Únor 1, 200817 r máš to, co by kamenem dohodil a zbytek Scoutem dojel ......... Jelikož mám ve Scoutu jenom rezervu a hrozně mě bolí ruka tak se dmnívám že to nebude moc daleko . Nejbližší Jetku mám asi 10 kilometrů tak to bych mohl dojet.
Únor 1, 200817 r Jelikož mám ve Scoutu jenom rezervu a hrozně mě bolí ruka tak se dmnívám že to nebude moc daleko . Nejbližší Jetku mám asi 10 kilometrů tak to bych mohl dojet. tam ale nebude Vorlajz podávat kávu nahoře bez ........ PS.: Vorlajzku promiň, ale na něco jsem je musel nalákat
Únor 1, 200817 r Vorlajz podávat kávu nahoře bez ........ Tak to si mě vůbec nenalákal . Kvůli tomu nai nebudu startovat Scouta . Ještě bych si odřel pastorek na startéru.
Únor 1, 200817 r vy ste hovadones! bože!!! jinak 6.2. klíďo na kávu zajedu, ale radši bych někam do tepla...
Únor 1, 200817 r Ústečáci soukromničej, to je těžký Tak se zastav...Ja tam byl minule taky a to to mam krapatek dal...
Únor 1, 200817 r more když nebudu mít žádnou sportovní aktivitu, tak bych rád přijel.. a kdo to bude podávat kafe nahoře bez?
Únor 3, 200817 r No ja si myslim ze pokud to dneska byl fatty co byl v DC kolem 15 a jel domu s nejakou markou, tak to celkem slo
Únor 4, 200817 r No ja si myslim ze pokud to dneska byl fatty co byl v DC kolem 15 a jel domu s nejakou markou, tak to celkem slo ha prichycen, ja to napisu jeho zenusce., to bude masakr.
Únor 4, 200817 r ty blacky nemachruj a řekni radši, zda máš opravený vůz?! a nahoď fotky, vole! zitra si pro nej du, tka sme zvedav. Za vikend sem nachodil vic kilometru nez za posledniho pul roku. grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Únor 4, 200817 r Za vikend sem nachodil vic kilometru nez za posledniho pul roku. grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Si nedostal náhradní auto ? Mno každopádně si udělal něco pro své zdraví
Únor 4, 200817 r Si nedostal náhradní auto ? Mno každopádně si udělal něco pro své zdraví Moje řeč..není nad zdravou procházku za zimní inverze
Únor 4, 200817 r No ja si myslim ze pokud to dneska byl fatty co byl v DC kolem 15 a jel domu s nejakou markou, tak to celkem slo to byla moje uplně plochá ženuška, to by jste se moc nepokochali a navíc to neni žádný koště aby se svlíkalo
Únor 5, 200817 r tak 6.2. na kávičku nepřijedu... budu mít malé obchodní jednání! dyt mas chripku kecko
Únor 5, 200817 r to byla moje uplně plochá ženuška, to by jste se moc nepokochali a navíc to neni žádný koště aby se svlíkalo To nevim kdo rek ze je to koste a za tim sklem vypadala dobre
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.