Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to se na tebe budu divat pres webku :) pokud jdes do t-clubu,v 9.30 mavej

na jakou webku? kde? mavat budu :p

aaa

Upraveno od Octavian1

Tak minisrázek byl dooobrej, jen ta zima..... kol102 , naštěstí nám Petan zatopil a bylo fajně kol11 . Príště to organizatoro musí naplánovat do teplých krajin ústeckého kraje :specool:

Tak minisrázek byl dooobrej, jen ta zima..... kol102 , naštěstí nám Petan zatopil a bylo fajně kol11 . Príště to organizatoro musí naplánovat do teplých krajin ústeckého kraje :specool:

jj, dobry, bylo nas 5 :) Ale teplo je teplo, to je fakt

jj, dobry, bylo nas 5 :) Ale teplo je teplo, to je fakt

cauky sorac, ale nestihacka. resim beby na auticku

Zima jako prase ale napříště jsem to vymyslel,mohli by jsme se sčuchnout u nás v hospůdce,je malá,útulná a hodně parkovacího místa 5 metrů od hospody.

post-1144-1201085238_thumb.jpg

Zima jako prase ale napříště jsem to vymyslel,mohli by jsme se sčuchnout u nás v hospůdce,je malá,útulná a hodně parkovacího místa 5 metrů od hospody.

Ani nevím, že tam máte hospůdku - super nápad ;) .

Kurna kde to je?

Bosch servis nad Důlcema

Kurna kde to je?

DObrej napad. No kde by to bylo, nahore nad Dulcema, po pravy strane

no, ale parkoviště bude stejně prázdný, páč jestli půjdem na pivko, že? :D tak nebudeme přeci řídit pod vlivem ne? kol5

no, ale parkoviště bude stejně prázdný, páč jestli půjdem na pivko, že? :D tak nebudeme přeci řídit pod vlivem ne? kol5

A pak prespime na ibize :) to je lkousek

husty., vy jstye to prebarvili. Sem sme chodili driv pravidlene po florbalu. to by urcite slo.

husty., vy jstye to prebarvili. Sem sme chodili driv pravidlene po florbalu. to by urcite slo.

jo jo Blacky mivali tam dobrou tlacenku a pivo :palec2:

jo jo Blacky mivali tam dobrou tlacenku a pivo :palec2:

Tak to je pecka, Robert má lepší přehled o ústeckých hospodách než my místní ....... -_- . Budeme to muset napravit ;)

Robert? myslíš Robert-ka? ten se taky pořád někam tlačí :D:prc:

Tak to je pecka, Robert má lepší přehled o ústeckých hospodách než my místní ....... -_- . Budeme to muset napravit ;)

to víš jsem bejvával jeden čas v Ul víc jak v Dc.. jo jo ale to už je dávno :-D

přátelé, nedáme o víkendu někde kafíčko? :) třeba i s manželkama a přítelkyněma, co vy na to? kol5

Jo jo Vorlajze už ta jeho nebaví, tak chce vočumovat cizí :rolleyes:

už po mně chce číslo na mobil manželky.. lol

přátelé, nedáme o víkendu někde kafíčko? :) třeba i s manželkama a přítelkyněma, co vy na to? kol5

To neni problém, ale jestli pak budu muset doma předělávat koupelnu a lepit dlaždičky z jednoho nejmenovaného obchodu :p , tak tě čeká žhavení lebky zvané budík :w00t1::t:help:

Co to spojit s necim uzitecnym i???Jen kaficko to pak budem jak otesanci :) neco vymyslete nejakou akci aspon ne? :) treba vezmem vzduchovku a vyzkousime vorlajzuv lak :prc:

A nerikejte ze taky muzem vyzkouset muj, pze ja uz ho mam nejakej v coudu na kufru, nekdo si asi hral :) (vor:nevis o tom neco???)

Upraveno od Octavian1

Tak ja jen hlasim, ze bych to mel na sraz tento vikend daleko, budu cca 450 km od Usti :-)

Tak ja jen hlasim, ze bych to mel na sraz tento vikend daleko, budu cca 450 km od Usti :-)

ja jedu dio Decina do kina na pohadku a vratim se az v nedeli odpolko.,

Ja jedu taky do decina ale na pohadku to nebude :) takze zadnej sraz asi nebude :)

Ahohjky všem jen by mě zajímalo jestli je tady někdo z Ústí nad Labem? díky Aismenn

Jo i Já jsem ze zakouřeného velkoměsta

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.