Leden 22, 200817 r to se na tebe budu divat pres webku pokud jdes do t-clubu,v 9.30 mavej na jakou webku? kde? mavat budu
Leden 23, 200817 r Tak minisrázek byl dooobrej, jen ta zima..... , naštěstí nám Petan zatopil a bylo fajně . Príště to organizatoro musí naplánovat do teplých krajin ústeckého kraje
Leden 23, 200817 r Tak minisrázek byl dooobrej, jen ta zima..... , naštěstí nám Petan zatopil a bylo fajně . Príště to organizatoro musí naplánovat do teplých krajin ústeckého kraje jj, dobry, bylo nas 5 Ale teplo je teplo, to je fakt
Leden 23, 200817 r jj, dobry, bylo nas 5 Ale teplo je teplo, to je fakt cauky sorac, ale nestihacka. resim beby na auticku
Leden 23, 200817 r Tak minisrázek byl dooobrej, jen ta zima..... , naštěstí nám Petan zatopil a bylo fajně . Príště to organizatoro musí naplánovat do teplých krajin ústeckého kraje Zima jako prase ale napříště jsem to vymyslel,mohli by jsme se sčuchnout u nás v hospůdce,je malá,útulná a hodně parkovacího místa 5 metrů od hospody.
Leden 23, 200817 r Zima jako prase ale napříště jsem to vymyslel,mohli by jsme se sčuchnout u nás v hospůdce,je malá,útulná a hodně parkovacího místa 5 metrů od hospody. Ani nevím, že tam máte hospůdku - super nápad .
Leden 23, 200817 r Zima jako prase ale napříště jsem to vymyslel,mohli by jsme se sčuchnout u nás v hospůdce,je malá,útulná a hodně parkovacího místa 5 metrů od hospody. Kurna kde to je?
Leden 23, 200817 r Kurna kde to je? DObrej napad. No kde by to bylo, nahore nad Dulcema, po pravy strane
Leden 23, 200817 r no, ale parkoviště bude stejně prázdný, páč jestli půjdem na pivko, že? tak nebudeme přeci řídit pod vlivem ne?
Leden 23, 200817 r no, ale parkoviště bude stejně prázdný, páč jestli půjdem na pivko, že? tak nebudeme přeci řídit pod vlivem ne? A pak prespime na ibize to je lkousek
Leden 23, 200817 r Zima jako prase ale napříště jsem to vymyslel,mohli by jsme se sčuchnout u nás v hospůdce,je malá,útulná a hodně parkovacího místa 5 metrů od hospody. husty., vy jstye to prebarvili. Sem sme chodili driv pravidlene po florbalu. to by urcite slo.
Leden 23, 200817 r husty., vy jstye to prebarvili. Sem sme chodili driv pravidlene po florbalu. to by urcite slo. jo jo Blacky mivali tam dobrou tlacenku a pivo
Leden 24, 200817 r jo jo Blacky mivali tam dobrou tlacenku a pivo Tak to je pecka, Robert má lepší přehled o ústeckých hospodách než my místní ....... . Budeme to muset napravit
Leden 24, 200817 r Tak to je pecka, Robert má lepší přehled o ústeckých hospodách než my místní ....... . Budeme to muset napravit to víš jsem bejvával jeden čas v Ul víc jak v Dc.. jo jo ale to už je dávno :-D
Leden 24, 200817 r přátelé, nedáme o víkendu někde kafíčko? třeba i s manželkama a přítelkyněma, co vy na to?
Leden 25, 200817 r Jo jo Vorlajze už ta jeho nebaví, tak chce vočumovat cizí už po mně chce číslo na mobil manželky..
Leden 25, 200817 r přátelé, nedáme o víkendu někde kafíčko? třeba i s manželkama a přítelkyněma, co vy na to? To neni problém, ale jestli pak budu muset doma předělávat koupelnu a lepit dlaždičky z jednoho nejmenovaného obchodu , tak tě čeká žhavení lebky zvané budík
Leden 25, 200817 r Co to spojit s necim uzitecnym i???Jen kaficko to pak budem jak otesanci neco vymyslete nejakou akci aspon ne? treba vezmem vzduchovku a vyzkousime vorlajzuv lak A nerikejte ze taky muzem vyzkouset muj, pze ja uz ho mam nejakej v coudu na kufru, nekdo si asi hral (vor:nevis o tom neco???) Upraveno Leden 25, 200817 r od Octavian1
Leden 25, 200817 r přátelé, nedáme o víkendu někde kafíčko? třeba i s manželkama a přítelkyněma, co vy na to? Tak ja jen hlasim, ze bych to mel na sraz tento vikend daleko, budu cca 450 km od Usti :-)
Leden 25, 200817 r Tak ja jen hlasim, ze bych to mel na sraz tento vikend daleko, budu cca 450 km od Usti :-) ja jedu dio Decina do kina na pohadku a vratim se az v nedeli odpolko.,
Leden 25, 200817 r Ahohjky všem jen by mě zajímalo jestli je tady někdo z Ústí nad Labem? díky Aismenn Jo i Já jsem ze zakouřeného velkoměsta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.