze bydlis asi nekde kousek ne??

Ty to mas az takhle zmapovany?? Ja te tam v zivote nevidel, tzn ze bydlis asi nekde kousek ne??

Docela jo - Muchova ul.. Raději se každej den kousek projdu do garáží, než mít jako dřív na autě každou chvíli nějaké vylepšení od čooorkařů :aggressive: .

nn... u mě na chalupě to nepřipadá v úvahu... nehci tam mít nic zničenýho a taky tam pořád někdo je... ;)

prima berem u Vorlajze na chalupe. neboj nic neznicime, jen to co nam dovolis. :prc:

co nam dovolis. :prc:

ty čuňáku!!! lol

nn... u mě na chalupě to nepřipadá v úvahu... nehci tam mít nic zničenýho a taky tam pořád někdo je... ;)

rodice vid?? Tak ale nam to nevadi ze jsi mamincin mazanek :)

rodice vid?? Tak ale nam to nevadi ze jsi mamincin mazanek :)

Nejak sem to asi prosvihl, ale kdy ze je ten sraz u Vorlajze na chalupe ? lol lol lol

Nejak sem to asi prosvihl, ale kdy ze je ten sraz u Vorlajze na chalupe ? lollollol

Hele Vorlajz a bude tam ségra? :p

Hele Vorlajz a bude tam ségra? :p

Tobe se nejak libi :)

ty vole Vorlajzova segra, tak to necham mladou doma. :prc::palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.