culda Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 sorry ,ale do 18:30 jsem čekal v Habrovicích až to přejde . Byl jsem se psem a trochu nás to chytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 bylo to fajn, hlavně předváděcí jízda 1.8 Vrbice. jinak prima pokec. příště opět přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UdaWhite Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Kuwa vy mi štvete, jsem se zasekl v Cirkvicích, počasí fakt na prd...vůbec se nedalo jet a pak jsem už spoléhal na to, že tam stejnak nebude ani noha, mno fakt jste překvapili. PS: To zablácený autí by mi mohl závidět kdejakej offroud Tak příště už teda 100% nevynechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 klobouk dolů,jste bombarďaci,ja to otočil ve městě jak začalo chcát,nevěřil jsem že tam bude jediný kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 na poprvé to nidky neni uplně ono, takže příště dojedou i měkoušové a bude to FAJN a jak pravil Blacky: příště můžeme zaparkovat někde u zdroje tekutin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 no,. ja tam prijel zrovna kdyz zacinalo prset, taky uz sem neveril ,ze nekdo dorazi. byla to siberie. a taky se dost ochladilo i s bundou mi byla kosa. Vydrzeli sem tam asi 1,5 hodiny. pohodicka. jo a chci tu fotku jak prijizdel badboy a rozstrikoval gejziry vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak tady máš konečně tu fotečku - jsem hrooozně pomalej -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 vaaaau tak ta je huusta. hehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj klucíí , tak jsem rád, že jsme se sešli . Jen škoda, že jsem si zepomněl doma opalovací krém : -). Jinak cestou zpátky jsme chtěli jet s Aismennem Žižkovkou a vyzkoušet , jestly naše octy umí plavat , ale strážci zákona nám to neumožnili . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 jo pro všechny co se pohybujou po Ústeckém kraji, pozor na fízlovskou feldu, viz níže.. mají uvnitř radar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) Kuci, tak tady jsou nejaky fotky z BRNA. Hlavne si povsimnete me malickosti v Porsche Editováno: 13. Červen 2007, autor: Dragonetti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 vaaaa moc pekny., hlavne ty kocky., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tak k tematu, sem taky UStecak :-)) A jinak em na autosalonu az do konce a je to tu mazec, nadherny auta, ale hlavne ty slecny u nich, parada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 17.6.2007 sraz pro změnu na motokárách u Olympie v Teplicích cauky, tak., srazek byl v poho. motokary prima. za 200 to docela jdem pekne me bolej rucicky. vysledkova listina je zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 jj, srázek v poho, motokáry super. Akorát bych potřeboval mít o 20kg míň, abych zajel nějakej kloudnej čas. To druhý místo nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Hodím ti sem Blacky pár foteček té potvory na pneu -) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UdaWhite Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Zdravíčko pánové...vzhledm k tomu, že to byla moje vůbec první jízda na něčem podobném jsem naprosto spokojen. Myslím, že se vůbec nemáme za co stydět. Však nejlepší výsledky máme všihni do sekundy od vítěze. To snad není tak hrozný, néé? Na traťák jsme ale nedosáhli (00:27.339) Mno snad někdy v budoucnu. Jinak ty vaše vymazlený krasavice máte fakt moc a moc pěkný. To: snb-rider -> příště to vem aspoň vlhčeným ubrouskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 No a taky sem dám fotku jednoho rencka. S autem jezdí jedna milá starší dáma, která si často plete brzdu s plynem . Prostě je to takové auto, kterému je dobré se na parkovišti vyhnout, nebo tam raději ani nejezdit, natož u něj zaparkovat !!! - Teda jestli nechcete nějakou tu úpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 (editace) Tak takhle vysoko mam ted predek.... Dekl pod motorem je nad silnici na vysku lezici krabicky cigaret.... Editováno: 22. Červen 2007, autor: Octavius84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Srpen mám volnej, tak přijeduuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 V srpnu se tam vokazu uz taky, slibuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Zdárec pánové nejsem sice z ústí ale do ústí to mám kousek do Doks jezdíme pravidelně jako parta mám oct 1.9 TDI tm.zel metal Dragonneti to jsi musel být kousek od nás byly jsme nad těma pakama co měly toho černýho faforita a tu škodovku a jak jiom to vůbec nehrálo ale chraptilo Cult of skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 koukám, už mi přišlo rozhodnutí o přijetí, takže od 1.10. jsem Nexus.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 tak to už tu budem z Děčína tři kousci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 nezná ho někdo? jezdi po ul jen tak bych chtel vedet kdo to je, dneska sem se sním potkal a pozoroval jak učil nejakou kočku šoferovat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.