Bburago Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 máš to, co by kamenem dohodil a zbytek Scoutem dojel ......... Jelikož mám ve Scoutu jenom rezervu a hrozně mě bolí ruka tak se dmnívám že to nebude moc daleko . Nejbližší Jetku mám asi 10 kilometrů tak to bych mohl dojet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jelikož mám ve Scoutu jenom rezervu a hrozně mě bolí ruka tak se dmnívám že to nebude moc daleko . Nejbližší Jetku mám asi 10 kilometrů tak to bych mohl dojet. tam ale nebude Vorlajz podávat kávu nahoře bez ........ PS.: Vorlajzku promiň, ale na něco jsem je musel nalákat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Vorlajz podávat kávu nahoře bez ........ Tak to si mě vůbec nenalákal . Kvůli tomu nai nebudu startovat Scouta . Ještě bych si odřel pastorek na startéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Sakra, takovy lakani a pak skutek utek :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 vy ste hovadones! bože!!! jinak 6.2. klíďo na kávu zajedu, ale radši bych někam do tepla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ústečáci soukromničej, to je těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ústečáci soukromničej, to je těžký Tak se zastav...Ja tam byl minule taky a to to mam krapatek dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 more když nebudu mít žádnou sportovní aktivitu, tak bych rád přijel.. a kdo to bude podávat kafe nahoře bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ten kdo přijede poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ten kdo přijede poslední Tak to dorazím hned po práci po pátý nechci nic riskovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 hh... sraz je od čtyř! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 hh... sraz je od čtyř! Tak to jsem v řízku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Alespon bude prdel.... Aneb jak se rika: prijd bude rit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 heeeej to já klidně přijedu poslední a cestou vezmu nějakou stopařku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 k tobě do auta by si sedla leda nějaká mařka a na ty tady nejsme zvědaví!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 No ja si myslim ze pokud to dneska byl fatty co byl v DC kolem 15 a jel domu s nejakou markou, tak to celkem slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 No ja si myslim ze pokud to dneska byl fatty co byl v DC kolem 15 a jel domu s nejakou markou, tak to celkem slo ha prichycen, ja to napisu jeho zenusce., to bude masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 ty blacky nemachruj a řekni radši, zda máš opravený vůz?! a nahoď fotky, vole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 tak 6.2. na kávičku nepřijedu... budu mít malé obchodní jednání! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 ty blacky nemachruj a řekni radši, zda máš opravený vůz?! a nahoď fotky, vole! zitra si pro nej du, tka sme zvedav. Za vikend sem nachodil vic kilometru nez za posledniho pul roku. grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Za vikend sem nachodil vic kilometru nez za posledniho pul roku. grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Si nedostal náhradní auto ? Mno každopádně si udělal něco pro své zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Si nedostal náhradní auto ? Mno každopádně si udělal něco pro své zdraví Moje řeč..není nad zdravou procházku za zimní inverze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 No ja si myslim ze pokud to dneska byl fatty co byl v DC kolem 15 a jel domu s nejakou markou, tak to celkem slo to byla moje uplně plochá ženuška, to by jste se moc nepokochali a navíc to neni žádný koště aby se svlíkalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 tak 6.2. na kávičku nepřijedu... budu mít malé obchodní jednání! dyt mas chripku kecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 to byla moje uplně plochá ženuška, to by jste se moc nepokochali a navíc to neni žádný koště aby se svlíkalo To nevim kdo rek ze je to koste a za tim sklem vypadala dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.