Květen 27, 200718 r sorry ,ale do 18:30 jsem čekal v Habrovicích až to přejde . Byl jsem se psem a trochu nás to chytlo
Květen 27, 200718 r bylo to fajn, hlavně předváděcí jízda 1.8 Vrbice. jinak prima pokec. příště opět přijedu.
Květen 27, 200718 r Kuwa vy mi štvete, jsem se zasekl v Cirkvicích, počasí fakt na prd...vůbec se nedalo jet a pak jsem už spoléhal na to, že tam stejnak nebude ani noha, mno fakt jste překvapili. PS: To zablácený autí by mi mohl závidět kdejakej offroud Tak příště už teda 100% nevynechám.
Květen 27, 200718 r klobouk dolů,jste bombarďaci,ja to otočil ve městě jak začalo chcát,nevěřil jsem že tam bude jediný kolo.
Květen 27, 200718 r na poprvé to nidky neni uplně ono, takže příště dojedou i měkoušové a bude to FAJN a jak pravil Blacky: příště můžeme zaparkovat někde u zdroje tekutin..
Květen 27, 200718 r no,. ja tam prijel zrovna kdyz zacinalo prset, taky uz sem neveril ,ze nekdo dorazi. byla to siberie. a taky se dost ochladilo i s bundou mi byla kosa. Vydrzeli sem tam asi 1,5 hodiny. pohodicka. jo a chci tu fotku jak prijizdel badboy a rozstrikoval gejziry vody
Květen 28, 200718 r Ahoj klucíí , tak jsem rád, že jsme se sešli . Jen škoda, že jsem si zepomněl doma opalovací krém : -). Jinak cestou zpátky jsme chtěli jet s Aismennem Žižkovkou a vyzkoušet , jestly naše octy umí plavat , ale strážci zákona nám to neumožnili .
Květen 30, 200718 r jo pro všechny co se pohybujou po Ústeckém kraji, pozor na fízlovskou feldu, viz níže.. mají uvnitř radar
Červen 11, 200718 r Kuci, tak tady jsou nejaky fotky z BRNA. Hlavne si povsimnete me malickosti v Porsche Upraveno Červen 13, 200718 r od Dragonetti
Červen 12, 200718 r Tak k tematu, sem taky UStecak :-)) A jinak em na autosalonu az do konce a je to tu mazec, nadherny auta, ale hlavne ty slecny u nich, parada :-)
Červen 17, 200718 r 17.6.2007 sraz pro změnu na motokárách u Olympie v Teplicích cauky, tak., srazek byl v poho. motokary prima. za 200 to docela jdem pekne me bolej rucicky. vysledkova listina je zde:
Červen 17, 200718 r jj, srázek v poho, motokáry super. Akorát bych potřeboval mít o 20kg míň, abych zajel nějakej kloudnej čas. To druhý místo nic moc
Červen 17, 200718 r Zdravíčko pánové...vzhledm k tomu, že to byla moje vůbec první jízda na něčem podobném jsem naprosto spokojen. Myslím, že se vůbec nemáme za co stydět. Však nejlepší výsledky máme všihni do sekundy od vítěze. To snad není tak hrozný, néé? Na traťák jsme ale nedosáhli (00:27.339) Mno snad někdy v budoucnu. Jinak ty vaše vymazlený krasavice máte fakt moc a moc pěkný. To: snb-rider -> příště to vem aspoň vlhčeným ubrouskem
Červen 22, 200718 r No a taky sem dám fotku jednoho rencka. S autem jezdí jedna milá starší dáma, která si často plete brzdu s plynem . Prostě je to takové auto, kterému je dobré se na parkovišti vyhnout, nebo tam raději ani nejezdit, natož u něj zaparkovat !!! - Teda jestli nechcete nějakou tu úpravu
Červen 22, 200718 r Tak takhle vysoko mam ted predek.... Dekl pod motorem je nad silnici na vysku lezici krabicky cigaret.... Upraveno Červen 22, 200718 r od Octavius84
Červen 27, 200718 r Zdárec pánové nejsem sice z ústí ale do ústí to mám kousek do Doks jezdíme pravidelně jako parta mám oct 1.9 TDI tm.zel metal Dragonneti to jsi musel být kousek od nás byly jsme nad těma pakama co měly toho černýho faforita a tu škodovku a jak jiom to vůbec nehrálo ale chraptilo Cult of skoda
Červenec 7, 200718 r nezná ho někdo? jezdi po ul jen tak bych chtel vedet kdo to je, dneska sem se sním potkal a pozoroval jak učil nejakou kočku šoferovat ..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.